![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
plicitiseala de craciun la mine meh ..
am mers asa pe la preteni fugtiv si am avut si musafiri superiza m-a scapat tortul care lam primit cadou ca eu am facut f putina mancare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de rev merg la plaja sa vad bubuituri si ne-am rezervat o masa ca sa ne facem manga (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) slabut de tot anul asta , poate ma salveaza revu This post has been edited by Jo-Anna: Dec 30 2013, 06:49 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Distractie placuta la Rev sa fie, atunci!!! Si eu sper sa am un Revelion ok....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
M-am apucat sa fac niste salata boeuf, am lasat sa fiarba si eu trag cu ochiul pe aici...Vreau zapada!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci, Butterfly! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
An Nou fericit Fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!!
Sa va vina cu urlatul adica uratul maine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Jo-Anna: Dec 30 2013, 09:11 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Asemenea va doresc si eu, sa primiti caaat mai multi urlatori si sa aveti cel mai bun an!!!! Revelion placut si ne scriem la anul!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani, 2014! Sa avti un an cit mai bun, cu sanatate, spor, bucurii si iubire, liniste si multi bani!
|
|
|
![]()
|
|
La multi ani, Diana!
La multi ani si din partea mea, fetelor! Sa aveti parte de un an linistit, sa fiti fericite, sanatoase si norocoase! Cum ati petrecut? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by butterflyaway: Jan 2 2014, 09:02 PM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) La multi ani, Globetrotter! Multa sanatate si fericire! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Buna, fetelor...eu incerc sa ies din atmosfera sarbatorilor, putin nostalgica, chiar de am avut niste sarbatori aiurea...nici de Revelion n-a fost prea fain...o adunatura de oameni cam ciudata, unii cam ciufuti, in fine, mai lunga povestea...dar sa zicem ca per total a fost ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa zicem. Eu imi caut banda de alergare pt ca imi stau in gat prajiturile si tot ce am consumat de sarbatori, trebuie neaparat sa ma reapuc de dieta. M-am impacat cu fiica-mea, as zice, a fost plecata la cea mai buna prietena a sa si cica s-a distrat f tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De luni incep serviciul si tare mi-as dori sa stau acasa, azi ne-am plimbat prin mall, si-a luat Magda niste haine si carti si culegeri pt scoala (mi-a promis ca lucreaza mai mult la engleza si geometrie si romana) si eu am cautat banda dar nu sunt ferm convinsa de ceea ce vreau, vreau sa fie pliabila si magnetica, micuta, ca n-am loc in apartament prea mult...Mai diseara mergem la niste prieteni in vizita si cam atat...maine program administrativ: treaba, mancare, cam asa...Si sper intr-un an mai bun... Voi sper ca ati petrecut frumos, probabil inca petreceti, eu vorbesc singura pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) O zi buna va doresc !!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Multumesc!
Eu mi-am petrecut ziua jumate in mall in Budapesta, jumate in tren... dar a fost frumos! |
|
|
![]()
|
|
Buna dimi!
Globetrotter, ma bucur ca a fost frumos! Suna interesant cum ai petrecut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De maine serviciu... off! O duminica placuta va doresc!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:22 PM |
|