![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma imbrac bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vremea e intr-adevar foarte ciudata! Acum iese soarele, acum e ceata de-ti scoti ochiim noaptea da cu mninus. Aiurea rau!
Voi ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
La multi ani fericiti si sanatosi va doresc la toate alaturi de cei dragi!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
La multi ani si tie, Melcri!!
A trecut raceala, Diana? Albi, cum a fost interviul? Eu trec printr-o perioada mai dificila, dar asta e. Se pare ca nu e un an prea bun si nici frumos.Nu prea am noutati. Aici a nins, e dragut peisajul, insa nu ma incanta deloc, avand in vedere ca n-a nins atunci cand a trebuit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O zi frumoasa va doresc!!!! This post has been edited by butterflyaway: Jan 20 2014, 03:46 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello!
Butterfly, interviul cu recrutorul a mers bine, dar se pare ca mai departe nu prea m-am incadrat, asadar nu a venit si urmatorul! Continui sa depun cv uri. Poate poate se lipeste pe undeva. Cica ninge in MOldova. Pisemne ca Galatiul nu mai e in Moldova... Am reusit azi sa fac programare pentru analize in februarie. Astept cu nerabdare sa le fac, sa vad aca is bine!! Voi? Totul bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Buna ziua...
Nu prea scriu caci nici timp, nici dispozitie, nici noutati n-am. Aici a nins ca in povesti, si acum ninge, e zapada curata si pufoasa, f frumos. Eu casa-servici, sotul la fel, Magda si ea se mai chinuie in ultimul timp cu scoala, are sambata olimpiada la romana, si cam atat... Albinuta, multa bafta la gasit de serviciu si la analize!!! Galatiul e in Moldova, eu asa stiu...desi e mai pe jos, tot din Moldova face parte... Zile frumoase sa aveti! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mama la Tecuci a nins de acum trei zile.
La mine a inceput o fulguiala usoaara. E foarte frig, asa ca daca ninge, o sa sa tina. Crapa pietrele, nu alta... Plus ca au anuntat cod protocaliu de azi de la 6 dupa masa, pina duminica dupa masa. "Bucurestiul si zece judete din sudul tarii vor fi sub cod portocaliu de ninsori si viscol incepand de vineri, ora 18:00, pana duminica, ora 18.00. Allte 16 judete sunt sub avertizare de cod galben..." |
|
|
![]()
|
|
La noi ninge de doua zile...
|
|
|
![]()
|
|
Buna seara...eu extenuata dupa ture de bicicleta si banda, caci azi am fost musafiri si am cam profitat de bunatati...
Magda f fericita, maine nu face scoala din cauza zapezii si s-a calificat la olimpiada judeteana de limba romana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In rest, totul ok. La voi? |
|
|
![]()
|
|
Buna seara! La mine e un ger de crapa pietrele! Ieri a fost un viscol de te darma... acuma am dat-o in congelator! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si aici e ger. Si e nins, e un peisaj frumos. Fiica mea e in vacanta dar nu se prea numeste vacanta, ca lucreaza pt olimpiada. Eu cu serviciul si pe acasa, nimic nou.
... Voi? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:49 PM |
|