![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna searaaaa! La noi a fost cald si frumos astazi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am fost la cuimoaraturi, am venit acasa, am facut papa la catei si supa pentru oameni + piept de pui cu salata (tot pentru oameni) si seara o sa iesim in oras cu niste prieteni. Si ieri am fost in oras, asa ca incep sa obosesc de-atita socializare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Salutari!!!!
Si la noi a fost caaald si bine asa ca am fugit la mall unde ne-am rasfatat cu mancare greceasca si fiica-mea cu KFC...ne-am plimbat si ne-am aprovizionat, am facut ceva cumparaturi de haine de primavara...i-am luat o camasa si o fusta fiica-mi frumoase foc, traiasca H&M (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) acum fiecare e cu treaba lui...relax deplin... Diana, distractie placuta in oras!!!! Si las ca nu-i bai deloc cu socializarea, mai naspa e sa n-ai deloc.. EU mi-am luat catalog de la o agentie pt Spania si Turcia..eu vreau Spania dar fiica-mea vrea Turcia, normal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello!
Ce fac fetele? Dragonul.... mi-au iesit bine partile, dar nu am reusit sa le si montez, cred ca din cauza ca hartia nu e de cea mai buna calitate. In rest... am fost la un interviu la Bucuresti. Retardata de secretara m-a sunat peste 2 zile si nu am reusit sa raspund si mi-a dat sms c am fost acceptata in echipa. Peste vreo ora reusesc eu sa sun, imi spune ca ma sunase ca sa-mi spuna ca nu am trecut de interviu. Retarded people!!!! Am fost revoltata vreo 2 ore, am vrut sa-i sun seful sa o spurc, dar pana la urma am zis saru mana ca nu m-au acceptat acolo, si ca si oamenii prosti au nevoie de un loc de munca. Ieri am avut un interviu cu un recrutor din Olanda. A fost doar pentru a reusi ea sa-mi faca un profil pe care sa-l prezinte mai departe. Luni a spus ca imi trimite mail cu posibile job uri! Sper sa iasa ceva bun. Da, mai tin legatura cu el. Nu stiu exact ce este intre noi, dar ceva este! In rest viata mea e foooarte plictisitoare!!!! Vreau sa cumpat hartie colorata ca sa fac o bufnita! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi sunteti bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce dragon, Albi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca de puzzle vorbeste Albi, Bia . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi, bafta ! Eu am avut program gospodaresc azi, am cam intors casa cu fundu`n sus... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cind vreti sa plecati in vacanta, Fluturas? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
'na seara!!!! Rar dau pe aici dar am un program incarcat....la serviciu am mai stat si peste program, acasa treburi casnice, banda si bicicleta...teme cu fiica-mea...cam asta. Am hotarat sa o dau la pregatire la mate. Aa, si mi-a mers la olimpiada judeteana si mi-a luat 87 de puncte din 120. Se putea si mai bine dar eu il consider un punctaj f bun mai ales ca mi s-a parut si mie greu..
Albi, succes la interviuri, sa-ti iasa tot ceea ce-ti propui!!!! Diana, ai inceput cursurile de dans? Apropo...si la noi in oras se face bungee jumping...dar au de inchiriat doar o pereche de-alea de sarit pe ele....si in rest tre' sa-ti cumperi...e interesant oricum... In iulie in principiu, daca reusim sa ne luam concediu atunci....cica de preferat e in septembrie doar ca incepe Magda scoala atunci si e mai naspa avand in vedere ca e a8a...o sa vedem...eu tot visez la Spania....si as vrea sa ne hotaram pana la sf lui martie, ca sa iau biletele.... O seara faina!!! |
|
|
![]()
|
|
Buna ziua la toata lumea!
Eu am racit, sint mucoasa, ragusita si am febra. |
|
|
![]()
|
|
Vine martieeeeeeeeee!!!! Dar afara e un friiiiig...
Insanatosire grabnica, Diana!!! Sper ca esti mai bine! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Teo, ce face domnisoara ta? V-ati hotarat, plecati in Germania? Bia, cum merg pregatirile de nunta?? Nu se mai scrie nimic pe aici? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
La multi ani de 1 Martie!
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/LAMULTIANI1MARTIE_zps78fa2b51.jpg) |
|
|
![]()
|
|
La multi ani si tie, Diana!!! La multi ani tuturor si o primvara deosebita, plina de realizari!!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:28 AM |
|