IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Jo-Anna
post Dec 6 2013, 12:28 PM
Post #661

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Io port fuste numai cand merg in oras si e ceva special (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) tocuri ? Port numai cand vreau sa imi rup capul, la cat de cascata sunt io ..

A-ti fost cuminti??? A venit mosul ?

Eu am fost super cuminte si nu am primit nimic , nu m-am suparat asa tare ca oricum nu am dat nici io nimic ..
Am niste dulciuri, dar nu imi place sa pun nimic in papuci .. mai ales cand stii ce miros de picioare au avut odata papucii aia , desi i-ai spalat .. in fine...

Eu ma duc azi sa culeg portocale , bananne,avocado , si lamai si mai vad io ce au vecinii in gradina lor ca m-au rugat sa merg sa ii ajut 2 h ...
Am mult de munca , si de refacut .. gata ma duc sa imi iau otrava ( cafeaua) si trag tare , sper sa fac tot ce mi-am planuit..
Io fac sport cam odata la 2 zile ... Nu tin dieta si ieri am comiso cu mcdonalts (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)

butterfly voi va rasfatati nu asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..
Teo felicitari la tocuri , sa te tii bine de dieta ... poate am sa incerc si io una ...
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Dec 6 2013, 12:40 PM
Post #662

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Helo!

E, pai ai fetita desteapta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bravo!!!!
Apropo de greseli minuscule, junioara a dat test la matematica cu tabla inmultirii si le-a facut pe toate, mai putin una, cea mai simpla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 7X5 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La ea a dat 45, prin urmare a luat -FB (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De cadoul primit aseara nu a foat prea incantata, dar de dimineata l-a privit cu alti ochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Este foarte frig la noi si tare m-am saturat de frigul asta. Il simt in fiecare os! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
S-aveti zi frumoasa in continuare si sfarsit de saptamana vesel! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Dec 7 2013, 09:42 AM
Post #663

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Deci, pare-mi-se ca a venit mosul, cam bogat de-altfel, nu???

Am primit si eu o husa la noul meu telefon de Mos...nu m-a uitat chiar asa, desi mi-am cumparat eu parfum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Fiica-mea a primit un cadou neasteptat, ma rog, n-a fost cadou, a luat 9 in teza la romana....suparata a fost, dar ce sa facem, ne ambitionam si la teza urmatoare si sper sa ia rezultat mare la matematica...cam slabut la matematica in cazul ei dar incerc sa o ambitionez, mai ales ca are o propunere de la cea mai buna prietena a ei si totodata colega de banca, sa petreaca revelionul impreuna....asa ca noi, parintii, le-am conditionat cu notele la teze ca sa petreaca revelionul impreuna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jo, un pic de rasfat pt fiecare nu strica, deocamdata!!!

Multumesc, Teo!! Din pacate, am observat si la a mea, greseste la cele mai simple lucruri, mai ales la matematica...incepe o problema/un calcul bine, prinde ideea, dar se incurca de nu-ti imaginezi unde...a mea tanjeste dupa 1-4, era asa usor, acum are de furca cu radicali, cu paralelograme, cu ecuatii si inecuatii, ce sa facem...oricum, bravo pt rezultat, e foarte bine!!!!

Eu vreau ninsoooooare....asa m-am saturat de peisajul asta sinistru, fara ninsoare...desi in oraselul meu mic e splendid cu luminite, ca in poveste, lipseste ninsoarea...

Azi am program administrativ: mancare, curatenie, ajutat copil la teme eventual si dat exercitii suplimentare la matematica, ca teza-i marti!

Va pup, un weekend pe placul vostru s-aveti!!!!

+Quote Post
Jo-Anna
post Dec 7 2013, 12:12 PM
Post #664

Invincitus

Ah la noi e asa frumos cand mergi la mall (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zapada falsa peste tot .. mai mare dragul sa te duci si sa iti belesti ochii la geamurile magazinelor ..

