![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si aici e cald (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ce mai faceti? Eu la birou, astept deja weekendul.. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu... si am la treburi in week-end ca parca , totusi, nu as vrea sa vina! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Breee, a venit vara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ii cald de zici ca e sfirsit de iunie~
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Preeaaaa cald!!!! Dar totusi, mai bine decat ploaie si frig...
Vreau maaaare, concediu cat mai repede... Ce mai gatiti? Pana de idei pt mine... nu stiu ce sa mai fac de mancare. Am cumparat un kil de cirese si unul de capsuni si ne-am pus pe mancat fructe si pe sport+natura = tinerete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Zi faina, weekend fain sa aveti!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor!
Eu tocmai ce-am venit de la sala. M-a indoit antrenoarea azi. Mi-a marit greutatile si eu nu m-am pregatit sa pap dimineata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am stabilit in sfarsit data nuntii si am rezervat locatia. Nunta va avea loc 5 Septembrie 2015 in Bahamas. Ceremonia religioasa afara la ora 5 dupa amiaza (vom decora diferit, acestea sunt doar poze ale locatiei): (IMG:http://media-cache-cd0.pinimg.com/736x/98/f3/2c/98f32cd68ba0f176e083f3eb317a45cb.jpg) Cina inauntru, cocktailurile si dansul pe terasa, ambele cu vedere la mare: (IMG:http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/7b/e9/38/7be938949976c0cb27528159c237034c.jpg) (IMG:http://media-cache-cd0.pinimg.com/736x/0a/d2/0d/0ad20d58e0e9f4ef120a46c5c87e1faa.jpg) Acum urmeaza veselia cu decoratorii, mancarea si invitatiile. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Bia, nu pot sa spun decat ca sunt fermecata!!!!! Superba locatie, superbe locuri!!E gata rochia?(inca sunt indragostita de ea, sa stii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ).
Iti doresc spor, de fapt VA doresc spor in pregatiri!!!! Desi e stresant, e de neuitat, si timpul va trece f repede pana atunci, ai sa vezi!!! Eu, una, mai astept detalii despre pregatiri....chiar ma gandeam zilele trecute la tine si voiam sa intreb cum decurg pregatirile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Rochia nu este gata. Nici nu am comandat-o. M-am razgandit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa vad, am timp un an si jumatate sa ma decid. Problema a fost ca au marit pretul foarte mult. Rochia era 5500 $ (fittin inclus) + 500 $ cupele si acum este 6100 $ rochia + 500 $ cupele + 750 $ fitting. Bine inteles, taxele nu-s incluse si se mai adauga 10%. Asa cu banii astia iau ceva mult mai ok. Cred ca o sa ma intrept catre un alt designer din Israel sau catre cineva faimos din Romania. Dau detalii dupa ce finalizez discutiile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by Bia: May 23 2014, 07:52 PM |
|
|
![]()
|
|
Doamne, ce frumos e acolo! Zici ca e raiul pe pamint!
Da` unde ai pus in ultima vreme poza cu rochia? Ca eu m=am babit de tot! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O sambata frumoasa sa aveti!!! Bia, astept cu interes detaliile si poza cu rochia pe care o alegi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E supeeerb afara. Am facut de mancare si acusi am musafiri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:53 PM |
|