![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 20 Joined: 20-June 12 Member No.: 11,272 ![]() |
mie cam toate imi plac... desi putine dintre ele pot fi si purtate...
si mai ales nu stiu cate dintre ele mi le pot permite... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-e placut muuult de tot YSL. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.vogue.com/collections/spring-20...-laurent/video/ |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Daaaa,mi-au placut foarte mult tinutele cu pantaloni! E si stilul meu!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 18-March 13 Member No.: 11,724 ![]() |
Vad ca in 2013 nu se poarta o culoare anume, vad ca predomina destul de bine negrul, cu toate ca nu este deloc ideal ptr rochitele de vara (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 28-March 13 Member No.: 11,743 ![]() |
Vin si eu cu cateva articole interesante despre tendintele anului 2013:
editat-spam |
|
|
![]()
|
|
Va rugam cititi regulamentul forumului vis-a-vis de spam pentru siteuri cu acelasi target de piata. Multumim. Si un sfat: imbunatatiti-va cunostintele de limba si stil: "12 detalii care îți vor sublima ținutele" e un titlu de-a dreptul hilar. Ca sa nu mai spun de "gesturi de infrumusetare cu unt de karite". Zau! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 18-August 14 Member No.: 12,586 ![]() |
Si in 2013 si anul acesta in 2014 se poarta fusta creion! Ba mai mult anul asta au aparut fustite in culori nebunesti, un adevarat curcubeu! Iata ceva sfaturi eLady.ro
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 17-December 14 Member No.: 12,698 ![]() |
Mie imi place si de acolo aleg tinuta de Revelion! Voi gasiti inspiratie in aticolul Idei de tinute superbe pentru seara de Revelion
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:35 AM |
|