IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Bia
post Nov 21 2014, 05:56 PM
Post #881

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nu ma asteptam sa discutati despre alegeri pana si aici. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 21 2014, 10:14 PM
Post #882

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Va servesc, pe inserate, cu un pahar de vin...si o prajitura cu caramel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...am imbatranit c-un an. A fost o zi frumoasa. Sunt nostalgica, ma incearca un sentiment...bacovian (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (cu sicriul sau de plumb...dar hai sa zicem ca batranetea e departe, da? e doar o stare)!!

Alegeri...ma abtin. Desi sunt multumita, in adancul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 22 2014, 06:39 AM
Post #883

make-up artist

Fluturas, e minunat ce ne oferi! Multumim! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 28 2014, 08:47 PM
Post #884

Dependent

Diana, cum esti? Bia, tu? Pe unde umblati?

Luni e liiiibeeer...yeeey!!! Weekend prelungit. Ce mai gatiti? Ce plan aveti pt meniul de Craciun? Ceva planuri pt Revelion?

Mie taaare-mi place perioada asta din an...

+Quote Post
Bia
post Nov 29 2014, 12:00 AM
Post #885

make-up artist

Buna!

Ieri a fost Ziua Recunostintei si am gatit o masa traditionala pentru aceasta sarbatoare (curcan, umplutura cu cranberry si ierburi si una cu nuci si carnati si garnituri: piure, macaroane cu branza, spanac crema, legume la cuptor) si am cumparat si 2 prajituri (un tort de ciocolata si Pecan pie). Am avut 6 invitati si s-au terminat garniturile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Mai am jumatate de curcan si sa vad cum si ce-i fac ca nu vreau sa-l arunc (crud a avut cam 9 kg cred).

De Craciun vreau sa gatesc sarmale, piftie, salata de beuf si carnita prajita (pomana porcului). Mamaliga nelipsita, bineinteles. E primul Craciun in care gatesc eu si nu mama. O sa fiu pe iPad cu video cu o zi inainte cand prepar tot sa ma urmareasca pe indelete. O sa am musafiri dar nu stiu cati. Mai exista varianta sa mergem la un restaurant in Queens insa e cam dificil si departe pentru ziua de Craciun. Este dificil sa gasim taxi si e in jur de 40-70 $ din Manhattan doar dus. Metroul circula insa e de mers un pic pe jos.

Nu ne-am gandit ce facem de Revelion inca. Probabil vom pleca un pic in zone mai calde. Trebuie sa ne gandim. Catelusul va avea doar 5 luni si va fi dificil de calatorit cu el si de gasit hotel ce accepta animale de companie in camere.

+Quote Post
Diana.
post Nov 29 2014, 02:42 PM
Post #886

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oau, super fain, ai facut ceva poze? Ma bucur ca te simti bine acolo si ma bucur ca invitatii ti-au apreciat calitatile de chef (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cel mai mare compliment e ca s-a terminat mincarea - asta clar inseamna ca a fost excelenta!
Cu resturile de curcan poti face:
- salata (din piept),
- sandvisuri cu curcan
- caserola cu legume si carne de curcan pe care sa le inneci intr-un sos pe baza de smantana, branza cu mucegai si verdeturi
- spaghetti cu curcan (faci sosul intii si la urma pui carnea bucatita, tocata mare din cutit si mai lasi cateva minute in sos sa sa imbratiseze gusturile
- placinta in stil englezesc (faci foaie, amesteci niste legume fierte si taiate cu verdeata proaspata si carnea maruntita, evetual si niste branza cheddar cared ca ar fi super)
- bruschette cu curcan
...samd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 29 2014, 11:52 PM
Post #887

make-up artist

Merci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ziua Recunostintei nu este o sarbatoare religioasa. Este frumos pentru ca se strang cei din familie sau prietenii (dupa caz si cat de departe esti de ei) si se sarbatoreste pentru ce esti recunoscator in ultimul an si in viata in general. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 30 2014, 10:08 PM
Post #888

Dependent

Bia, fiica-mea a avut de facut un referat despre Ziua Recunostintei pt engleza. Daca stiam, te intrebam si pe tine cate ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar despre mancare...no comment!! Gura apa!!! Si eu inca ma chinui cu dietele, cica...fiica-mea a ajuns de la 50 la 48,8 kg! (vrea sa arate bine in rochia de banchet). Si ma credeti ca habar n-am cum? Ca mananca binisor, spui eu, mai ales dulce... si sport nu face. Ma gandesc ca din cauza stresului, si tare nu-mi place! Ca de slabit chiar sunt bucuroasa ca a slabit, nu e nici f grasa, dar nici slaba. E bine proportionata, dar cu cateva sunculite! Si ca vorbeam de mancare si diete, da? Vorbesc cu omu' meu (care e in oras, la o bere), si-mi spune c-a dat comanda de pizza pt mine si fiica-mea. Ei, as, ziceti voi ce dieta tin eu!!!

Diana, placinta in stil englezesc suna demential!!!!

Si-acu ma intreb..cine m-o fi pus sa intru aici, la ora asta, si sa vad despre mancare? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

O seara faina!!!

+Quote Post
Diana.
post Dec 1 2014, 01:46 PM
Post #889

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bia, Ziua Recunostintei este o sarbatoare religioasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar s-a transformat intr-una laica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 1 2014, 09:50 PM
Post #890

make-up artist

Posibil insa aici sarbatoreste toata lumea, indiferent de religie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De-asta imi place. Toata lumea se reuneste indiferent de culoare, religie si statut.

+Quote Post

100 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:06 AM