![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Sa iti traiasca printesa Teo!! Sa fie sanatoasa si sa creasca la fel de frumos ca pana acum!! Si io ma infrupt fin tot!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cat, despre cei care nu au viata si se ocupa de ata... fii fericita ca tu ai una!! Mai buna sau mai rea, dar e a ta!! Te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am fost la box in seara asta, am facut baita, si acum in pat astept sa inceapa mentalistul! Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Box? Super tare! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Da fac din februarie! Am mai zis. Ia uitati niste poze cu dragii mei munti si de pe aici (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/Bra%20si%20imprejurimi/DSC05588.jpg) casa care imi place mie (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/Bra%20si%20imprejurimi/DSC05594.jpg) si de aproape (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/Bra%20si%20imprejurimi/DSC05595.jpg) are propriul lac da!! si o treaba in varf de deal! (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/Bra%20si%20imprejurimi/DSC05599.jpg) voi ce faceti? Ce faceti in weekendul asta? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Buna ziuaaaaaaaa!!!!Ce mai faceti??
Eu cu o cafeluta,pe terasa..ma las mangaiat de razele soarelui si ma gandesc...din mormanul de probleme,totusi viata este ft frumoasa! La multi ani celor ce isi serbeaza astazi onomastica,sa fiti sanatoasi,sa aveti parte numai de bucurii!! Teoooo vreau si eu bunatatile alea cu pirati,comori..esti maiastra nu gluma! Oooo dar ce priveliste mai albinutzo...la 50 de km am si eu munte dar sunt mult mai aproape de laguna,de Venezia,30 de km! Diana,Globetrotter,Bianca,jo,Rody,Kryssa,Oana,Charlie,Cindy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va urez o zi superba.....azi sunt liber...am lenevit pana la 12,fac un dus si ma duc la antrenament,la sala si apoi la cascat gura prin targ!!! Maine seara cina braziliana..me so curious!!1 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Breeee, da` chiar asa, tre` sa te rugam cu cerul si pamintul sa mai dai si tu pe-aici!!!
Hai, ca ne era dor de tine! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Albi, cred ca mi-o scapat, nu am vazut nica! Vreau si io zapadaaaaa ca pe muntii aia!!! |
|
|
![]()
|
|
Buna seara! Back from zumba!! Ma doare tot corpul de marti deja, acum is distrusa.
Eee eu vreau zapada aia aproape de mine nu la 80 de km! Laur, long time no see!! Greu cu tine!! O intind la dus si ma bag la nani. Aaaaa La multi ani sarbatoritilor!! E si ziua lui mr azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa mi traiasca!! Va puuuppp (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si al lui mister meu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa ne traiasca si sa fie sanatosi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sa ne!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si de ziua misterilor nu dati nimic de baut si de indulcit? Rusinica! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da io nu ma supar si tot le zic: Sanatate si fericire! Sa fie iubiti si norocul sa le fie prieten! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Lauuuur! Pe unde umbli bre? Mi-a fost dor de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!!
Ce fac fetele? Si baiatul care apare rar?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) EU a facut ochi, imi inghit cafeaua si dupa ai sa ma pun sa fauresc ceva de mancare. Curatenie am facut ieri. Azi vreau sa fac o budinca cu paste si branza. Mi e pofta!! Voi ce faceeti azi? Duminica fainaa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:27 PM |
|