IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
butterflyaway
post Nov 10 2013, 01:55 PM
Post #611

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Buna ziua....duminica frumoasa va doresc! Aici e mohorat asa ca avem program de leneveala...

Jo, dreptate ai, doar ca incerc sa o indrum spre calea cea buna...avand in vedere ca e incapatanata, e mai greu, dar izbutesc eu!

Ma gandesc ca vine Craciunul si perioada cadourilor...ufff, cadouri la rude, cadouri lu barbate-miu si nu in ultimul rand fiica-mii...si ma enerveaza de mor ca de fiecare data, cadourile cad pe spinarea mea, ca sotul meu nu e prea incantat sa piarda vremea prin magazine dupa cadouri si nici idei nu are, deci...
Pt. gaza tre' sa iau aparat foto...deh, are un aparat mai vechi, face poze ff faine, e compact, sau cum s-o numi, dar ea vrea DSLR...e un Nikon...si nu stiu ce sa aleg...Nikon ori Canon? si de care? Daca aveti vreo idee la aparate foto...ca nici eu nu stiu ce sa aleg pt ea...poate-poate s-o razgandi dar ma indoiesc.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Nov 13 2013, 12:18 AM
Post #612

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mie imi pare bine ca vine Craciunul... De fiecare data sint ca un copil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma dor ovarele de crap. M-am trezit cu cutite in mine, sper sa treaca pina miine dimineata.
Anul asta o sa fie mai multe cadouri de luat, trebe sa ma gindesc din timp ce si cum... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Despre aparate foto s-a vorbiti aici: Camera foto digitala, Ce aveti, ce e mai bun, ce imi recomandati?, poate te ajuta.

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 13 2013, 12:37 AM
Post #613

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Canon Butterfly ... io am si Canon si Nikon ( asta e putin mai vechi de 2 ani) si imi place Canon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - asta e doar o preferatie personala ...

Da ma acusi e craciunul ... Uff vreau ipad da nu cred ca am sa primesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 13 2013, 12:42 AM
Post #614

Fondator eLady.ro

Si eu vreau muuuuuulte insa stiu ca nu se poate (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 13 2013, 12:52 AM
Post #615

Invincitus

Tot in Insulele Canariei sunt Diana

Am mers anul asta in romania si mi-a placuuuut , era verde frumos si ahh vreau inapoi acasa ... Mama mea s-a mutat in moldova si-a vandut apartamentul si sta la o casa acu in Suceava si incepe sa prinda din accent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mie imi place sa ii zic moldoveanca de fiecare data cand o sun ... Inca nu stiu cum arata Brasovul zilele astea ca io am vizitat doar pe mama si pe restul rudelor din Oradea , Bihorul nu m-a impresionat asa mult .. In schimb mi-a placut Moldova au aia niste peisaje acolo aww ..

+Quote Post
Diana.
post Nov 13 2013, 12:59 AM
Post #616

Fondator eLady.ro

Auzi, da` acolo la tine acuma nu ai unde sa inoti?

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 13 2013, 01:12 AM
Post #617

Invincitus

ba am (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da leneaaa ...

+Quote Post
Diana.
post Nov 13 2013, 01:15 AM
Post #618

Fondator eLady.ro

Atunci nu ai nici o scuza! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 15 2013, 07:52 PM
Post #619

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Hello!!!! Am revenit la orizont si eu...daca ma mai primiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....am terminat cu renovarile...aleluia!!! De-aia n-am si intrat: n-am mai avut cablu la net...dar acum ne-am linistit, in sfarsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Diana, si mie imi pare bine ca vine Craciunul...ba chiar imi place...dar ma streseaza ideea ca eu tre' sa impart cadourile peste tot, si nu ca ar fi banii la mijloc, ci faptul ca tre' sa umblu muuult si bine si tre' sa-mi tocesc nervii...desi uneori imi place sa caut cadouri...depinde de toanele din acea zi...sper sa nimeresc o zi propice pt cumpararea cadourile ca deh, o data in an e Craciunul...
Jo, stii ca stai de vorba cu o suceveanca? O moldoveanca la orizont, moldveanca autentica: accent ca la moldoveni, harnica, numa' buna de luat!!! Glumesc...
Va multumesc pt. propunerile referitor la camera foto dar....am deja cerinta...un Nikon D3100...deh...ce sa fac??? I-am zis ca Mosul nu e sigur ca vine cu asa ceva, mai ales dupa rezultatele testelor din ultimul timp care cam lasa de dorit...eh, sa o ambitionez oleaca, ca Mosu' tot cu camera aia vine, deja stiu de unde sa o iau...dar ma rog...o las sa fie nerabdatoare si curioasa, eu asa simt spiritul Craciunului, prin nerabdare si apoi bucuria cadourilor, si momentele alaturi de familie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

O seara frumoas ava doresc...eu ma duc sa ma uit cu omu' din dotare la un film...nush de care...gasim noi unul care s ane placa amandurora!! Va pup!

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 16 2013, 02:41 PM
Post #620

Invincitus

Nu stiam de unde esti butterly (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Despre camera stii ce zic io fata e inca tanara si daca nu invata ceva legat de fotografie sau face ceva de viitor cu camera respectiva, e destul de profi .. io zic sa nu o iei sau poate o iei si o folosesti si tu , iti faci un blog cu mancare etc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Asa io mai am nitel si incep sa (IMG:style_emoticons/default/ninjafist.gif) am planuit pt azi o iesire , de vreo saptamana am tot planuit , am facut rezervare la restaurant etc si a meu s-a imbolnavit , imi vine sa il iau la bataie ca boleste cand eu vreau sa ies asa de mult (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

This post has been edited by Jo-Anna: Nov 16 2013, 02:49 PM

+Quote Post

100 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 09:42 PM