IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Jo-Anna
post Nov 21 2013, 09:14 PM
Post #631

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

As vrea , la noi nu e conceptul asta (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 22 2013, 09:40 PM
Post #632

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Buna fetelor....

Diana, te urmez, si eu bolesc, si barbatu' din dotare de asemenea...mai urmeaza fiica-mea si va fi "super"!!!! Ieri fu ziua mea, zi frumoasa ca mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), glumesc...si am fost surprinsa de urari avand in vedere ca sunt noua, va multumesc!

Globetrotter, multumesc mult de urare! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) referitor la black friday, noi ne-am trezit cu noaptea in cap, pe la 4 dimineata, si am prins oferte...am luat un laptop care, in loc de 20 de milioane era 16 si i-am luat fiica-mii D3100...e secret, nu stie, i-am zis ca e in functie de cat ia in teze, ca sa o ambitionez...si sotul meu si luat un Nokia Lumia 520 (sper s anu gresesc)...de pe emag...noi suntem si abonati acolo, si am mai comandat si telefonul fetei, deci mi se par de incredere si mi se pare f ok black friday...la anul fac listuta cu tot ce trebuie: electrocasnice, carti, electronice, nu mai luam pe parcursul anului, luam de black friday, de o mai fi, oricum, din cate am inteles, e un fel de pacaleala la noi...intr-adevar, reducerile nu sunt f mari, dar sa stiti ca exista, adica mie laptopul mi s-a parut la un pret ff rezonabil si se merita, din cate zice barbatu', are procesor mare si nu mai stiu ce...el se pricepe...aaa, si am comandat si un grill...asa ca marti asteptam cu nerabdare comanda!!! Aaaa, si cica or mai fi reduceri la lidl sapt viitoare(vineri) si as lua un aparat de facut gogosi, am un aparatde facut clatite tot de acolo si ies clatitele ff bune..si nu se pune deloc ulei in aparat, ci doar in compozitie, deci sunt mai dietetice, si banuiesc ca si gogosile de asemenea...vom vedea..

Va doresc o seara placuta si odihnita, eu maine tre' sa ma trezesc devreme pt ca am de facut ciorba de mazare (la cerere) si pilaf cu ciuperci si piept de pui plus ca duminica avem musafiri, sarbatorim, asa ca tre' sa fac tort, apertiv, fripturica (o s-o fac duminica) si mai vad...am o lista cu tot ceea ce trebuie sa gatesc, rabdare sa am, si timp!!! Weekend placut!!!!

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 22 2013, 11:40 PM
Post #633

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Da am fost in oras si am vazut si la mine black friday , da mai mult o amageala 20% reducere (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) oricum mi-am luat un joc ca voiam data trecuta si mi se parea prea scump acu costa exact cat voiam sa dau si 2 cearsafuri ca aveam nevoie ca am fost tare prostacauca ultima data cand am pus cearsafurile cik la spalat io am pus clor si am uitat sa pun masina in functiune deci cand mi-am adus aminte dupa 3 ore cearsafurele mele aveau gauri (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) asa ca am mers si am luat noi , si sper sa ma fi invatat minte ..

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 23 2013, 07:55 PM
Post #634

Dependent

Buna ziua...
Eu azi am facut papa..mai am maine friptura si gata...ma laud singura, dar a iesit un tort...repet, numa bun pt dieta mea!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Jo, nici aicin u sunt reducerile cine stie ce...dar eu pot sa zic ca am prins reduceri ff ok...aparatul l-am luat cu 13 in loc de 17 milioane, la laptop iar reducere f buna, si Nokia Lumia cu 490 in loc de 650. Deci destul de ok...ca se poate altfel...mai ieftin...e alta poveste. M-ai amuzat cu cearsafurile, am facut si eu de-astea pe la inceputul tineretii mele si inceputul vietii in cuplu...acu'...is baba in toata firea, ma rog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Asa ca le stapanesti cu bine!!

