IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
albinuza
post Nov 7 2013, 05:07 PM
Post #601

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!
Eu vin cu o veste proasta!
Preiubita mea catzica ieri a plecat in raiul cateilor! E pustie casa fara ea!
Dar e mai bine pentru ea. Se chinuia foarte tare. Nu mai respira bine deloc, si de mancat foarte foarte putin.
Rest in peace my beauty!!

Bia, felicitari pentru eveniment! Sa fie intr un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 7 2013, 07:46 PM
Post #602

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Buna seara....

Albinuza....imi pare rau. Odihneasca-se in pace catelusul...si noi tinem mult la animalute.

O seara placuta va doresc!!!

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 8 2013, 02:15 PM
Post #603

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Albi (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)

butterfly te-ai hotarat unde sa te duci sane zici si noua ca io sunt curioasa rau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

azi e o zi destul de faina la mine , ma pregatesc sa ma urc pe motor si sa prind viteza ..

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 8 2013, 04:40 PM
Post #604

Dependent

Buna ziua!!

Eu azi m-am infipt in turta dulce Favorina....de la Lidl....e criminala, mie numa' de asta imi trebuie pt dieta mea...si-asa ma chinui din rasputeri sa dau sunca si grasimea jos....am avut o sapt. destul de grea la serviciu....acum in final weekeeeeend!!!

La multi ani celor ce poarta numele sf. Arhangheli Mihail si Gavril si derivatelor lor, sanatate si numai bine!!!!

Eu am o cumnata Gabriela si suntem invitati, spre seara, la masa...

Jo, eu Turcia vreau, sa vad cum il conving pe om, ca tare m-am tinut de el sa mergem si in Bulgaria...e mai comod de fel si mna....dar anul asta, dc mergem in Turcia, luam avionul, clar!!! Acum sa vad....degeaba imi fac planuri ca nu se stie ce va fi pana atunci, dar eu totusi imi clatesc ochii cu poze si cu pareri...ma amagesc singura, cam asta e ideea!!!

Eu trec printr-o super perioada cu fiica-mea...numa' parinte de adolescent sa nu fii!!!! E super nehotarata si plange din orice, mai nou...e sensibilioasa rau...si crede ca plansul o ajuta sa obtina orice!!! Ma rog....acum nici la dansuri nu mai vrea sa mearga...si e destul de perfectionista la prietenii....asteapta niste lucruri de la prieteni pe care societatea din ziua de azi nu are cum sa-ti ofere, toti sunt pe drumul lor si asta conteaza, ea in schimb crede ca toti sunt prieteni adevarati si ca exista prietenie pana la adanci batraneti....o exista, dar nu in zilele de astazi!!! In fine, am discutii luuungi cu ea....

Cam atat....azi relax, relax, relax...o zi buna sa aveti!!!!

This post has been edited by butterflyaway: Nov 8 2013, 04:42 PM

+Quote Post
Diana.
post Nov 9 2013, 02:54 PM
Post #605

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dragile mele... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Bia, inelul si verigheta sint superbe, stii parerea mea.
Sa fie intr-un ceas bun, sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bine!
Albi, mi-a stat inima... nu vreau sa stiu prin ce treci.
Citi ani are fetita ta, Butterfly?

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 9 2013, 09:38 PM
Post #606

Dependent

Seara buna!!!!

Diana, fata mea are 14 ani....si trece printr-o super perioada, cum am zis, nu ma mai inteleg cu ea!!!

+Quote Post
Diana.
post Nov 9 2013, 09:44 PM
Post #607

Fondator eLady.ro

Sa-ti traiasca! Of, inteleg, chiar daca nu am copii. La virsta asta incearca sa fie adulti si nu le iese...

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 9 2013, 09:51 PM
Post #608

Dependent

QUOTE(Diana @ Nov 9 2013, 09:44 PM) *
Sa-ti traiasca! Of, inteleg, chiar daca nu am copii. La virsta asta incearca sa fie adulti si nu le iese...

Multumesc frumos!!
E si foarte incapatanata...aseara am purtat o discutie serioasa cu ea...cat o fi inteles, nu stiu...dar macar am facut-o sa mearga in continuare la dansuri si deocamdata e incantata. Trebuie sa faca miscare..de la anul va fi mai greu pt ea avand examene...acum cat mai are timp sa faca ceva.

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 9 2013, 10:35 PM
Post #609

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Da-i timp la fata , aduti aminte si noi eram la 14 ani cu visuri si idei si concepte despre cum viata e ,si cu cat am crescut cum am realizat ce prosti eram (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu am avut ieri o super zi , da azi am stat acasa si am facut curatenie putin , mi-am aranjat niste plante in ghivece sper sa creasca sa am si io ceapa si salata .. wooohooo (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 9 2013, 11:04 PM
Post #610

Fondator eLady.ro

Eu am dormit, m-am uitat la tv, m-am epilat, imbaiat si am stat in pat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 03:43 AM