![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am vazut pozele, Butterfly! Foarte frumos peisajul!
E sambata si m-am trezit la 11. Acum trebuie sa ma pregatesc sa merg la sala. Nu am niciun chef. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonsoar! Ce fac fetele?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna ziua! Ce fac fetele? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
Eu am ajuns acasa de la un curs la care m-am inscris, prima data, sa vad cu ce se mananca. Nu m-am lamurit inca daca e ceva de capul lui. In ultima vreme am tot fost plecata, prima data la mare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) apoi la botezul nepoteilor mei. Tu ce mai invarti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sint in perioada de recuperare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma re-inventez si re-descopar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oricum, azi a fost real-fun. M-a intrebat o tipa de vrsta mea daca sint studenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Aoleu, de cand n-am mai dat p-aici....ma mai stiti, sau necesit o prezentare, a cui sunt, cum ma cheama, cati ani am si daca am barbat, ori ba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Fu o vara taaaare, da' tare incarcata...ne-au venit toate neamurile anu' asta, de la surori, la frati, la unchi si matuse, cam toti plecati peste granita....nu stiu ce a fost, dar venirea lor s-a lasat cu tam-tam, ba vreo 2 nunti, o cumatrie (am un nepot de toata frumusetea!!!), gratare si inchieri de cabane, weekend-uri pline si apoi....nani cu capul pe masa la servici....Cam asta a fost tot. Acum mare tam-tam cu fiica-mea, in cautare de rechizite si haine pt scoala....Bine, ca ea are obligatoriu camasa alba si sacou ca uniforma, dar evident ca face mofturele si mai vrea si o bluza de nu stiu care, niste tenisi nu stiu cum, blugi de la nu stiu ce magazin din mall si toate astea la un loc, rezulta bani si umblatura maxima prin magazine. Am emotii de numa pt anul ei scolar, nu ii arat dar, desi sunt constienta ca o sa fie ok, ca poate, tot ma incearca un sentiment asa...de emotie....nu de frica. Frica e la ea, am urechile franjuri de cateva zile pt ca tot imi spune ca va fi greu, ca ii este frica de testele initiale, ca o sa aiba simulari, ca ii este frica de examenu' la mate, ca nu stie ce profil sa aleaga....Referitor la profil, dilema mare. Mate-info nu prea vrea, desi i-am zis ca are posibiltati muuuult mai mari acolo, e cel mai ok profil, ea opteaza mai mult spre limbi, ca acolo se descurca, asta ii place. Asa ca mare chin de a alege intre ceva practic, folositor, cu mai multe perspective, si in ceea ce-si doreste si se descurca. Ne mai gandim, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! In rest, ce faceti? Cu ce va laudati vara asta? V-ati plimbati, v-ati odihnit? Cumva kile in minus? Pe mine sa nu ma intrebati de asa ceva, ca fac urat...am pus 6 kg vara asta...6 kg!!!!!! Voi va dati seama ca mor de nervi??? Atat m-am chinuit sa dau jos si acu am pus...e vina mea, stiu, dar zau ca nu-mi mai trebuie evenimente niciodata!!!! Acolo nu pot cere meniul dietetic, fara ulei si alte porcarii. Si frigiderul a cam fost pliiiin d einghetata vara asta....of, mama lor de calorii!!! O zi faina sa aveti!!! Si o toamna pe placul vostru, plina de realizari!!!! Eu vreau o toamna calduta, senina, pe alocuri ploioasa (zile de stat in casa si de meditat, si citit), si in rest...vreme buna!!!! Abia astept iarna, Craciunul!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Buna dimineata (la amiaza), fetelor!!!
Eu mi-am luat o sapt concediu, de azi, pt ca sa mergem la tara sa punem muraturi, gogosari in otet, compot de struguri si dulceata de zmeura, si sa coc ardei si vinete si sa ii congelez. Mhmmm, mirosuri de copt, de muraturi, de dulceturi...nu fac f mult anul asta, nu mult in comparatie cu alti ani, pt ca nu se mananca. A, si sa fac un bulion de rosii, ca l-am terminat, mi-a ajuns 2 ani...as face si zacusca, dar doar 2-3 borcane, pt ca le fac degeaba. Si sa varuim si in camera fetei. Plus o curatenie generala de toamna, cu spalat d egeamuri, etc. Cam in asta consta concediul meu. Sa aveti o zi placuta!!!! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai tu iti iei concediu de extenuare, bre? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Diana, daca era dupa mine, imi luam concediu numa' de extenuare, dar, cum n-a fost....am fost la tara pe 4, am stat o zi intreaga si am pus si copt vinete si ardei, si gogosari, am pus tot in pungi, pt iarna. Am facut bulion si dulceata de zmeura si de prune si a doua zi am ramas tot acolo pt a pune la murat castraveti si gogosari in otet, timp in care am avut un prieten de-al sotului acasa la noi, care a varuit balconul si camera fetei. M-am intors vineri dupa-amiaza si am facut curat, inclusiv sambata, de la geamuri, la sters pe jos, etc. Asta ca sa ma laud un pic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Daaar, cum potrivelile de-acasa nu sunt ca cele din targ, eu am avut impresia ca doar luni e sarbatoare. Dar a fost si marti. Deci boierie mare, duminica, luni si marti niciun pic de treaba, iar miercuri, la serviciu....deci, n-a fost concediu numai de extenuare. Noroc ca am terminat de facut trebile in timp util.
Tu, Diana, ce mai spui? Cum a fost vara asta pt tine? Eu de luni intru la dieta, serios de tot....of...cred c-am mai pus un kil dupa alea 6. Imi vine sa ma strang de gat!!! This post has been edited by butterflyaway: Sep 11 2014, 02:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Oribila. La fel ca vara trecuta. Sint total upside down... Macar de s-ar pune o data lucrurile la locul lor... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:50 AM |
|