IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
melcri
post Nov 17 2013, 02:57 AM
Post #621

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

QUOTE(Jo-Anna @ Nov 13 2013, 07:52 AM) *
Tot in Insulele Canariei sunt Diana

Am mers anul asta in romania si mi-a placuuuut , era verde frumos si ahh vreau inapoi acasa ... Mama mea s-a mutat in moldova si-a vandut apartamentul si sta la o casa acu in Suceava si incepe sa prinda din accent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mie imi place sa ii zic moldoveanca de fiecare data cand o sun ... Inca nu stiu cum arata Brasovul zilele astea ca io am vizitat doar pe mama si pe restul rudelor din Oradea , Bihorul nu m-a impresionat asa mult .. In schimb mi-a placut Moldova au aia niste peisaje acolo aww ..

Brasovul este f frumos si curat; a fost astazi soare, o placere sa te plimbi asa cum am facut,dar destul de rece. Mi-am gasit de lucru cu platitul facturilor si f mici cumparaturi.

Cat de cald e la tine,Jo? Doamne ce viata relaxata poti sa duci,cred eu! Te invidiez!

Sunt un car de stress!
Go to the top of the page

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 17 2013, 02:21 PM
Post #622

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Buna ziua!!!!
Cat de mult iubesc eu duminica....dar asa, pe la amiaza si dupa-amiaza, ca dupa se apropie lunea... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Am avut un weekend plin cu curatenie in urma renovarilor si am facut un bors de perisoare si sarmalute....am mancat si eu bors cu perisoare dar mie mi-am facut mazare cu legume....Nu-mi permit sa mananc sarmalute mai ales ca aseara a facut fiica-mea si barbate-miu pizza si am infulecat si eu vreo 2 felii....dupa am facut la bicicleta....cam asta e programul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fiica-mea a mers ieri la dansuri, a scris si azi citeste....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) se relaxeaza...afara e uratel, eu vreau sa niinga!!!! ABia astept!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
QUOTE(Jo-Anna @ Nov 16 2013, 02:41 PM) *
Nu stiam de unde esti butterly (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Despre camera stii ce zic io fata e inca tanara si daca nu invata ceva legat de fotografie sau face ceva de viitor cu camera respectiva, e destul de profi .. io zic sa nu o iei sau poate o iei si o folosesti si tu , iti faci un blog cu mancare etc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Asa io mai am nitel si incep sa (IMG:style_emoticons/default/ninjafist.gif) am planuit pt azi o iesire , de vreo saptamana am tot planuit , am facut rezervare la restaurant etc si a meu s-a imbolnavit , imi vine sa il iau la bataie ca boleste cand eu vreau sa ies asa de mult (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Eii, fiica-mea e pasionata de fotografie...ii place sa faca poze...Uite niste poze facute de ea....eu sunt cam in afara de seama cu fotografia...eu pozez pisica, floricele, dar asa, pe telefon.....mai mult fiica-mea si sotul meu fac poze la peisaje si nu mai stiu ce...nu prea sunt eu cu de-astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i1329.photobucket.com/albums/w552/butterflyone2/DSC2013322_zpsda3cf084.jpg)
(IMG:http://i1329.photobucket.com/albums/w552/butterflyone2/DSC2013058_zpse8b78f93.jpg)
(IMG:http://i1329.photobucket.com/albums/w552/butterflyone2/DSC2013061_zps10a67822.jpg)

Pozele le-am luat la nimereala....va dati seama ca nu e cine stie ce fotograf insa o vad preocupata de fotografie, citeste pe net diferite informatii, noteaza, se documenteaza....de dorit nu-si doreste cariera de fotograf, vrea medicina sau psihologie deocamdata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa vad cum fac....daca nu ii iau alta camera....ma mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Duminica frumoasa va doresc!!!! Cat mai multa odihna daca se poate.... (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) eu cam am nevoie!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 18 2013, 03:28 PM
Post #623

Dependent

Buna sa va fie ziua, fetelor!!!!!

