IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
butterflyaway
post Oct 27 2014, 03:47 PM
Post #871

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Multumesc, fetelor!!!!

Bia!!!! CE FRUMOS!!! Sa ne pui poza cu ea, abia astept sa te vad miresica!!! Cum decurg pregatirile?

Diana, esti la casa noua, nu? Mai bolesti sau esti fresh? Ai grija ca vine frigul si iar incep epidemiile astea urate tare..

La mine e un friiiiigggg...a si nins...nu vreau iarna asa devreme.

Pupici
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Nov 2 2014, 03:26 PM
Post #872

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si la noi a nins simbata trecuta. Dar s-a topit.
Am facut amigdalita. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 4 2014, 06:37 PM
Post #873

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Butterfly, pun o poza cu o rochie similara (nu iti pot da mesaj privat). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma duc la topic. Arat grasa, totusi. Am stagnat ca idioata la greutatea asta. Nu fiti prea dure. :|

This post has been edited by Bia: Nov 4 2014, 07:10 PM

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 7 2014, 07:27 PM
Post #874

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Bia, am vazut rochia, faina tare!!!! Acum, imi permiti sa fiu dura??? N-o fi tu la greutatea ideala, dar te rog sa nu te consideri grasa. E o diferenta enooorma intre mine si tine, si eu ce crezi ca fac? MANANC... Bai, eu nu ma inteleg! Ma plang ca m-am ingrasat, ca nush ce, nu stiu cum, blablabla, si mananc! Da bag frate si paine, si ciocolata, si zahar, si toooot ce prind!!! Mai ales prajituri! Normal ca s-au dus naibii, pe apa sambetei, toata straduinta mea! Da' ce sa fac? Spun si eu c-o sa slabesc, mai mananc putin dupa ce ma incurajez, dupa zic stop dar imi face cu ochiu' ciocolata aia primita, apoi ma mai imbie o colega de la serviciu cu prajitura facuta de ea, si cam gata incurajarea mea...o iau de la capat spunand ca nu mai bag, ca deh, nu e corect, si dupa ce fac??? Iar mananc!!!! Stiu, nu-i bine, da' ce sa fac??? Concluzia? Stai linistita!!!! Si eu am fost o miresica plina, nu-i bai, atata timp cat m-am simtit bine, in forma, cat am dansat, cat mi-a stat bine in rochie si am fost apreciata in ea, nu-i problema...Si-apoi, din cate retin eu (ma cam lasa memoria, deci scuzele de rigoare de-oi gresi), nunta o ai abia in vara lui 2015...asa ca ai timp, fata draga, de slabit si de ce mai vrei tu! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Diana, vaz eu ca bolile se tin de tine...cum ai reusit acu sa capeti amigdalita? Iei antibiotic? Of, incearca sa te imnunizezi cumva...ai incercat sa iei echinceea, propolis, catina? Rau n-are cum sa faca! Insanatosire grabnica!!! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)

Eu, nimic nou...toate-s vechi si noua toate...serviciu, casa, mancare...fiiiiilme...ajutat la teme pe fiica-mea...si ma copleseste nostalgia...imbatranesc...of, acusi aniversez...cu oarece tristete dar da, astept batranetea, la pensie, cu carti, cu tv, cu stat in pat si barfa:) si, eventual, nu stiu daca se practica pe la voi, da' la mine se sta pe banca in fata blocului, ca o fi iarna, toamna, eh, cand e mai cald, si vorbesc femeile...cate-n luna si-n stele...pensionare mai mult, evident. Ma gandesc, oi face si eu parte din categoria lor?? Sper ca nu, fiindca ma dispera aspectul asta. Acusi aflu, of, of, of.
Si-acu, fetelor...ce va amintiti voi de clasa a 8a? Mi-e mila tare de fiica-mea, sapt trecuta a avut 35!!! de ex la mate, pe weekend, la algebra, geometrie + pregatire mate, teme la romana clasa + romana pregatire,ATENTIE!!! tema la geografie si istorie din auxiliare specifice, tema la muzica - de intocmit un referat despre Beethoven, tema la biolgie (acu' fac ecologia), astia-s normali la cap???? SI, colaci peste pupaza, or sa faca scoala sambata din ianuarie, pe grupe de elevi, stabilite in functie de capacitatile fiecaruia, unde se va face prega la mate si la romana. Ii epuizeaza rau de tot. Imi amintesc si eu de a8a fiind o perioada stresanta, in care am muncit din greu, mult, dar parca nu era chiar asa...ori ma lasa memoria pe mine?!

Vine Craaaaaaciunuuuuuuuuuuuul:)

+Quote Post
Diana.
post Nov 9 2014, 02:20 PM
Post #875

Fondator eLady.ro

Pai in clasa a VIII-a aveam 6 ore pe zi, din 7, aka 42 de ore saptaminal. N-am murit si chiar a fost ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Revin la discutia despre virsta mai tirzium, ca sa iti trag o sapuneala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 9 2014, 11:33 PM
Post #876

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

In clasa a 8-a aveam in jur de 6-7 ore pe zi si noi. Aveam si meditatii in fiecare joi si marti la mate. La Romana aveam sambata sau duminica, nu mai tin minte exact. Si faceam si sambetele pregatire la scoala. Nu mi se pare ca iti extenueaza fata, sincer. Cred ca se plang copilasii mai mult ca sa atraga mila parintilor. Multe teme le mai faceam si in clasa in pauza. Adica la materiile care nu erau de examen (bio, fizica, etc.).

+Quote Post
Diana.
post Nov 17 2014, 11:53 AM
Post #877

Fondator eLady.ro

Frate, ce s-a intimplat la alegerile astea? Va asteptati la asa ceva?

+Quote Post
Globetrotter
post Nov 17 2014, 07:58 PM
Post #878

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu chiar nu, am votat Iohannis dar credeam ca o sa ia putine voturi..

+Quote Post
Diana.
post Nov 18 2014, 05:43 PM
Post #879

Fondator eLady.ro

Am votat si in prima si in a doua tot cu el. Daca prima data nu am crezut ca are vreo sansa, la tura doi cind am vazut ca la 7 seara se statea la rind in Tunari ca sa se voteze, ca nenea de acolo mi-a spus ca asa a fost toata ziua, mi-a crescut speranta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

+Quote Post
Diana.
post Nov 20 2014, 07:38 PM
Post #880

Fondator eLady.ro

Miine e sarbatoare, sint Ovideniile. Pentru mine e mare sarbatoare! Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Cum va fi vremea maine, asa va fi toata iarna...

+Quote Post

100 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:58 PM