![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Pentru copilasul tau iti sugerez sa ii faci exudat faringian si si analiza de sange, care se face pe stomacul gol...la fel si exudatul.
Strepto-gandacii:)) se pot localiza la gat, rinichi, aparatul genital si in cazurile mai naspa pot ajunge si la inima, dar sunt foarte rare cazurile. Eu zic sa mergi cat mai repede cu el la doctor pentru analize, astfel te vei linisti si tu...Eu sunt aproape sigura ca nu i-ai dat si la copilash strepto omida:) Toate cele bune. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
ma scuzati ca va barai atat la cap, dar cum as fi putut sa-i transmit bebelusului acest strptococ?are numai 10 luni jumate, nu mananca decat cu tacamurile lui (desi de vreo 2-3 ori i-am dat cu lingurita mea), ii spal lucrurile separat de ale noastr, ii fac baitza in cadita lui....
kiar e posibil sa-i fi dat si lui prin aer, sarut, atingere? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Habar nu am...tu parca citisei pe undeva ca poate ai fi putut la nastere....
Eu nu stiu ca s-ar transmite...Din cate stiu nu se transmite, dar asta stiu de la doctorii pe la care am fost...dar nu pot sa spun ca in ziua de azi am incredere in vreunul 100%. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
la nastere se poate transmite atat stafilococul auriu (pe care eu l-am tratat inainte de nastere, deci nu avem ce sa-i transmit fatului), cat si streptococul grup B (pe care u nu-l aveam atunci).Ultimul este extrm de grav , caci se trasmite la nastere, iar daca atat mama cat si nou-nascutul nu se afla sud supraveghere medicala iar doctorii sastie de existenta virusului, streptotcocul poate duce la pneumonia sau meningita la nou-nascut, care pot cauza moartea.
deci, la nastere eu nu i-am transmis copilului meu nici un virus.stafilococul auriu l-am tratat inainte de nastere, iar strptococul grup B mi s-a descoperit dupa 10 luni de la nastere.intrebarea mea este: acest streptococ de grup B se poate transmite pe cale sexula, prin sarut, prin atingere, in aer sau cum?mai ales ca analizele trebuie sa ni le facem toti (eu, sotul, bebe, mama mea si tatal meu).... |
|
|
![]()
|
|
Am gasit pe enciclopedia de layahoo ceva ce cred ca te-ar interesa(am mai citi ca s-ar putea si prin aer sa se transmita streptococii hemolitici, dar al tau nush daca e din asta).
Group B streptococcus (group B strep) is a type of bacteria that causes infection among newborns, pregnant women or women after childbirth, females after gynecologic surgery, and older male and female patients with other serious diseases. Group B strep remains the most common cause among newborns (neonates) of infection of the blood (septicemia) and of the brain (meningitis). The responsible bacterium, usually S. agalactiae, may be found most often in the vagina and rectum of females and may be transmitted sexually, as well as to a fetus as the infant passes through the birth canal. Group B strep infection of newborns may be prevented by giving pregnant women who are carriers antibiotics through the vein (intravenously) during labor. The U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) recommend that any pregnant woman who has had a baby with group B strep disease in the past, who has a bladder (urinary tract) infection caused by group B strep, or who tests positive for group B strep during pregnancy should receive antibiotics during labor. Prevention and prompt treatment are important because group B strep infections may become life-threatening among newborns. GBS disease is said to be early onset if it is obvious within the first week of life. It is said to be late onset if the disease is evident after the first week of life and before the end of the first three months. Those at greatest risk of GBS disease are newborn children of infected mothers, women after childbirth, females after gynecologic surgery and older male and female patients with other serious diseases. |
|
|
![]()
|
|
deci...inteleg ca nu am transmis strep B bebelului, ci doar partenerului..caci nu reiese de niciunde ca as putea transmite acest streptococ pe o alta cale decat la nastere sau prin contact sexual...
ramane sa vedem ce spun medicii (nu ca as pune prea mare accnet pe parerile lor)... multumesc mult :-* |
|
|
![]()
|
|
N-ai pentru ce...sanatate sa fie, ca restul le facem si singuri:D
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 5-October 06 Member No.: 608 ![]() |
h_2004, nu ma speria.... dar pentru orice fel de streptococ tre' sa facem investigatii la intreaga familie?adica tu spui ca v-ti confruntat cu strptococ in gat (pare-mi-se asta e de grup A), iar cel vaginal de grup B.eu il am pe cel B, iar inainte de nastere nu il aveam...deci, in timpul nasterii, slava cerului k nu i l-am dat bebelului.... dar acum, e posibil sa-l aiba si el?adica daca prezint streptococ grup B in secretia vaginala, e posibil sa-l transmit pe alta cale copilului?dar partenerului sa inteleg k l-am transmis 100%, nu?offffffff.....si alta alternativa de tratament nu exista, decat antibioticele?citisem aseara cum ca la ora actuala nici macar antibioticele nu mai au efectul scontat, strptococii devenind imuni la reatia antibioticelor. am si eu aceeasi problema... am 17 ani si mi-a aparut stafilococ auriu hemolitic... nush din ce motiv... am o relatie stabila d un an si de vreo 2 luni mi-am inceput viata sexuala..el a fost singurul partener si oricum am facut-o cu prezervativ (o singura data s-a intamplat fara) nu iau anticonceptionale... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) pur si simplu nush d la c e posibil sa imi fi aparut.... alte remedii in afara d ovule nu exista? nu am cum sa iau ovule help meeee sunt disperata...sfat orice... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 27-October 06 Member No.: 656 ![]() |
dragii mei...stiti oare despre ce vb? ca tocmai vad ca se scrie despre detoxifierea organismului de niste substante reziduale in urma actiunii VIRUSULUI. care virus? candida albicans nu e mai virus...in fine...cele mai bune metode de a afla ce sa faci in caz de candidoza sunt 2: sa faci medicina sau sa te duci la medic! atat, nu va mai dati cu parerea, ca nu sunt chiar pareri bune peste tot, asta aviz la toate discutiile de pe aici
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 21-March 07 Member No.: 1,375 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
tocmai mi-a adus sotul analizele unei secretii , in care mi-au iesit urmatoarele:streptococ grup B, micoza prezenta(candida albicans...(combinatie mai reusita nici ca se putea)..... v-ati confruntata cu unul din aceste 3 diagnostice? nu gasesc mai nimic despre acest streptococ grup B, si, ceea ce ma ingrijoreaza cel mai tare este faptul ca nu se trateaza decat cu antibiotic (din sursele gasite de mine). pe naturaplant am gasit un tratament homeopat, ceea ce ma duce cu gandul ca ar fi posibila tratarea acestui strptococ B prin remedii homeopate, lucru pe care-l voi sesiza medicului saptamana viitoare. in plus, mai am o rana pe col inca din timpul sarcinii si pe care cica o tratez: mi-a recomandat niste ovule si Diclofenac supozitoare, pe care nu le suport deloc (le elimin foarte repede). daca stiti un tratament care in cazul vostru a dat rezultate pentru unul din aceste diagnostice, v-as ramane recunoscatoare... incearca ovule cu betadina |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:08 AM |
|