Diana, a trecut boala? Eu sunt cu nasul infundat...rau, domle, rau...

Albinuza, cum mai esti?

+Quote Post
Teocris
post Nov 26 2013, 02:39 PM
Post #635

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Servus fete cucuiete!
Multa vreme a trecut de cand n-am mai dat pe aici si tare mi-a fost dor sa vorbesc cu voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Vad lume noua si vorbareata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi place Butterflyaway (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Bia!!!! Felicitari pentru logodna!!!!!!!!!! Chiar te mariti??? Felicitari si viata frumoasa!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Diana, sper ca esti mai bine acum (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, imi pare rau de Rona (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma bucur insa ca tu esti bine si vesela (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu am trecut prin mari schimbari in ultima vreme. Am slabit, m-am transformat, am evoluat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viata mi se pare acum mai frumoasa, iar familia mea este tot ce am mai bun pe lume ♥

Va pup inca o data pe toate si abia astept sa stam iar de vorba ca pe timpuri ♥

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 26 2013, 03:06 PM
Post #636

Dependent

Buna ziua, fetelor!!! Eu sunt fericitaaa (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) ...viata-i roz, desi afara e mohorat...abia astept sa ninga!!!!!
Am primit coletul de la emag...totul intr-o forma f buna...abia astept sa ii pun aparatul sub bradut gazei mele, mi-a promis note bune la teza...mi-a luat un 10 la biologie din sistemul endocrin, a dat un test destul de greu si l-a facut perfect!!! Asa mai vine pe acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Teocris, imi pare bine sa te cunosc!!!! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) Felicitari pt transformare, am ajuns la concluzia ca e foarte benefica...si, in general, sunt benefice transformarile...asa ca bravo, mai ales pt vointa, stiu cum e sa te chinui sa slabesti!!!! Ai tinut o dieta anume?

O zi frumoasa, frumoasa..va doresc!!!

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 26 2013, 03:27 PM
Post #637

Dependent

Si la noi a fost o incadrare in buget...am incadrat-o pe ea, i-am dat limitele , si ea a ales!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Eu fac miscare acasa fiindca alta solutie nu am..traiesc intr-un oras mic, toti ne cunoastem pe aici , si nici timpul nu-mi permite sa merg la sala...de fapt, daca as incerca sa imi fac timp, as reusi, insa...avand in vedere ca e orasul mic....mai bine nu!!! Mi-am luat bicicleta si bag la ea mai ales cand mananc dulce!! Am avut si stepper insa era de o calitate "excelenta" si s-a stricat...acum as cauta si o banda dar micuta si care se poate strange.

This post has been edited by Teocris: Nov 26 2013, 03:31 PM

+Quote Post
Teocris
post Nov 26 2013, 03:33 PM
Post #638

V.I.P.

Si uite asa iti deschizi tu sala de sport (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu cu alergatul nu ma impac. As vrea sa stiu sa inot (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 26 2013, 03:36 PM
Post #639

Dependent

Mi-ar placea sa am sala de sport, spatiul insa nu imi permite (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) daar, poate, o sa am si eu vreodata o casa...cand n-o mai fi ai mei pe lume...deocamdata ma bucur de apartament, atata am, atat e bine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nici eu nu sunt adepta alergatului...nici nu m-as vedea alergand in oraselul asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) De inotat, si mie mi-ar placea, dar la varsta asta nu cred ca ma mai invata nimeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu sunt chemata la exercitii la algebra...asa ca fug sa percutez si sa-mi vad dupa de treburi...
Teo, imi facu placere sa ne conversam, sper sa existe si o data viitoare!!!! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)

O zi frumoasa va doresc!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by butterflyaway: Nov 26 2013, 03:36 PM

+Quote Post
Teocris
post Nov 26 2013, 03:41 PM
Post #640

V.I.P.

O sa existe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Spor la lectii si la treburi!

+Quote Post

100 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:43 PM