IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
melcri
post Dec 22 2013, 01:05 AM
Post #681

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Tocmai acum !? Valeu,cate sunt de facut! Si ce minunat este! Maine merg la concertul vienez! Abia astept. Am facut micile cadouri,bradul inca nu este,nu stiu de ce a intarziat,pana ac trebuia sa fie macar pe balcon. Si tot maine adica azi o sa merg vreo 3 ore la un microrevelion,care nu-mi face placere dar trebuie sa fac act de prezenta.Am slabit un pic si ma simt foarte bine si din acest motiv; ma simt plina de energie si euforie in apropierea sarbatorilor,imi place iarna si frigul,nu prea este zapada ,dar pomii sunt impodobiti cu chiciura si arata ca in Doctor Jivago de feeric(sau cel putin asa imi imaginez,caci tare mi-a placut filmul ala ...atata dragoste)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Dec 23 2013, 11:59 AM
Post #682

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Lasa ca mi-a trecut. M-am apucat d etreaba pentru meniul de Craciun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 23 2013, 06:24 PM
Post #683

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Gospodinelor! Eu iar nu fac nimic acest Craciun. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Astazi trebuie sa merg sa cumpar niste cadouri si nu am niciun chef, daca ma credeti. Asta din cauza ca am fost incapatanata si nu am comandat online. Of... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 24 2013, 04:34 PM
Post #684

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nici eu nu am facut exagerat de multe comparativ cu alti ani e chiar "saracut" meniul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Dec 27 2013, 12:20 PM
Post #685

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Buna ziua....si Craciun fericit!....din ce a mai ramas....
Nu stiu ce Craciun ati avut voi dar eu n-am simtit deloc spiritul Craciunului datorita zapezii si datorita fiica-mi, cu care am avut o cearta de toata frumusetea, mi-a spus lucruri oribile si am plans toate zilele astea de Craciun....suntem suparati pe ea, acum atmosfera e mai ok dar dupa sarbatori, de pe 1, schimbam foaia...a reactionat oribil, a adus niste jigniri si s-a certat cu noi ca un om mare, ceea ce nu mi se pare firesc pt un copil...adult in devenire, ma rog, adolescent...Greu e sa fii parinte in zilele de astazi, sincer va spun...si nu stiu cu ce am gresit. In fine, a fost bucuroasa de aparat, ne-a multumit, dar pacat ca a distrus totul dupa.....ma rog...sper ca la voi a fost frumos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Dec 27 2013, 01:46 PM
Post #686

Dependent

Acum am vazut...la multi ani, Bia!! Sa fii sanatoasa, la punga groasa, si fericita! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Dec 30 2013, 11:57 AM
Post #687

Dependent

Heello...putina lume pe aici...va faceti de cap, asa-i?
Eu maine nu mai intru...ma pregatesc de Revelion...si sper intr-un an mai bun....si ca s anu fiu o mama rea si dura, precum zice fiica-mea, am decis sa o las sa-si faca Revelionul alaturi de cea mai buna prietena, dar dupa 2-3 incolo avem discutii foarte serioase....
Asadar....un an nou bun, plin de fericire , sanatate, indeplinire a tuturor dorintelor si realizari pe toate planurile!!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) La multi ani si sa ne "vedem" cu bine la anul! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

This post has been edited by butterflyaway: Dec 30 2013, 11:57 AM

+Quote Post
butterflyaway
post Dec 30 2013, 01:03 PM
Post #688

Dependent

La multi ani, Albinuza!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa fii sanatoasa, fericita, si implinita! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Dec 30 2013, 04:15 PM
Post #689

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

La multi ani Albi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Dec 30 2013, 06:06 PM
Post #690

Dependent

Jo, cum esti, cum ai sarbatorit Craciunul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce planuri aveti pt. Revelion? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu ma duc cu sotul la un restaurant din zona!

+Quote Post

100 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:00 AM