IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
butterflyaway
post Sep 13 2014, 01:44 PM
Post #841

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Imi pare rau, Diana, sper sa aiba rezolvare problemele, cat mai curand... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu sunt in lupte cu fiica-mea... of, of....aiurea tare. Se putea?!...

Bia, cum esti? Pregatirile de nunta cum sunt?

Weekend placut!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 13 2014, 01:51 PM
Post #842

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si eu sper, Butterfly... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mare e Dumnezeu!
ce are aia mica? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Sep 13 2014, 08:48 PM
Post #843

Dependent

Fite de adolescenta... ca ea pleaca la bunica, ca acolo a stat 2 sapt. si s-a simtit bine, ca acolo nu este certata, ca acolo i s-a cumparat ce a vrut si putea sa stea pana la 11 noaptea afara si ca bunica nu o intreba cu cine iese, etc. I-am zis ca, din partea mea, se poate duce, dar avand in vedere ca incepe scoala nu are cum... si a inceput azi sa isi faca bagajul, ca ea pana maine seara pleaca, asta in conditiile in care nici baie n-a facut, in conditiile in care nu s-a pregatit in niciun fel pt scoala. Si i-am zis ca n-o las, cu promisiunea ca in iarna, in vacanta, se poate duce. A inceput sa planga, sa imi spuna ca sunt egoista si ma gandesc mai mult cum s-o am acasa si s-o tin in casa, etc.

+Quote Post
Diana.
post Sep 14 2014, 02:25 PM
Post #844

Fondator eLady.ro

Mda, la bunici autoritatea se duce pe apa-smibetei... Insa la bunici nu e nici un viitor. Daca ii spui ca in conditiile in care continua asa, n-o mai vede pe bunica pina la vara, oare s-ar schimba ceva? e doar o idee.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2014, 12:55 PM
Post #845

Fondator eLady.ro

Buna! C efaceti? La mine nu se mai termina belelele.. Dupa ce am ajuns la urgente acum doua saptamini si tot am tras cu o gastroenterita inca vreo 10 zile, acum am am mai facut si o viroza.. am imunitatea la pamint... M-am saturat de toate!

+Quote Post
butterflyaway
post Sep 15 2014, 02:19 PM
Post #846

Dependent

Buna!

Iata ca a trecut vacanta si Magda a inceput clasa a opta...am emotii pt ea anul asta, sper sa fie constiincioasa si sa lucreze la mate si la romana, pt a lua rezultate bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Diana, deocamdata ne-am impacat si n-a mai zis nimic de bunica, insa, daca o sa mai faca figuri o sa ii zic ca pana in vara nu o vede. Si i-am zis de mii de ori maica-mii sa se impuna si ea, sa nu o lase asa tarziu pe afara....eu zau ca n-o inteleg, pe mine ma crestea cu bataia, cu trasul de par si controlatul...daca intarziam cu cateva min la limita impusa de ea iesea scandal, etc. Nu zic ca era u comportament bun si ca asa se face educatia, dar e o maaaare diferenta si nu inteleg de ce si cum!!!

Imi pare rau ca belelele curg, iti doresc insanatosire grabnica!!! De ce nu incerci o cura de propolis cu catina, miere cu catina sau catina simpla daca o suporti, eventual cu zahar? Am avut si eu mari pb cu imunitatea fiica-mii iar catina a facut minuni!! Eu zic ca merita incercat..

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2014, 05:38 PM
Post #847

Fondator eLady.ro

Apai, o sa o fac si pe asta... Ca nu am incotro!

+Quote Post
butterflyaway
post Sep 15 2014, 07:16 PM
Post #848

Dependent

Rau n-are ce sa-ti faca....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Sep 15 2014, 11:07 PM
Post #849

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Diana, ia niste Echinaceea. Mie mi-a trimis mami ca deh eu nu puteam sa-mi iau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si vreau sa zic ca dupa o cura de 2 saptamani ma simt super. Se iau 3 pe zi cate 2 saptamani apoi se face pauza 2 saptamani si tot asa.

Ce parere aveti de rochiile Vera Wang? Ba bate-un gand...
Imi place mult ce a purtat Hillary Duff:
(IMG:http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content/uploads/2010/09/Hilary-Duff-in-Her-Wedding-Gown.jpg)
(IMG:http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content/uploads/2010/09/Hilary-Duff-in-Her-Wedding-Gown-11.jpg)
(IMG:http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content/uploads/2010/09/Hilary-Duff-in-Her-Wedding-Gown-4.jpg)
(IMG:http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content/uploads/2010/09/Hilary-Duff-in-Her-Wedding-Gown-3.jpg)
Este Gemma din Iconic Collection:
(IMG:http://www.verawang.com/assets/wedding/bc/66/1375909336_f_VW-Bridal-Gemma-Front-View.jpg)

This post has been edited by Bia: Sep 15 2014, 11:14 PM

+Quote Post
Diana.
post Sep 16 2014, 02:28 PM
Post #850

Fondator eLady.ro

O sa iau si echinaceea, si catina... ca-s varza!
Imi place cel mai mult cea purtata de Hillary Duff. Si coafura si tot!!!

+Quote Post

100 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:56 AM