IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Topic cu mesaje spam II, Cine mai face spam pe elady.ro
ghidul
post Mar 5 2013, 04:15 PM
Post #71

Contaminat
*

Group: User Banat
Member No.: 11,696

Castiga o rochie de mireasa !

GHIDUL NUNTII premiaza "Mirii Anului 2013" !!!
Premiul 1 - O rochie de mireasa
Premiul 2 - Un set de verighete
Premul 3 - Set invitatii / marturii !

Inscrie-te aici ---> SPAM

This post has been edited by Teocris: Mar 5 2013, 04:56 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Atelierele ILBAH
post Mar 6 2013, 03:53 PM
Post #72

Contaminat
*

Member No.: 11,698

ursul cuprinde tot ce trebuie sa stii despre meseria de stilist protezist unghii (aplicarea unghiilor false): ingrijirea unghiilor, ingrijirea mainilor şi picioarelor, realizarea unghiilor tehnice cu acryl (prelungirea patului unghial, constructie cu French, constructie cu tips), realizarea unghiilor tehnice cu gel (constructie cu gel pe forma, constructie cu tips, aplicarea culorii permanente), protezarea unghiilor deteriorate, demontarea unghiilor false, realizarea decoratiunilor pentru unghii.

In urma absolvirii acestui curs vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei ( prin ANC) si vei putea sa profesezi aceasta meserie atat in tara cat si in afara ei.

Mai multe detalii pe SPAM

This post has been edited by Cindy: Mar 6 2013, 03:56 PM

+Quote Post
Raluuuca88
post Mar 7 2013, 01:56 PM
Post #73

Contaminat
*

Member No.: 11,686

Buna!

Am gasit un site de reduceri ce are un concurs, iar premiile constau in seturi cu accesorii pentru manichiura.

M-am gandit ca poate va intereseaza, eu oricum mi-am comandat un set de accesorii pentru unghii de catifea/caviar pentru ca aveam nevoie si am vazut ca au bagat si concurs.

SPAM

This post has been edited by Teocris: Mar 8 2013, 08:28 AM

+Quote Post
Laura03
post Mar 11 2013, 01:13 PM
Post #74

Contaminat
*

Member No.: 11,640

QUOTE(danayahz @ Oct 16 2008, 10:25 AM) *
fetelor,am si eu o problema legat de IPL...sunt din Timisoara si am facut prima sedinta la Medvarix acum 3 sapt...pretul e accesibil,dar nu vad inca nici un rezultat...mai stie vreuna din voi ceva de clinica asta? e de incredere? ati fost vreuna pe-acolo? nu mai stiu ce sa cred...maine trebuie sa fac cea de-a 2-a sedinta....astept parerile voastre

Buna ,
Daca inca mai cauti o clinica iti recomand eu spam, am facut si eu cateva sedinte si sunt f multumita, am inceput cu axila , nu simti mare lucru, trebuie sa faci mai multe sedinte ca sa vezi rezultat. Costa 30 de euro o sedinta. Fetele de acolo sunt f dragute si iti explica ce ce trebuie sa tii cont pentru a avea rezultate.

+Quote Post
Laura03
post Mar 11 2013, 01:16 PM
Post #75

Contaminat
*

Member No.: 11,640

QUOTE(danayahz @ Oct 16 2008, 10:25 AM) *
fetelor,am si eu o problema legat de IPL...sunt din Timisoara si am facut prima sedinta la Medvarix acum 3 sapt...pretul e accesibil,dar nu vad inca nici un rezultat...mai stie vreuna din voi ceva de clinica asta? e de incredere? ati fost vreuna pe-acolo? nu mai stiu ce sa cred...maine trebuie sa fac cea de-a 2-a sedinta....astept parerile voastre

Buna ,
Daca inca mai cauti o clinica iti recomand eu spam, am facut si eu cateva sedinte si sunt f multumita, am inceput cu axila , nu simti mare lucru, trebuie sa faci mai multe sedinte ca sa vezi rezultat. Costa 30 de euro o sedinta. Fetele de acolo sunt f dragute si iti explica ce ce trebuie sa tii cont pentru a avea rezultate.

