![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Bonjour (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce mai faceți?
Am răcit cu coroniță și cu felicitări. Am aflat că bântuie o viroză sau ce-o fi cu manifestare cam o lună așa. Nu îmi permit să fiu varză, am treabă de nu-mi văd capul. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe mine m-a dat cu totul peste cap ceea ce s-a intimplat la Colectiv. Si am ajuns sa imi fie frica sa ma uit la stiri.
Am fost si eu racita, inca mai tusesc nistel... |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am divorțat de televizor de ceva vreme, Diana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu mai putea prezenta sărăcuțul nici măcar un canal care să mă captiveze măcar o oră.
Nu-i simt lipsa, deși îl mai șterg de praf din când în când. M-am gândit să-l donez. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani! 2016 sa ne aduca tuturor sanatate, belsug, putere, dragoste, inimi bune si pace in suflete, in casa, in lume! Sa ne dea Dumnezeu tuturor numai bine!
Va pup moldivinesti si va imbratisez cu toata caldura Dobrogei! La multi ani, dragile si dragii mei! |
|
|
![]()
|
|
La mulți ani, Diana, să fie exact așa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mai traiti??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Toti ne intrebam asta...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
La fel și ție, albi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Recunosc că azi nu trăiesc, mi-e foarte somn și am energie doar pentru tastat aiurea. Deci vegetez. Ceea ce îi doresc și primăverii care începe că deja nu mai sper la iarna aia restantă. Voi ce mai ziceți? |
|
|
![]()
|
|
O primavara frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:39 AM |
|