![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fac fetele? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merg bine, Butterfly! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Acum am facut cununia civila si chiar trebuie sa ne decidem unde facem nunta. Avem mai multe posibilitati: fie o nunta in Sudul Frantei, fie o nunta in Bahamas, sau 2 nunti: Bucuresti si New York. Vedem...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Mamaaaa, Bia, eu le-as alege pe toate!!!! Dar totusi sudul Frantei imi inspira mie...mmm...orasul dragostei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Spor la pregatiri si astept sa ne zici unde faceti nunta!!!!
Diana, cum e raceala? Eu o duc pe fiica-mea maine la epilat cu ceara, la salon...a facut prostia cu bic-ul desi i-am zis ca nu e ok...si vina ei, si prostia mea ca n-am insistat asupra faptului....asta e de acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In rest servici...afara e asa mohoraaat...vreaaau primaavara!!!! Aveti vreun plan de 8 martie? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
La multi ani femeilor de aici!!! S-aveti parte numai de impliniri!!!!
Eu azi program administrativ...am primit de la ai mei o floricica frumoasa foc si, cel mai superb cadou primit de la fiica-mea, a fost punctajul obtinut la un concurs azi de lb romana, punctaj maxim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maine vom iesi la plimbare..speram sa prindem vreme buna, precum a fost azi.. O seara placuta!!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani! Bravo pustoaicei! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Siteul eLady implineste astazi 8 ani de existenta! Va multumim ca ati fost alaturi de noi!
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc Diana!
La multi ani Elady, la mai multe discutii si femei pretioase ce fac atmosfera relaxanta de aici!!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani, Diana! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!!
La multi ani Elady!! Voua, doamnelor, va doresc o primavara deosebita!! Eu imi tot bat capul cu cele cv uri depuse peste tot, incerc sa mai invat un program de proiectare... in rest viata mea e plictisitoare!! Bravo pustoaicei Butterfly!! Bia, sa va fie de bine, si alegeti ce vi se potriveste mai bine!! Aseara am cam faurit o!! Foarte obosita azi la serviciu!! Greu tare a trecut ziua! Voi ce ati facut aseara? Pup u (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
La multi ani!
Eu nu am facut nimic. Pe 8 a tras o prietena de mine ca de-un cal mort sa mergem in oras si m-am dus. Dupa 2 ore eram inapoi acasa, nu am rezistat. La noi e frig si urit si bate vintul ca nebunul... Nu stiu cind o sa se termine vremea asta de cacao! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:07 AM |
|