![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus fetelor!
La noi a nins un pic ieri si un pic azi, iar acum este soare afara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aseara am primit in sfarsit patul comandat si tare bine am dormit noaptea trecuta ♥ Azi am sedinta cu parintii si apoi am in plan o sesiune mica de cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Imi cumpar blugi noi pentru ca merit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) V-ati baut cafeaua pe ziua de azi? (IMG:http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/78/ca/63/78ca631213dbb12281c8c63838450611.jpg) This post has been edited by Teocris: Nov 27 2013, 01:18 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Bonjour, mesdames....
Teo, cu ce bunatate ne servesti tu!! Cafeluta arata incredibil, o aroma de inceput de iarna, numa buna de baut la semineu, atunci cand ninge...Din pacate, prin partile Moldovei, prin partea in care stau eu, niciun fulgusor...si atat asteptam sa ninga, dar din pacate, se incapataneaza sa ninga! Dar si cand o ninge... Spor la shopping, si eu mi-am reinnoit garderoba cu haine de iarna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine e o zi frumoasa...senin afara, lejer la serviciu...numa pt motata mea n-a fost zi frumoasa...un test greu la chimie, cica. Greu cu scoala asta...abia asteapta liceul, are impresia ca o fi mai usor acolo...ma rog, o las sa viseze deocamdata si sa o ambitionez cu lucratul suplimentar ca acusica examenul bate in usa... Dar hai sa las discutiile de scoala, de serviciu...e aproape ora 3, sunt acasa, mananc mandarine si ma relaxez....afara e senin, e frig, poate diseara ninge...mai stiti??? Vine Craciunul, e frumos, viata e frumoasa, deocamdata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O zi buna va doresc..relaxanta, calduroasa, plina de ninsoare...pe placul vostru!!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cafeaua aia e bestiala! La noi a inceput sa ninga de ieri, ieri noapte a viscolit de ziceai ca e Boboteaza pe vine...
Azi am fost la munci insa mai aruncam un ochi pe geam, a nins frumos, la un moment dat ningea cu niste fulgi grasaaaaani de mai mare dragul!!!! Am ajuns acasa imi era foame, mi-am pus supa si un pahar de vin, am baut vinul si de supa mi-a trecut... De fapt m-am enervat ceva si nu am mai mincat. Si acum vreau sa am iar 7 ani, se poate? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa nu am niiiiciiii o grijaaa! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Woa ce ma bucur fetelor pt voi .. PLS cand sunteti afara in ninsoare din asta ca in basme , opreste-te pt 10 secunde si uite in sus si sa tii momentul ala in minte ca io visez la un asa moment in fiecare iarna (IMG:style_emoticons/default/mos2.gif)
M-am hotarat unde ne vom muta anul viitor .. Ma duc in Timisoara (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) este orasul cel mai bine dezvoltat din punct de vedere al netului si au spital bun si facultati , inca mai ma uit dupa info , nu stiu exact cand anume vom pleca dar e un inceput sa ne hotaram ca acolo merem (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Asa la mine e same shit different day , trebe sa ma bag la curatenie si asa nu vreau ... Nu am nici mancare meh .. Azi ma bag si io da asa ma invita leanea la stat dejaba .. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Prima data cafeaua: (IMG:http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/c2/64/6b/c2646bf2fa227ef0c487d27ed1b8e405.jpg) Aseara n-am avut noroc de blugi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai caut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne-am hotarat sa-i cumparam junioarei pentru Mos Nicolae o periuta de dinti electrica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Probabil ca vom profita si noi de ea, ca are multe capete de schimb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este foarte frig afara si cerul este gri. Cred ca se pregateste o ninsoare. Eu nu sunt fan iarna. Nu-mi place frigul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trebuie insa sa recunosc ca-mi plac peisajele de poveste cu zapada (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Jo, te muti in Romania? De tot? |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Da Romania s-a schimbat enorm in ultimii 15 ani de cand am plecat io ...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna ''fetili''!...Ce mai faceti voi?...Va mai amintiti de mine?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Buna fetelor...
Pe mine ma incearca o durere in gat. Afara tot nu ninge. Mi s-a stricat aspiratorul...deci nu e nicio zi frumoasa azi...dar inca nu s-a sfarsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teo, ar da mai multe roade o periuta electrica decat una normala? I-ar albi mai bine? Sa stii ca ma tenteaza si pt dintii fiica-mi. Jo, sa stii ca la prima ninsoare, asa o sa fac..si eu o astept cu drag, iubesc Craciunul, zapada, tot ce tine de iarna si sarbatori, e minunat..imi da impresia de naivitate, inocenta, imi aduce aminte de copilaria mea. Sa inteleg ca esti printr-o parte mai calduroasa de nu ninge pe acolo? Frumos oras Timisoara, sa fie de bun augur mutarea si sa va aduca liniste si fericire!!! Corina, ce catelus frumos ai in imagine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e al tau? O zi frumoasa sa aveti! |
|
|
![]()
|
|
Nu am uitat de tot de tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
glumesc .... cum sa uit (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Jo, stai ca ''tre'' sa ma pun la curent cu noutatile pe aici! Ce mai faci?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:36 PM |
|