![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
io zic ca ala fara piatra e mai finut si mai fain , si mai ieftin ,
Felicitari la logodna etc.. oricum io nu inteleg inelele mi se par inutile , bani aruncati in pietre lucitoare .. nu inteleg Butterfly unde ai fost in bulgary? This post has been edited by Jo-Anna: Nov 3 2013, 11:06 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Daaa, Cindy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merci.
Jo, esti haioasa. Eu sunt de parere ca diamantele imi incalzesc sufletul. Lol! Cel fara piatra mare este doar verigheta. Celalalt este inelul de logodna. Sunt facute set pentru ca am vrut sa se potriveasca perfect. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie imi plac mult inelele, sunt superbe, fara a fi asa prea ostentative (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Salut,
Ce zi frumoasa afara!!!! De-or tine zilele astea pana in decembrie..si atunci sa ninga fain toata luna, dar nu frig excesiv, sa fie de vis la sarbatori, si putintel in ianuarie, si dinf ebr sa fie primavara..vise, nene, ma indoiesc ca o fi dupa placul meu!!! As face niste clatite..sau ma rog, ceva dulce sa fie..desi sunt la dieta..dar dc fac clatite, fac pt copii din faina si eu imi fac din hrisca..asa, dietetic, e bunicica..cu branza..si cateva cu dulceata. Mai vad, in functie de timp, ca am ajuns de curand acasa... Jo-Anna, am fost in Albena, la hotelul Slavuna..de fapt e un complex de hoteluri acolo, Slavuna, Mura, Gergana..am vrut initial la Gergana dar n-am gasit loc liber asa ca am ales Slavuna..si acum sunt in cautare de locatii pt Turcia...nu vreau nici prea scump, dar vreau sa fie ok, all inclusive neaparat, in Bulgaria a fost super ok asa...ehehe, sunt nebuna, stiu, e abia noiembrie si eu ma gandesc la concediu...vise, taica, sa ajungem sanatosi pana atunci, ca le rezolvam noi pe toate... Fetelor, referitor la inele, noi nu mai purtam verighete, desi mie imi plac inelutele...dar nu prea pot..verighetele cred ca avem vreo 3-4 ani de cand nu le mai purtam..sunt pur si simplu niste simboluri, dragute ce-i drept, Bia- inelutul tau e superb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si nu mi-e frica, zau, ca l-o prinde una fara verigheta si o zice ca e singurel, si tinerel (vorba vine, ca nu-i deloc tanar, dar mai stiti??)...si nici lui nu ii frica ca m-o prinde si pe mine vreunul fara verigheta la inghesuiala, ca deh, da' macar el arata mai ok, eu m-am si ingrasat (si am slabit fata de cum eram, ce-i drept). Asa ca am cazut de comun acord sa nu ne mai chinuim cu verighetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) ca si-asa acum 12 ani si-a pierdut verigheta la mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) deci nu-i problema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Asta ca o paranteza, mai glumesc si eu, desi tot nu purtam verighete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hai, va salut, o zi placuta in continuare, ca vad ca-s sloboda la gura azi, merg sa-mi caut de treaba...fi-mea se odihneste, eu pregatesc sa papam, mai am bors si varza, maine se termina as aca tre sa gatesc altceva..dupa odihna iar si intru in paine cu temele (daca o avea nevoie de ajutor), de nu, fug la ale mele, ca am destule...Ne mai auzim!!!! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Io cand am sa ma logodesc sau casatoresc am sa imi fac un tatoo in locul inelelor ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si io ma gandesc la o vacanta sa vad zapada si sa fac sauna (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) la mine sunt 28 grade azi .. