IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Diana.
post Nov 28 2013, 04:05 PM
Post #651

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu pot sa cred! Pe cine vad eu online?!!!!
Corina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Larry (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , Philliaaa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !!! Ce mai faceti, fetelor? Mai ziceti si voi ceva!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Corina
post Nov 28 2013, 07:37 PM
Post #652

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Stai, ca ''io tre'' sa ma ma pun la curent cu noutatile! Pup Diana...imi era dor de tine!

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 29 2013, 12:47 AM
Post #653

Invincitus

Member No.: 8,431

Doar nu citesti amu cateva sute de pagini ia zii si noua cum mai esti care mai e viata ta etc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , nu ne mai tine in suspans

+Quote Post
butterflyaway
post Dec 1 2013, 10:04 AM
Post #654

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Buna dimineata si la multi ani Romania, la multi ani romance!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

Vine Craciunul, yeeey!!!! (IMG:style_emoticons/default/newyear1.gif) La noi a nins putin vineri, mare bucurie a fost, dar n-a tinut mult ca nu s-a asezat deloooc...insa senzatia primei zapezi e incredibila!

O duminica pe placul fiecareia sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Dec 1 2013, 12:49 PM
Post #655

Invincitus

Member No.: 8,431

la multi ani romancelor .. La multi ani si mie ca si io sunt juma romanca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

YAY zapaddaaaaa sper sa va simtiti ca in basme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da acusi vine craciunul , si nu am nici cea mai mica idee de cadouri ..

ati auzit de bunaciunea aia de la fast & furios a murit Paul Walker....

+Quote Post
butterflyaway
post Dec 2 2013, 02:25 PM
Post #656

Dependent

Buna ziua!
Aici e o vreme oribila, frig, vant, dar nici urma de ninsoare...

Jo, in aceeasi situatie sunt si eu referitor la cadouri...fetei i-am luat aparatul si o sa ii iau inca ceva simbolic probabil: o carte, nu stiu, o sa vad. De Mos Nicolae ii voi lua un glob pamantesc care se invarte, l-am vazut la Lidl, si cateva dulciuri, dar in rest nu am nicio idee de ce-as putea lua...
Imi pare rau de Paul Walker, am vazut si eu filmele fast & furios, juca bine, arata bine...pacat ca si-a gasit sfarsitul intr-un astfel de mod crunt...

O zi frumoasa va doresc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Dec 4 2013, 04:32 PM
Post #657

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Helo!
Servus Corinuca!!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Butterfly, junioara mea inca nu a ajuns sa placa activitatea de dimineata, mai ales spalatul pe dinti. Prin urmare ii spala repede si prost, jumatate din pasta de dinti ajungand pe chiuveta. Sper ca periuta electrica sa-i dea o alta perspectiva si sa nu mai considere corvoada spalatul pe dinti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De Craciun i-am cumparat telefon. L-am gasit la oferta si am platit 147 lei pe el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta e:

(IMG:http://static3.itgalaxy.ro/images/products/img2/46542/normal/telefon-mobil-samsung-s7390-galaxy-trend-lite-97253.jpeg)

Daca cu ea am terminat, inca nu am nici o idee pentru nepotul meu si pentru sot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Voi ce cumparati? Poate ma inspir de la voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In alta ordine de idei, azi am purtat tocuri!!! N-am mai purtat tocuri de cel putin 6 ani!!! Si nu ma dor picioarele si nici n-am cazut in nas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt o sexoasa (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
melcri
post Dec 4 2013, 07:00 PM
Post #658

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Felicitari Teo ca te-ai simtit bine pe tocuri ca altadata;ai alt tonus evident dupa ce ai vazut rezultatele regimului.
Cadouri? parfumuri barbatesti ieftine de pe aoro pentru sotul si ghete f faine cumparate de pe magazine online reduse si de firma adevarata(mai sunt cateva cu livrare pana la Craciun), pixuri si alte ustensile de scris rotring pentru nepotelul meu am luat si culegeri de mate si tenesi adevarati pentru tenis

+Quote Post
Teocris
post Dec 5 2013, 10:07 AM
Post #659

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neataaaaa! V-ati trezit? Cine bea o cafea cu mine?

(IMG:http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0f/6e/25/0f6e25d68a28bad9e5d00c26f271abd2.jpg)

+Quote Post
butterflyaway
post Dec 5 2013, 02:44 PM
Post #660

Dependent

Salutari, lume....

La mine e soare cu dinti si nici urma de ninsoare....si asa de suparata sunt...nu mai zic de Magda, care-si doreste din tot sufletu lsa ninga si zice ca un cadou superb de M Nicolae ar fi sa ninga...sa speram ca va primi un astfel de cadou. Astazi a dat teza la romana, e putin suparata ca a gresit o chestie, simpluta de-altfel, dar din cauza neatentiei s-a dus...era si subiect de examen, ma rog, cica mai greu....sa speram ca va lua peste 9,5, caci la un concurs national la limba romana, weekend-ul trecut, a luat 98 de puncte, cel mai mar epunctaj din oras la 5-8...si asteptam medalia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Teo, frumos telefonul, samsungurile mi se par super faine...si daca l-ai si prins la oferta, si mai bine!
Mosul Magdei de maine vine cu un glob pamantesc si dulciuri, eu mi-am cumparat un parfum si sotului tot un parfumel...La mine nu mai vine anul acesta cu ciocolata!
Iar de Mos Craciun vreau sa-mi iau cizmulite, inca sunt ok cele de anul trecut dar vreau altele, plus ca ma voi duce la coafor sa-mi refac coafura...la cat de putin par am (adica scurt) mi-l suvitez si eu putintel asa....iar pt M. aparatul si o husa la telefon...cred ca e suficient mai ales ca aparatul costa ceva, si husa e 57 de lei...iar pt sot m-am gandit sa ii iau un pulover si isi ia el un card de 16 GB pt noul telefon. Cam asta e la noi planul de atac...in rest, tre sa hoinaresc pt cadouri pt rude....sper sa fiu in toane bune!

Referitor la tocuri....eu rareori ma imbrac sport, cu adidasi, blugi....mai mult trening, dar blugi am o singura pereche pe care nu o port...mai purtam in tinerete, dar nu stiu, la statura mea si ca sunt ca sunt destul de grasa, nu-mi place cum imi sta mie in pantaloni, imi plac fustele, rochiile care nu ma incap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) asa ca port fuste ff des, mai negre asa, mai babesti, ca pt varsta mea, dar ma simt bine in ele....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hai, va pup, sa vina Mosul incarcat cu daruri si fara nuieluse!!!!

+Quote Post

100 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:09 PM