![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai aproape de perla, cum vii de la perla pe partea stanga, imediat dupa ambasada turciei.
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
diotima: mai aproape de perla, la vreo 150 de metri daca estimez eu bine. cum mergi de la perla inspre romana, pe partea stanga. Adresa exacta este Str. David Emanuel, nr. 4A
honey, prima mea afirmatie offtopic ramane oricum valabila, si iti multumesc pentru intelegere anticipat. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Invi,daca il vezi pe ospatarul ala bengos spune-i ca mi-e dor de el :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
:offtopic:
:o invisible ai noroc sa sunt o fata timida. si ca m-am saturat de off-topismele mele! ca altfel te fugaream pt acel "multumesc pt intelegere" pana scoteam untul din tine! gata cu off-topismele! promit :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Si ca, a noastra Cata nu poate veni la intalnire, deoarece e in filmari pe undeva in afara capitalei, la noul sezon Sex in the city. :hainoroc:
Cele de mai sus, sunt off topic. :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Da Invi, iubire, neaparat! Mama cum arata omuletul ala...numai de el imi pare rau. :'(
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
vedeti, va ducem si in localuri unde sa va clatiti ochii cu adonisi serviabili, ce va mai puteti dori mai mult de la noi astia minoritarii? :fluierat:
eu o sa il corup odata pe rossdale sa mergem sa vedem o piesa de teatru interpretata la bara :magandesc: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
poor me.. chiar as vrea sa vin.. dar examenele ma cer.. :- >:(
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE eu o sa il corup odata pe rossdale sa mergem sa vedem o piesa de teatru interpretata la bara :magandesc: de altfel, va fi locul unde sper eu se va invoca divinitatea cat mai des si cat mai din suflet. invocari ale divinitatii de genul "oooooohhhhhhhhhhhhh gooooooooooooodddddddddd!!!!!!!!!" nu pot decat sa ne aduca mai aproape unul de celalalt in aceste comuniuni sufletesti (sufletesti am spus? :| ) QUOTE poor me.. chiar as vrea sa vin.. dar examenele ma cer.. :- >:( Meg, intalnirea are loc seara, deci examen nu cred ca ai chiar atunci. Nu cred ca dureaza mult pentru ca majoritatea au scarbiciu a 2 a zi si chiar daca ar dura poti sta doar cat iti doreste inima. o relaxare este intotdeauna venita in aceste incercari pline de stress prin care treci tu. Pe de alta parte cine si-ar dori sa vada niste tineri vestiti de perfersi (ei, nu eu :|), cu o bere si cu o tigara in fata? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
::) ross.. m-ai convins :)
cum zicea un prieten de-al meu.. mai bine inveti 3 ore si te plimbi 2 decat sa tragi matzu de coada 5.. cum fac eu de obicei.. deci! vin si eu. numai sa vad unde si cum.. si apoi sa vad si cum ajung (eu, cunoscatoare a buc. ) :-* :-* numai ca.. se ofera cineva sa imi aduca o suzeta? sa skimbe scutecelul?.. (la cat de micuta-s pe langa voi :))) :-X) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 12:55 PM |
|