IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Topic cu mesaje spam II, Cine mai face spam pe elady.ro
maruta
post Dec 30 2012, 12:30 AM
Post #51

Contaminat
*

Group: User Banat
Member No.: 11,465

eu o recomand pe dna doctor Lorena Turculet, de la clinica spam; o doamna deosebita in care am mare incredere!
Go to the top of the page

+Quote Post
maruta
post Dec 30 2012, 12:52 AM
Post #52

Contaminat
*

si eu incerc sa-mi fac analizele si un control ginecologic odata pe an, si ca sa nu uit, incerc sa merg in luna in care m-am nascut ( caci memoria mea lasa de dorit) :-) in ultimii ani am fost la spam, si sunt multumita de serviciile lor si de medicii de acolo.

+Quote Post
ionut0
post Dec 31 2012, 05:37 AM
Post #53

Contaminat
*

Member No.: 11,582

Adidasi si Haine Online

Haine & Adidasi de Firma Pret Mic !

Livrare in 24 ore - Comandati Acum

spam

+Quote Post
maruta
post Jan 27 2013, 05:13 PM
Post #54

Contaminat
*

mama are probleme cu bila si cauta si ea, ca toata lumea, acel tratament miraculos; la ultima eco s-au vazut cateva pietre destul de mari, iar dl doctor Merliu de la SPAM, i-a recomandat s-o scoata; tot asta a fost si parerea altui medic, nu mai stiu cum il cheama, dar mama se teme de operatie. Oare o fi bine sa se opereze sau s-o mai lungeasca asa, cu tratamente? va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

+Quote Post
maruta
post Jan 27 2013, 05:29 PM
Post #55

Contaminat
*

eu am avut o perioada tare aglomerata in urma cu cativa ani, mergeam la facultate, in timpul liber munceam, aveam probleme si in dragoste, si toate au refulat intr-un zona zoster.. noroc ca am fost la dermatolog chiar la inceput, la SPAM, tratamentul a vindecat, boala nu a recidivat, insa mi-am dat seama ca cea mai impotanta e sanatatea si e bine sa avem grija de ea, mi-am dat seama ca trebuie sa ma bucur de lucrurile simple, ca restul, slujba, banii, un examen picat, nu conteaza chiar atat de mult.

+Quote Post
Laura03
post Jan 30 2013, 03:49 PM
Post #56

Contaminat
*

Member No.: 11,640

Buna , iti recomand Epilarea cu IPL , am auzit de la prietenele mele care fac tratamentul ca nu se compara cu celelalte metode, mai ales cu ceara, au renuntat definit la ceara.
Trebuie urmate mai multe sedinte, ma interesez si iti spus.Chiar iti pot recomanda pe cineva care lucreaza f bine.

+Quote Post
pantoficlub01
post Jan 31 2013, 05:33 PM
Post #57

Contaminat
*

Member No.: 11,642

Drage colege, va astept cu mare placere pe site-ul www. SPAM .ro de unde puteti alege din sute de modele de pantofi cu toc, botine, sandale, saboti dama la un pret modic. Oferim tuturor clientelor noastre livrare la domiciliu in toata tara, plata ramburs, garantie 30zile, posibilitate retur/banii inapoi. va asteptam sa ne vizitati, www.spam .ro - o zi buna in continuare!
Reason for edit: SPAM

+Quote Post
pantoficlub01
post Jan 31 2013, 05:35 PM
Post #58

Contaminat
*

Drage colege, va astept cu mare placere pe site-ul www. SPAM .ro de unde puteti alege din sute de modele de pantofi cu toc, botine, sandale, saboti dama la un pret modic. Oferim tuturor clientelor noastre livrare la domiciliu in toata tara, plata ramburs, garantie 30zile, posibilitate retur/banii inapoi. va asteptam sa ne vizitati, www.spam .ro - o zi buna in continuare!

+Quote Post
pantoficlub01
post Jan 31 2013, 05:39 PM
Post #59

Contaminat
*

+Quote Post
pantoficlub01
post Jan 31 2013, 05:42 PM
Post #60

Contaminat
*

+Quote Post

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:59 PM