![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
La noi e superbb!!!! Soare si caldut, vreme numa buna de geci subtiri si pantofi, si fuste...superb afara!!!! Superba zi, te binedispune!!!!
Diana, sper sa iasa si la tine soarele. A trecut raceala? Albi, merci!!!! Si multa bafta in depus cv-uri!!! Origami mai faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bea cineva o cafea cu mine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/aaaaaaaa_zpsc92af8c2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu, dar vreau si niste after eight. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gasim si de-aleaaaa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://img391.imageshack.us/img391/4587/timelinebigec6.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Vaaai, de cand n-am mai dat pe aici...bine, sanatoase toate sper, nu?
Eu sunt bine..totul este bine...nimic deosebit. Munca, azi am facut curatenie pt Paste...totul la fel. Diana, sper sa nu se considere publicitate..daca se considera, ciufuleste-ma si editeaza-mi postarea, te rog! Dar nu e cu intentie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Votati pisicul vecinei mele, daca puteti, aici, pe fb: https://faceapps.ro/apps/sanatoasa-si-frumoasa/galerie/87 Sper ca se vede link-ul. M-as inscrie si eu cu a mea dar nu facem concurenta, mi-am dat seama de concurs prea tarziu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Multuumesc mult, si repet, sper sa nu fi facut o prostie! Mai intru pe aici...Pupe! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mmmmm, ce de posibilitati! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ioi, acu am vazut si eu ciocolata aia....ma bagati in boala!!!! Tin dieta, bre, nu-mi permit asemenea bunatati...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
O zi faina s-aveti!!!! |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! E o zi uriiita, ploua si e frig! Bem impreuna ceva cald?
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/a_zpsc0203fc3.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Sa mor io ce repede trece timpul! Aveam impresia ca am intrat acum 2 sapt ultima oara aici! Nu e adevarat!! Ce faceti? Eu depun cv uri in continuare fara nici un fel de rezultat, dar speranta moare ultima. Ne am cumparat bilete de avion pentru concediul de anul asta! De aici in Italia, din Italia la Barcellona si de acolo acasa. De abia astept!!! Imi vine sa plec pe jos pana in Italia!! Am mai fost o fuga pe la Bucuresti, asa o seara rapida rapida. Ajuns acolo la 8 seara si plecat a 2 a zi dimineata. A venit fostul meu in tara, Ubu pentru cine stie, si am fost sa ne gasim cu niste prieteni de ai mei, dar care au devenit comuni back then! Si atat. In rest nu mi s-a intamplat nimic. Aaa si am fost si la ziua unei prietene la Fieni. Cred ca din cauza ca nu prea mi se intampla lucruri nu intru asa de des.... Voi? Sunteti toate bine? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bine pe naiba! De Paste ubu al meu a facut + 39 si a stat lat in pat, dupa care mi-a revenit mie rindul - inainte de asta am mai zacut 4 zile cind am zis ca gata, am stacpat, mi-am revenit... na, ca mi-a dat virusii inapoi, drept pentru care dupa Paste am stat eu cu 39,8 in pat, lata, lesinata si ametita de parca m-ar fi lovit unu` cu leuca`n cap! Nu puteam nici sa stau in cur!
Daca va aduceti aminte, am mai patit-o in genul asta acum vreo 5 ani cind am disparut vreo 10 zile. Acum a fost mai rau... naiba sa ma ia, virusi peste tot, transpiram ca porcu` , tuse nu, muci nu, doar febra si o stare de ziceai ca mor in secunda doi. Asa ca de Paste am minjit niste oua, cozonacul l-am facut vai de muma lui, mielul parca a fost pisica (am luat doar jumate, vreo 4 kile, nu a avut nici un gust!), pasca a iesit asa-si-asa! 1 Mai nu are nici un haz, muncesc, evident, chiar daca de acasa. A fost Pastele, apoi ziua tatalului meu(nu am mai fost sa ii vad pe ai mei de vreo 9 luni!) dupa a Arei (nici un tort, conserva cu luminare!) dupa a mea ( am facut un tort vai de steaua lui, bun la gust insa fata nexam, l-am dus la serviciu)... Ma tot strofoc sa termin o carte de vreo 3 luni, "frumusete de vinzare", a lu` madam Bushnell - scria aia ca dupa 40 de ani, majoritatea femeilor trec prin ce trec eu - halal, nu ma incalzeste cu nimic, nici macar speciala nu ma pot simti... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:22 AM |
|