Noi am fost vineri la analize...la mine, in afara de colesterol, e totul ok, la colesterol tre' sa ma mai stradui si sa mai dau jos din grasime....oricum, fata de cum era anul trecut, acum e in limite normale...la fiica-mea iarasi e totul ok in afara de glicemie care e cat a mea, si ma sperie lucrul acesta, eu am 92, ea are 93....mai rarim dulciurile ca deh...ii apar si cosuri de la ele, se ingrasa...ea e cam pofticioasa...si la sot i-a iesit cam rau analizele la ficat...ce n-as da sa se lase oleaca de fumat....acum isi face griji ca nu poate manca carne de porc si ca tre' sa faca tratament....e ca un copil, ba nu, mai rau!!!! M-am rugat dom'le de el sa mergem sa facem analizele...sa ne asiguram ca e totul ok....lui ii este frica de faptul ca nu poate manca porc de Craciun...ma dispera cu carnea lui, e atat de incapatanat!!!! Si tata lui, Dumnezeul sa il ierte, tot din cauza ficatului a murit...si el??? El ce face? In loc sa trateze isif ace griji ca nu poate manca porc??? Am niste nervi...va lua tratament si sper sa fie totul ok...off....

Va plictisesc, asa-i??? Vad ca nu mai zice nimeni nimic....ziceti-mi daca e cazul sa ma opresc, eu sunt cam sloboda la gura!!!!

O zi buna va doresc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 19 2013, 05:58 PM
Post #624

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

NU ne plicitisesti stai linistita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imi face placere sa citesc ce scrii ...

Io am fost opupata zilele astea cu umblatul prin oras , nu imi gasesc mai nimic din ce am pe lista , vreau faina de cocos si unt de cocos si quinoa si nu gasesc nimic , imi vine sa urlu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Mai dau o tura maine la ultimul magazin si meh daca nu e nici acolo am sa pocnesc picioarele de pamant vreo 20 min si imi trece (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In rest muncesc si cand nu muncesc viata e asa de plicticoasa ...

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 20 2013, 02:23 PM
Post #625

Dependent

Ai gasit pana la urma ceea ce-ti trebuia?
Asa te cred...eu sunt in perioada in care vreau sa pun stop varstei, nu mai vreau sa inainteze dar din pacate se incapataneaza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...noroc de munca ca imi mai ia din ganduri, desi si acolo ne freaca in ultimul hal...
Altfel zis incerc sa o determin pe fiica-mea sa invete tot mai bine...a scazut in ultimul timp si nu stiu ce e cu ea...si sotul e incapatanat si ma enerveaa cu problemele lui la ficat, il loc sa se trateze el fumeaza si mai bea si o bere, cand i-am zis sa faca pauza si sa treaca perioada de tratament...si tot asa...complicat, dom'le, dar nu atat de complicat ca in alte cazuri...in fine...
Diana, tu ce mai zici?
Bia, cum e cu inelutul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Va salut pe toate!

+Quote Post
Diana.
post Nov 20 2013, 03:44 PM
Post #626

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu bolesc. Trebe sa stau la caldura si crap de nervi. Cum dau de un pic de rece o pun de mamaliga, zici ca ma sfirteca unul cu un iatagan in ovare... Iau tratament in continuare si ma rog sa treaca mai repede... Ieri m-a certat doctorul in ultimul hal ca nu am fost cuminte. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 20 2013, 07:23 PM
Post #627

Invincitus

sa te imbraci bine nu te juca cu sanatatea ta

This post has been edited by Jo-Anna: Nov 20 2013, 07:23 PM

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 21 2013, 01:00 PM
Post #628

Invincitus

Ce mai ziceti gagici?

+Quote Post
Diana.
post Nov 21 2013, 02:25 PM
Post #629

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io is inca sehestrata la domiciliu, muncesc de acasa. Cum dau de frig, cum parca imi macelareste unul ovarele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Azi e ziua lui butterflyaway (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Nov 21 2013, 06:15 PM
Post #630

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

La multi ani, butterfly!

Va luati ceva de black friday? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 10:01 PM