IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Diana.
post Feb 4 2014, 08:10 AM
Post #721

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ger de crapa pietrele... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2014, 11:38 AM
Post #722

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Hello!!

Ce fac fetele???
Io am o groaza de treaba cu executatul unui dragon din origami, invatatul unui program de proiectare, niste olandeza... ma duc la jobul meu mirific... o viata destul de plictisitoare.
Aici is munti de zapada de 2-3 m. Dar dom' primar s-a descurcat foarte bine din punctul meu de vedere. Acum incarca muntii de zapada din intersectii sa ii mute. Nu inteleg de ce nu ii arunca in Dunare, si ii depoziteaza pe ici pe colo.

Au fost si aici -20 de grade. Dupa o tigara nu-mi mai simteam degetele. SI eu fumez repede.
In rest, depun cv uri de-mi iese pe ochi, primesc refuzuri de-mi iese pe ochi.

Si cam atat!

Ai vazut fluturas ca se mobilizeaza fata?

Acum ma pun sa imi termin dragonul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 5 2014, 10:19 AM
Post #723

Fondator eLady.ro

Si la mine e ger: - 6 grade de dimineata, ieri noapte au fost -11 C...

De frumos, e frumos, insa e ceata si s-a facut si promoroaca peste tot. Ma ia cu groaza de cite ori trebuie sa ies din casa pe frigul asta. Is rea de frig, am imbatrinit, vreau pe vreme de-asta doar sa stau la caldura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Feb 5 2014, 06:56 PM
Post #724

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Aici e mai cald...azi a fost soare, chiar caldut....maine se duce mandra mea la tara sa se dea putin cu sania si sa lase laptopul cateva zile, ca numai cu ochii in el sta...

Diana, si eu sunt rea, f rea de frig...cu imbatranitul...cunosc...ca tare-mi place s astau la caldurica, cu o ceasca de ceai in mana la laptop/tv sau cu o carte in mana...Mmmm...de-as avea si timp....Intrebare: de ce nu ma lasa sa incarc avatar? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Albi, se mobilizeaza dar cam greu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acum vrea sa invete turca...stiti ce-mi spune? "Mami, eu vreau sa invat turca bine de tot, sa fac facultatea de Litere in Turcia, sa devin profesoara de turca..." ooof, ma innebuneste!!! Ce idei are! Zau ca as da-o sa invete turca daca as sti la ce ii foloseste si-apoi...in orasul asta miiic...nu cunosc pe nimeni nici pasionat de turca, nici sa stie bine turca...
Super cu origami, sunt curioasa cum ti-a iesit! Mi se par super activitatile de genul...dar eu sunt o persoana cam stangace de fel, nu prea sunt buna la lucrurile de genul, nici nu ma mir cu cine seamana fiica-mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Bafta la depusul de cv-uri...tre' sa fie unul mai norocos asa!!!! Mai tii legatura cu tipul care a venit la tine de sarbatori sau a fost ceva doar asa....trecator?

+Quote Post
Diana.
post Feb 5 2014, 10:03 PM
Post #725

Fondator eLady.ro

Fata ta se uita la KanalD? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca asa s-ar explica, Fluturas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La noi a fost frig si urit in continuare. Nu ca as fi avut prea mult timp sa vad ce se intimpla. Insa si cind am plecat de acasa, si cind am venit, mi-au inghetat ciolanele!

+Quote Post
butterflyaway
post Feb 5 2014, 10:54 PM
Post #726

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Ma indoiesc, drept sa-ti spun, mai ales ca televizorul din camera ei e defect si tocmai ea a spus ca nu ii mai trebuie tv in camera...doar daca s-ar uita acum, in vacanta, cat suntem noi la serviciu, in camera la noi..altfel nu stiu. Sau la filme turcesti pe net. Eu sper ca n-a apucat-o dragul de Turcia si de limba din telenovele, ca nu prea e genul cu de-astea dar....

Si aici e frig in seara asta. Vreau primavaraa!!!

Noapte buna tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by butterflyaway: Feb 5 2014, 10:58 PM

+Quote Post
Diana.
post Feb 5 2014, 11:14 PM
Post #727

Fondator eLady.ro

M-a ajuns oboseala. Psihologica... Sau poate ca am intrat in anul mortii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 7 2014, 10:15 AM
Post #728

Fondator eLady.ro

Neata! O cafea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://www.precisionnutrition.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/01/w-Giant-Coffee-Cup75917.jpg)

+Quote Post
Bia
post Feb 7 2014, 07:41 PM
Post #729

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Da. Vreau si eu doua, va rog!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Diana.
post Feb 8 2014, 12:48 PM
Post #730

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bonjour! Ce fac fetele? La mine azi sint 0 grade la ora asta, nu imi vine sa cred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 05:14 PM