![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Buna seara!
Eu psihic sunt mai bine. Astept primavara cu nerabdare, vreau sa vad frumos. Am avut o perioada neagra in ultimul timp, am scapat de ea si sper sa nu mai revina... Voi ce noutati aveti? Am citit si eu articolul cu Eminescu. M-am amuzat strasnic, mi-a placut tare, tare!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) o sa i-l arat si fiica-mii maine. Ea e in plina faza cu simularile, sapt viitoare are, emotii mari mari, olimpiada judeteana si la romana sambata asta si... indragosteli... of, fix de-astea ii trebuie acum, si cand o vad cum priveste la fereastra cu castile in urechi, cum scrie poezii... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by butterflyaway: Feb 18 2015, 10:52 PM |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Bonjour Ladies (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) să avem o primăvară frumoasă!
N-am văzut de mult violete, îmi plac tare fiindcă îmi amintesc de primăvară şi de o bunică. (IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e265/dore_eva/DSCN1814-1996x2000.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce frumoase sint! La multo ani, doamnelor, sa aveti o primavara superba!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa aveti o primavara minunata ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fac fetele?
S-a stricat vremea, dupa citeva zile cu soare, acum , de dimineata, a dat zapada. Si de dupa-masa intram, in cod galben de vint si ninsoare... Ultimele scuturari ale iernii... |
|
|
![]()
|
|
Astazi www.eLady.ro implineste 9 ani de existenta online!
Va multumim tuturor celor care ne-ati stat alaturi in acesti ani! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
O primavara minunata si la multi ani, eLady!!!
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Uichend plăcut, doamnelor (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) şi vă propun să vă găsiţi în următoarele zile timp numai pentru sufleţelul vostru.
|
|
|
![]()
|
|
Incercam, atit cit putem. Azi a fost frumos pina acum, cu soare, asa ca am profitat de el si am scos cearsafurile la uscat in vint!
Miros... mai bine decit orice fel de balsam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si s-au uscat rapid! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) AM facut varza calita de post cu mamaliguta pentru mine. Si o sa incerc sa prestez si o prajitura de post. Sa vedem daca reusesc sa inventez ceva bun... Ii musai sa imi tin emintea si miinile ocupate ca sa nu o iau pe cimpii. |
|
|
![]()
|
|
Tocmai ziceam acum vreo doua zile ca lumea s-a intors cu fundu `n sus...
La Satu Mare, acum NINGE! Sa ne ierte Dumnezeu, ca buni mai sintem... Auzi, ninsoare in Aprilie... cu fulgere! Daca nu vedeam filmuletul pe fb si nu imi era prieten cel care l-a postat, as fi zis ca nu se poate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:41 PM |
|