+Quote Post
ada2113
post Mar 14 2013, 04:36 PM
Post #76

Contaminat
*

Member No.: 8,396

Daca doresti Cosmetice BIO, produse pentru sanatate, frumusete si casa-organice obtinute numai din ingrediente care se gasesc in stare naturala, nu contin conservanti, coloranti sau alte substante toxice care fata de cosmeticele clasice sunt fabricate dupa reguli foarte stricte pentru ca altfel producatorul nu ar putea primi certificarea organica poti intra pe site pentru a gasi ceea ce ai nevoie
editat- pentru promovare, va rugam sa ne contactati. Pentru parteneri dupa inscriere se ofera reduceri de minim 20-25% chiar si 50% in momentul promotiilr, catalog, materiale informative si produse cadou.

+Quote Post
andra_ShoesHandb...
post Mar 14 2013, 05:16 PM
Post #77

Contaminat
*

Member No.: 11,716

Noua colectie editat- pentru promovare, va rugam sa ne contactati Primavara - Vara 2013 este absolut superba, inspiratia fiind Marea Mediteraneeana: marea, scoicile, nisipul, plina de culori vii, pastelate, metalice, texturi si imprimeuri, taieturi si ornamente fresh, in spiritul artizanal!

Unul dintre cei mai redutabili producători de produse din piele –editat- pentru promovare, va rugam sa ne contactati– a intrat pe piața din România, spre fericirea femeilor care sunt într-o permanentă căutare a perfecțiunii. Pantofii editat- pentru promovare, va rugam sa ne contactati au darul aproape inegalabil de a fi confortabili și, în același timp, foarte moderni!
Puteti vizualiza produsele aici: editat- pentru promovare, va rugam sa ne contactati sau ne puteti vizita in magazinul editat- pentru promovare, va rugam sa ne contactati din Mall Baneasa Shopping City! De asemenea, puteti achizitiona produsele din Colectia Toamna-Iarna cu preturi super reduse!!! Va asteptam la shopping (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andreea72
post Mar 15 2013, 07:21 AM
Post #78

Contaminat
*

Member No.: 11,717

Eu mi-am facut mobila la pentru publicitate va invitam sa ne contactati , au magazin in Crangasi in aceeasi cladire cu Emag , la etajul 1 . Mi-au facut proiect 3d la toata mobila , lucreaza exclusiv cu feronerie Blum , materialele sunt de calitate , montajul a fost rapid si fara mari complicatii . bucataria mi-a iesit foarte frumoasa , acum suntem la dormitor si am gasit la ei un pat tapitat senzational . Merita , sunt seriosi si au preturi foarte bune raportate la calitate . daca cauti calitate si nu prostioare . Mi-au facut un contract detaliat cu toate proiectele de detaliu , materiale si culori . Nu am avut nici o surpriza . Intrati pe site si vedeti pentru publicitate va invitam sa ne contactati

PS : si am si factura si garantie !!!!

+Quote Post
ceciliap
post Mar 22 2013, 03:36 PM
Post #79

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 11,733

eu mi-am facut albire acum 5 ani si dintii mei arata bine si acum, nu au suferit in nici un fel de atunci...voi incerca zilele acestea sa-mi mai fac o albire cu spam ..revin cu o parere dupa

+Quote Post
ceciliap
post Mar 22 2013, 03:37 PM
Post #80

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 11,733

eu mi-am facut albire acum 5 ani si dintii mei arata bine si acum, nu au suferit in nici un fel de atunci...voi incerca zilele acestea sa-mi mai fac o albire cu spam...revin cu o parere dupa

+Quote Post

11 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 05:02 PM