![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Este fix aceiasi rochie dar difera modelul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca sa vezi ce diferenta este intr-un bat si o femeie cu forme in fix aceiasi rochie. I-am aratat lui Daniel si a zis ca e mai misto rochia lui Hillary dar ca nu-i place oricum. Am lasat-o balta asadar. Acum ma uit la modele mai ball gown ca odata-s mireasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
..nu-mi mai revin, fir-ar sa fie.... imunitatea mea e sub nivelul marii!
Stau in pat, cu laptopul in brate, am privirea incetosata, imi suflu nasul din doua in doua minute... pfffff e oribil! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Insanatosire grabnica. Eu am trecut prin asta acum doua saptamani. M-a tinut trei zile in pat cu febra.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am trecut prin nas-niagara, nas rudof, acum sint magarul care tuseste si fac febra intermitent...
|
|
|
![]()
|
|
Ce fac fetele mele? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Buna, fetelor!!
Diana, cum te simti? Inca bolesti? Bia, rochia e superba!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Insa, fac si eu ca tine, numai odata esti mireasa...altii/altele au fost, insa, si de doua ori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa ne tii la curent cu ce rochie alegi! Eu am o stare de somn, de oboseala continua...cred ca m-a prins si putin reumatism...ma doare efectiv in cot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de cateva zile si la incheietura piciorului. S-a racit tare afara, e asa urat, innorat...azi a cam plouat.... (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) Am copt niste vinete pt a face salata de vinete si am mai pus 2 pungi in congelator..sa avem pt iarna...am cumparat 8 kile de bureti sa fac zacusca cu bureti si am pus si in congelator, in pungulite...parca as mai cumpara vreo 3-4 kg sa mai pun in congelator.. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Neata' buna, sa fie la voi, ca la mine...nu-i.
De ieri am o stare de disconfort cu niscavai ameteli si greturi. Nu prea sunt in largul meu, care o fi explicatia nu stiu. Sper doar sa treaca, ca e naspa starea.... Duminica faina s-aveti!!!! |
|
|
![]()
|
|
Butterfly, eu am ajuns la urgente si a inceput la fel ca la tine! Mergi fuguta la medic ! Sanatate multa!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Va doresc o zi minunata si multa sanatate!
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ce bucurie sa te vad aici, Fleur!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:13 AM |
|