+Quote Post
Cindy
post Dec 10 2013, 01:30 AM
Post #665

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(butterflyaway @ Nov 26 2013, 03:27 PM) *
Eu fac miscare acasa fiindca alta solutie nu am..traiesc intr-un oras mic, toti ne cunoastem pe aici , si nici timpul nu-mi permite sa merg la sala...de fapt, daca as incerca sa imi fac timp, as reusi, insa...avand in vedere ca e orasul mic....mai bine nu!!!

Dar ce legatura are sportul cu orasul mic, e o rusine ca faci sport?!? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Dec 10 2013, 02:51 PM
Post #666

Dependent

Cindy, nu e vorba de rusine, dar la cum sunt oamenii in ziua de azi si la barfele pe care le zvonesc, mai bine spun pas sportului in oras si fac acasa la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

La noi a niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiins!!! Si e asa frumos! S-a asezat zapada, putina ce-i drept, dar e zapada, si e incredibil! Vine Craciunul!!!!!!!! Deja am ochit cadouri frumoase..fata mea e bucuroasa la teza la mate, s-a descurcat...am impodobit bradul....viata e frumoasa!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ce planuri aveti de Revelion si Craciun? Ce gatiti?

+Quote Post
Cindy
post Dec 11 2013, 09:28 PM
Post #667

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Pai si ce barfe zvonesc ca te duci la sala? Hai ca m-ai facut curioasa... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ca te mentii in forma pentru vreun iubit mai tanar? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Daca te duci cu fata ta, poate sa fie chiar o activitate foarte placuta pe care sa o faceti impreuna.

+Quote Post
Diana.
post Dec 12 2013, 11:51 PM
Post #668

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La noi nu a mai nins,insa e asa de frig, ca parca mi-o intrat tot Polul Nord in oase!

+Quote Post
butterflyaway
post Dec 14 2013, 08:22 PM
Post #669

Dependent

Buna seara...

Sotul meu a taiat un porc de 15 milioane si mi l-a adus in apartament...si da-i treaba: sorici, toba, chisca (caltabos), lebar....asa ca ieri si azi, toata ziua, am preparat si curatat porc....oricum eu o sa mananc dar asa, putin...nu vreau sa pun la sarbatori fff multe kg pe mine...

Diana, cica nu ninge de sarbatori in toata tara....la mine a nins dar ff putin si a doua zi s-a topit...

Cindy, cu fiica-mea e o idee buna sa merg...dar nu va dati seama, al servici la mine, ce barfe s=auf acut dupa ce au vazut colegele mele ca am slabit..ele isi comanda kebab, shaorme si eu mananc mere si migdale....si m-am trezit cu o persoana (o buna prietena de-a unei colege de serviciu) care m-a intrebat cate mere mananc si daca fac ceva cu migdalele (lapte de migdale, prajituri din asta)...si eu care am vorbit cu ea doar o data in viata...ma rog...asa sunt unii oameni, invidiosi...o sa vad, m-ai facut sa ma gandesc la sala...

Eu acum ma duc sa ma uit cu Magda la sweet november, e pe prima tv...o seara placuta!

+Quote Post
Jo-Anna
post Dec 16 2013, 12:02 PM
Post #670

Invincitus

Tzatele de la servici sa te pupe undeva ...
Ma seaca sincer rau de tot barfitoarele care nici nu au habar de existenta ta da te vb de parca a-ti crescut porci impreuna ..
In locul tau mi-as lua mandria de fata si m-as duce la sala .. Asa va incurajati una pe alta sa faceti mai mult etc sa le faci pe alea sa crape (IMG:style_emoticons/default/strongbench.gif)
Iar daca mai e vreodata o alta tampita curioasa de merele tale sa ii trantesti pur si simplu direct in fata si tu o intrebare : Este viata ta atat de neinteresanta ca numai la merele mele te gandesti? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:31 PM