![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hristos a Inviat!
Inainte de a cumpara Crest White Strips fa o vizita stomstologului cu aia mica. Vezi daca nu are demineralizari ale dintisorilor. Daca dintisorii ei se preteaza albirii. Nu orice dantura se poate albi, contrar reclamelor. Culoarea dintilor este data de ADN - unii oameni nu au dintii albi nu pentru ca nu ii ingrijesc, fumeaza sau beau cafea, ci pentru ca asta e bagajul lor genetic. Eu fac parte dintre ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) EX-ul meu de exemplu nu se dadea de ceasul mortii si nu avea o carie, dintii perfect albi... eu frec la ei de-mi ies ochii si tot degeaba . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fac fetele mele? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu am fost la stomatolog si deseara am de gind sa fac niste experimente in bucatarie. Sper sa nu stric ingredientele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Azi a fost o zi bunicica. Si a fost si soare. Mi-am cumparat liliac... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Ziua bună, doamnelor! (IMG:style_emoticons/default/icecream.gif)
Chiar mănânc îngheţată ca aperitiv la cină (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu-s cuminte deloc! Ce culoare este liliacul tău, Diana? Am găsit ieri din cel alb şi ceva în mai multe nuanţe de mov roşcat cumva, nu ştiu dacă zic bine culoarea. Nu am dat încă peste de-ăla bleu, liliac liliachiu bre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sună aiurea, dar nici culoarea aia nu ştiu cum s-o zic altfel. Am luat şi lăcrămioare, miros superb. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mov si doar un fir alb, Dore. Din acela obisnuit, movaliu.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu mi-am facut spanac cu stevie. Bun. Imi place mult. Am incercat ieri seara si o reteta de-a Marthei Stewart. Dezamagire totala... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ce a iesit nu are nici o legatura cu descrierea retetei si nici cu fotografia ei de prezentare. M-am enervat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Trebuia sa iasa ceva cu o crusta de zahar caramelizat si miez moale, cremos si ciocolatos. Nu a iesit. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am dormit ieri toata ziua. Hahaha! In rest sunt ok cu ale mele...
|
|
|
![]()
|
|
Ce fac fietili?
Miine imi vine in vizita o prietena din copilarie, impreuna cu noul ei iubit. Ea e tecuceanca, ca mine, sora ei mi-a fost colega in treapta a II-a de liceu si e stomatolog in Focsani. Iubitul ei e economist si lucreaza in Braila. Pe ea, Diana (da, sintem tize!) nu am mai vazut-o din 1992... fizic. In ultima vreme insa o vad pe skype. Mi-a venit ideea dupa ce incepuse sa ma doara urechea de la telefon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa ca sint in smotru... era si cazul. Deocamdata am frecat peretii de jos de balutele Arei. Si azi am vindut un tv spart pe olx dupa 3 zile de la anunt. Initial voiam sa il arunc, dar m-am gindit ca poate ar fi bun de dat pentru piese. A fost o idee buna. Asa ca am recuperat 20% din paguba de 1.000 de lei - l-am dat cu 200 de lei si am scapat de el din casa. |
|
|
![]()
|
|
A primit cineva de la voi newsletter de la eLady?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu nu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:33 PM |
|