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Io cand am sa ma logodesc sau casatoresc am sa imi fac un tatoo in locul inelelor ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si io ma gandesc la o vacanta sa vad zapada si sa fac sauna (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) la mine sunt 28 grade azi .. Interesanta ideea, dar cand m-am casatorit eu, acu vreo 18 ani, nu prea stiam de tatuaje..si sa auda ai mei de asa ceva, jar mancam si la varsta aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )!!! Oricum, acum nu mai e asa importanta casatoria...cand m-am casatorit eu, nici prea tinerica, dar nici batrana, neamurile si aia din sat ziceau ca nu ma mai ia nimeni, ca deh, am imbatranit deja si nu va dati voi seama...mai ales ca am mai trecut prin o relatie de vreo 9 ani nu prea frumoasa, prefer sa nu aduc in discutie ce a fost, cert e ca toata lumea, dupa ce ne-am despartit, spunea ca raman singura si vai de capu' meu...dar deh...mi-am gasit si eu omu'!!! Acum sunt altfel de conceptii si le consider f ok...i-am zi fiica-mii sa invete, sa mearga la facultate, sa-si gaseasca un job, sa fie pe cont propriu si sa nu depinda de niciun barbat, si sa se distreze, sa-si traiasca tineretea, ca timp de barbat la casa o avea destul... Si fug, azi, cum am zis, is sloboda la gura, motivul nu stiu care e, dar vad ca spun vrute si nevrute...Ma scuzati...Apropo, banuiesc ca nu esti din Romania de-or fi chiar 28 de grade?!? Am fuuugit...o zi faina!!!!:) Aaa, apropo, pare-mi-se ca eu stau la vorba aici numa' cu prospaturi, vorba vine, adica fetele tinerele...asa-i??? Ca eu sunt uscatura aici...da' nu-i bai, desi is sloboda la gura, stiti voi vorba aia, gaina batrana face zeama buna!!! Asa, ca sa ma laud oleaca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Gata...ma cheama datoria!! Ne mai auzim! This post has been edited by butterflyaway: Nov 5 2013, 04:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Nu sunt asa tinerica pe cat crezi !! Io am 30 ani asa ca sunt cam la mijoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Butterfly, esti tare scumpa. Imi place sa te citesc. Eu am 27. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna sa va fie ziua, fetelor!!!
Aici ploua, ploua si iar ploua...ieri era asa frumos, azi e frig, mohorat, ploua (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) ...Numa buna vremea de lenevit, da' noi ne-am apucat de renovari...vrem sa ne coloram dormitorul in ciocolatiu, o nuanta mai deschisa, am vazut o mobila pe care o ador si o vreau neaparat!!!! Si sa schimbam parchetul...sa vedem ce mai facem si in dormitorul fetei...deci suntem pusi pe fapte mari...intr-un apartament cu 2 camere, si cu baia, si bucatarie...e micut, dar e tot ce avem, si e de ajuns! Ieri am facut clatite pana la urma...bune fu'...n-au mai ramas deloc...am cumparat de la Lidl, prin august sau septembrie, nu mai retin exact, o plita speciala pt clatite...ies bestiale..si se intind si se fac fff usor...si mai dietetice, fara a pune ulei pe tigaie... Acum vreau sa fac o ciorba de perisoare ca am ramas fara mancare si tot la cerere, salata orientala...Asa ca sunt pusa pe treaba...Fiica-mea are vreo 3 teste maine, la fizica, geometrie, geografie si s-ar putea la franceza...deci si ea e pusa pe fapte mari, ii oboseste la maxim cu testele in perioada asta, dar or trece si vine ea vacanta asteptata... Jo si Bia, sunteti tinerele foc, drept va spun!!! Pai ce ziceti de mine...care peste cateva zile, prin apropierea sfarsitului lunii, 21, fac o frumoasa varsta si dupa ce o sa adaug inca vreo 4 ani o sa fiu considerata baba...de-a dreptu'...rotunjesc dar asa, nu prea placut, o varsta cu 5...nici mi-e nu-mi convine, sunt babeta, asta e, ce sa fac??? Mi-o trecut si mie vremea si tineretile nebunesti...mai las si pe altii sa se distreze si sa fie in forma, eu m-am cumintit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) No, zi frumoasa sa aveti si senina, eu fug la ale mele, ca iar am destule!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna ziua!!!
N-a mai intrat nimeni si n-am citi...si eu care credeam ca beau un capuccino in liniste, fara sa ma grabesc, citind ce s-a mai zis pe aici....ehe...tre' sa-mi gasesc treaba, azi sunt mai linistita....putintel....tot in priza cu renovarile...dar si cand o sa terminam!!! O zi placuta sa aveti, aici a dat soarele..in sfarsit....desi e frigut. Dar e important ca e senin... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:14 AM |
|