IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
butterflyaway
post Jun 13 2014, 01:55 PM
Post #801

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

La noi plouaaa... e racoare.

Fi-mea a castigat o tabara c-un eseu compus de ea. Sunt fericita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 15 2014, 01:05 AM
Post #802

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bravo, felicitari!
La noi a fost soare dimineata si dupa amiaza, inorat...

+Quote Post
butterflyaway
post Jun 15 2014, 06:52 PM
Post #803

Dependent

Si la noi o vreme placuta, dupa care urat si racoare. Abia astept concediul.

+Quote Post
butterflyaway
post Jun 25 2014, 12:37 PM
Post #804

Dependent

Mai scrie cineva pe aici, ori sunteti in concediu?
Magda a terminat clasa a 7-a cu brio, premiul I. Vine un an taaare greu... dar macar acu' sa se bucure de vacanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Noi ne pregatim de mare, facem listele cu ceea ce ne trebuie. Abia astept!! Sper sa prindem vreme buna!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bia, cum sunt pregatirile?
Teo, fetita ta ce face, ati terminat anul scolar cu bine?
Diana? Jo? Albinuta?

Va pup!

+Quote Post
Bia
post Jun 25 2014, 04:14 PM
Post #805

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Asta ma intrebam si eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sunt sigura ca veti avea vreme buna si felicitari pentru premiu I al fetitei. Felicitari fetitei, de fapt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pregatirile s-au oprit iar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vorba lui mister, o sa ne trezim in ultimul moment.

M-am inscris la o cutie Julep. Primesti in fiecare luna o cutie surpriza sau cu stilul ales (au 4 sau 5 profile) cu oje sau oje + un produs de beauty sau tot asa. Eu pentru oje m-am inscris. A, si prima cutie de Welcome e gratis. Am ales:
(IMG:http://mybeautyboxreview.com/wp-content/uploads/2014/06/nautical-box_pdp_1.jpg)
E prestabilita asa ca-s extaziata s-o incerc cand vine. Mi-au zis ca se livreaza pe 30 sau maxim pe 2.

This post has been edited by Bia: Jun 25 2014, 04:38 PM

+Quote Post
butterflyaway
post Jun 25 2014, 09:56 PM
Post #806

Dependent

Multumesc frumos, Bia!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa folosesti cu placere "surpriza", imi plac la nebunie culorile!
Cat despre pregatiri...mai aveti timp, nu-i problema, ca pregatirile de fel sunt stresante asa ca, luate mai usor, mi se par mai ok de "indeplinit".

Azi a plouat asa tare aici, noi am fost sa mai facem cateva cumparaturi in materie de haine pt mare. Nu gasesc o rochie de plaja ca lumea pt mine, pt marimea mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , Magdei i-am gasit in new yorker. Mai caut inca...

This post has been edited by butterflyaway: Jun 25 2014, 09:57 PM

+Quote Post
butterflyaway
post Jun 29 2014, 03:55 PM
Post #807

Dependent

Se pare ca am ramas singura pe aici (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) !!!
Azi am fost si mi-am luat o rochie de plaja, pt marimea mea, draguta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am facut cumparaturi, de la prosoape de plaja, la ochelari, la costume de baie etc.
Ce puneti de obicei in masina de mancare, pt opriri? Eu m-am gandit sa cumpar niste bulci, cu mozzarela, sunca de curcan si o feliuta de rosie, sa fie ceva usurel dar sa tina totusi de foame. Pe langa cafea, cola, apa cu lamaie si eventual niste sticks-uri. Mai dati-mi idei, va rooog!!!! Anul trecut am pus niste biscuiti cu ciocolata si mi-a fost rau tot drumul....nu vreau ceva dulce.
Vom face si o oprire dupa ce o luam pe fata in Turda, vreau sa merg neaparat la salina!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Abiaaaa astept...maaare, venim!!!! sper sa fie vreme buna, apa calduta, sa ne simtim bine!!

This post has been edited by butterflyaway: Jun 29 2014, 03:56 PM

+Quote Post
Bia
post Jun 29 2014, 07:06 PM
Post #808

make-up artist

Butterfly, eu cand merg in excursii cu masina iau asa cu mine:
Ardei capia sau gogosari cu mix de branza in interior (cum se face cel pentru aperitive, cu verdeata si branza dulce, branza sarata, sare, piper).
Fructe (struguri, caise, mere, piersici) spalate si puse in caserole.
Sandwich daca iau cu mine sunt facute cu paine facuta in casa cu sunca din piept de curcan (are 0% grasime), salata verde, mustar si eventual o feliuta de Provolone sau ceva similar.
Oua fierte, rosii cherry si castraveti mici.
Cafeaua e ok insa racoritoarele nu-s ok. Ia apa cu lamaie in loc. Nimic carbogazos. Va va face rau.

Dupa cum spuneam, pun totul in caserole si le spal de acasa sa fie gata de mancat. Eventual prepar pentru fiecare persoana in parte caserole mici cu ce am spus mai sus.

+Quote Post
butterflyaway
post Jun 29 2014, 09:21 PM
Post #809

Dependent

Bia, iti multumesc taaare mult!!!

Mi-ai dat o idee cu ardeii umpluti cu branza. Si multumesc ca mi-ai amintit de fructe, uitam de ele. Painea facuta in casa mi se pare un deliciu, dar, din pacate, am doi "copii" carora nu le place....asa ca n-am incotro. Pt mine doar nu fac. Banuiesc ca ai masina de facut paine, nu? Sunca din piept de curcan intentionez si eu sa iau, e cea mai buna, zic eu. Si mai sanatoasa. Si da, ai dreptate referitor la bauturi carbogazoase...multumesc taaare mult pt idei!!!

Apropo, am facut pestele, cu f mici improvizatii, cu marar, patrunjel si piper, am pus oregano, rosii cherry, /am respectat reteta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), spanac si salata creata cu ulei si otet balsamic. Plus orez basmati. A avut un real succes. AU mancat ai mei cu o pofta de nedescris. Foooarte bun. Si sanatos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by butterflyaway: Jun 29 2014, 09:22 PM

+Quote Post
Bia
post Jun 30 2014, 04:43 AM
Post #810

make-up artist

Ma bucur, Butterfly.
Nu am (de fapt nu mai am) masina de facut paine. M-am mutat din Bucuresti in New York si aici nu am cumparat una noua. Mi-am luat un KitchenAid mixer fix si framant la el. Se framanta in maxim 10 minute. O las la crescut cam 1.5-2 ore intr-un bol acoperit cu folie dupa care o remodelez si o pun in forme. O las iar la crescut pana se dubleaza (cam 1 ora - 1 ora si jumatate dureaza) si la cuptor cu ea cam 45 de minute. Nu stau langa ea, imi fac de treaba cat creste: merg la sala, la cumparaturi, gatesc altceva, etc. Nu iese la fel ca la masina de facut paine, iese mai buna. Asa mi se pare.

This post has been edited by Bia: Jun 30 2014, 04:44 AM

+Quote Post

100 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 11:50 AM