IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 92 93 94 95 96 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
butterflyaway
post Apr 4 2015, 10:54 AM
Post #931

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Ieri a nins si la mine, a fost asa frig... abia astept sa fie cald cald cald si inverzit totul.

Diana, ce prajitura de post ai facut? Si eu tot cu postul, acum cateva zile am facut chec de post. Un chec cu cacao si altul cu zmeura (am zmeura pusa din vara, congelata, in cutii). Cel cu zmeura a iesit o bunatate. Azi am facut niste chiftelute cu bureti, salata de vinete cu maioneza de post si bors de loboda. Dpmdv sa tot fie post, nu prea duc lipsa carnii, mai mult a lactatelor. Curatenia de primavara am terminat-o, mi-am luat 2 zile libere de la serviciu ca in weekend nu reuseam sa termin tot ce aveam de facut, ma apuca depresia ca nu terminam curatenia la timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Ce planuri aveti de Paste? Noi nu facem nimic special, de aceea nu o sa ma strofoc cu gatitul, o sa fac niste drob, snitele, oua, o pasca si un cozonac si cred ca... cam atat. Ma mai gandesc.

Ma uit si pe site la niste modele de rochii. Fiica-mea are banchet pe 4 iunie si vrea rochie facuta, nu cumparata, ii e frica sa nu isi mai ia altcineva model ca ea. Asa ca suntem in cautari de modele, ca apoi sa mergem la o croitoreasa.

Voi ce mai spuneti, cum mai sunteti?

Bia, daca mai tin eu minte, se apropie nunta, asa e?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 4 2015, 02:22 PM
Post #932

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La noi a batut vintul ieri de zici ca ridica casele cu totul! Dar a fost soare.
Nu am mai facut prajitura, nu m-am simtit in stare. O sa incerc azi. Am in minte o negresa, dar trebuie sa ma gindesc si la glazura de post care sa fie si frumoasa, si gustoasa... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cam greu, dar vaz eu.
Ieri am fost la stomatolog si apoi in piata, mi-am luat urzici, leurda, ciuperci, loboda...
Tu zici ca nu faci mai nimic, insa ce ai scris acolo tot iti ia doua zile de munca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trebuie sa mai pun poze pe site neaparat... vad eu cum fac!

+Quote Post
Diana.
post Apr 9 2015, 05:21 PM
Post #933

Fondator eLady.ro

Am fost la stomatolog astazi.

+Quote Post
Bia
post Apr 9 2015, 05:35 PM
Post #934

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Si cum a fost?

+Quote Post
Diana.
post Apr 9 2015, 06:22 PM
Post #935

Fondator eLady.ro

Perfect!
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/1_zpsaebi4arj.jpg)
Pe 22 aprilie repara si incisivul putin ciobit si mai schimb o plomba de jos care a inceput sa "agate".
Mai sint citeva demineralizari care trebuie tratate.
Albire la mine nu se poate face din cauza demineralizarilor, nu e recomandat, mi-i distrug daca vreau sa ii albesc.
Insa mi-a schimbat zimbetul... in sensul ca acum pot sa rid cu gura pina la urehi. Numai ca nu prea am motive de ris...

+Quote Post
Bia
post Apr 9 2015, 08:46 PM
Post #936

make-up artist

Sunt bucuroasa. M-am masurat azi si am: 96/68/96 . Trebuie sa ma apuc de sala ca lumea sa mai scat 4 cm in talie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In rest sunt ok, nu vreau mai putin.

This post has been edited by Bia: Apr 9 2015, 08:47 PM

+Quote Post
Diana.
post Apr 9 2015, 09:24 PM
Post #937

Fondator eLady.ro

Bravo, fataaaa! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Tre sa lucrezi la abdomen si lateralele mult pentru talie.

+Quote Post
Bia
post Apr 9 2015, 10:38 PM
Post #938

make-up artist

Am amanat nunta pe anul viitor, Butterfly. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 10 2015, 02:23 PM
Post #939

Fondator eLady.ro

Va pregatiti de Paste?
Eu anul acesta nu fac nimic. Nici cozonac, nici oua, nici pasca, nici nimic.
Nici nu am intors casa pe dos pentru curatenie.
Stiu ca pentru voi, care ma cunoasteti, va fi un soc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar... nu m-a cistigat nimeni la loto-prono. Asa ca anul acesta sint in greva si in loc de femeie gospodina, aleg sa fiu o pitzi.
Cui ii trebe, sa isi faca sau cumpere. Eu o sa imi fac unghiile, parul... o sa ma holbez la SATC pina lesin... O sa citesc. Gasesc eu ceva de facut.

+Quote Post
butterflyaway
post Apr 11 2015, 12:34 PM
Post #940

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Diana, sper sa ai in curand cat mai multe motive de ras! Eu studiez crest white strips, vreau sa ii cumpar fetei pt albire. A incercat vreuna dintre voi?

Bia, bravo!!!

Eu despre kg mele prefer sa nu vorbesc...

De mancare am facut oua, 2 droburi, 2 cozonaci, o pasca, salata boeuf si snitele. Suficient, nu m-am chinuit ca in alti ani...

Paste fericit sa aveti!!!

This post has been edited by butterflyaway: Apr 11 2015, 12:34 PM

+Quote Post

100 Pages V  « < 92 93 94 95 96 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:38 PM