IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
butterflyaway
post May 2 2014, 05:41 PM
Post #771

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Scriu repede ca nu pot sta, revin mai tarziu/in alta zi cu un raspuns mai lung.
La multi ani, Diana, multa sanatate, ce-ti doresti tu, si sa treci peste starea asta, insanatosire grabnica!!! Scuzele de rigoare pt intarziere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

O zi frumoasa sa aveti!
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post May 3 2014, 09:51 PM
Post #772

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Hello!

Di, daca te ajuta cu ceva, si io am muncit pe 1 mai. Si acum is la munca. Is mereu la munca.
Si acum ai scapat de virusi?

Eu am fost libera doar in prima zi de Paste. A fost in tara ubu meu. Ala de demult! Am petrecut ceva timp impreuna. Ne am adus la zi cu barfa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In rest nu am mai facut nimic! Totul foarte plictisitor!
Fluturas, ce ti mai face fata?

Pup u (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post May 6 2014, 02:12 PM
Post #773

Dependent

Albinuto, de origami te mai ocupi? Ca pe mine tare ma pasioneaza, dar cum n-am rabdare, nici chef, nici timp... e alta poveste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Fata mea e taaare distrata in ultimul timp, o si inteleg, vacanta se apropie, dar semestrul inca nu s-a terminat si mai are teze de dat... a luat primul 4, fain tare, am felicitat-o, normal. M-am suparat oleaca dar am zis ca e un accident care sper sa nu se mai repete. Nu acum, ca si ea tine taaare mult la media ei. La liceu... alta mancare de peste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Am dat-o la pregatire la mate, o mai imping inca de la spate sa lucreze, stau cu frica pt anul ca e cam zapacita si greseste foarte mult din prostie, din graba. Si nici incredere in ea nu prea are. Ce mai, ma bucur ca ii place sa citeasca. A terminat o carte de 400 si de pagini intr-o saptamana (scoala altfel), a stat s-o citeasca pana n-a mai putut- si mie mi-a placut cartea- se numeste Panza de paianjen, Cella Serghi. De asta e pasionata ea acum: romane de dragoste si politiste... of, of! Acum citeste Mizerabilii, la recomandarea mea. Cam stramba din nas, dar unele pasaje cica ii plac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) In fine, greu e sa fii parinte de adolescent...dar e si fain, n-am ce zice!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Cam atat... eu servici-casa. Nimic nou sub soare, inca sper un concediu in Spania... sper, am zis... de o fi si posibil... In fine.

O zi frumoasa sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 9 2014, 09:24 PM
Post #774

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu cred sa existe pustoaica sau femeie careia sa nu ii fi placut Panza de paianjen de Cella Serghi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post May 10 2014, 08:06 PM
Post #775

Dependent

Buna seara!

Da, Diana, asa este. E o carte f frumoasa si emotionanta. Insa cartea adolescentei mele este "Pe aripile vantului". Am citit-o pe la vreo 16 ani si recitit-o in facultate...si parca ma apuca un dor sa o recitesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Noi azi ne-am rasfatat complet...desi nu e bine deloc pt mine, ca iar am pus vreo 2 kg. Am facut un asa-zis tiramisu, din piscoturi, cu capsuni, mascarpone, zmeura congelata. Ne-am lins pe degete, si e f simplu de facut! Iar spre seara am facut pizza. Deci va dati seama cate calorii am bagat eu astazi? De maine banda+bicicleta neaparat.
Sunt un pic (mai mult) racita...nas infundat, tuse, durere-n gat...of! In toiul lui mai am racit si eu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ma pregatesc de Eurovision...sunt curioasa ce o fi anul asta.

Noapte buna!!!

+Quote Post
Diana.
post May 11 2014, 10:50 AM
Post #776

Fondator eLady.ro

Eurovisionul a fost...ca de obicei. Maniest politic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post May 11 2014, 05:35 PM
Post #777

Dependent

Asa este, Diana. Dezamagita complet, dar...asta e.

Ce vreme frumoasa e afaaaara! A fost f bine si cald astazi, ne-am plimbat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
albinuza
post May 14 2014, 10:32 PM
Post #778

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!
Eu pe metereze. Sunt de noapte!
Butterfly, da ma fac origami cand si cand. Mai postez pe fb poze.
Aici e furtuna din aia misto cu tunete si fulgere. Pe cladirea asta de termopan se aude de zici ca e tzunami.

Eu pt al meu corp, am inceput sa fac niste exercitii acasa. Insanity deluxe. E insanity pe bune, dar sper din suflet sa aiba rezultate. Deja dupa numai 4 zile imi simt fundul mai sus oleaca!! Dureaza 60 de zile, cam cate 45 de min pe zi. Dar gandite bine. Azi, in a 4 a zi, am facut cardio recovery. Lejer.
Mai sper sa reusesc sa ma tin!!

SI mie mi-a placut foarte mult Panza de paianjen.
Mai am 2 sapt jumate pana la concediuuuu!!!!! (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

Vaa pup!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 18 2014, 11:47 AM
Post #779

Fondator eLady.ro

Buna ziuaaa! Ce faceti? La noi s-a indreptat vremea, asa ca ieri am facut un gratarel cu un amic si acum stau afara, in curte si beau cafea si am intrat sa va salut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 22 2014, 11:27 AM
Post #780

Fondator eLady.ro

La noi e caaaald si frumos si a venit vara!
Musai sa scot hainele pentru vara, ca nu mai am cu ce sa ma imbrac! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa aveti o zi minunata!

+Quote Post

100 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:37 PM