![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE p.s. ross... am facut pana... crezi ca ma poti ajuta? :fluierat: tre sa fii jumulita atunci. nu te pot ajuta. nu ma lasa sufletul. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
jumulita? :magandesc: poti detalia te rog? :fluierat:
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt de o inocenta rara, remember? de unde sa stiu eu lucrurile astea?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Bre Simo, pe mine sa nu ma treci pe lista ca nu vin. :D Sorry, de data aceasta nu vin.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Cata, te feresti sa nu dai in diabet? :P
Lasa ca viu eu si te "incing" 8) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
EXACT! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Brava fata, mama ce imi plac oamenii destepti! :aplauze: :aplauze: :aplauze: PS: ma pastrez... ;) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
QUOTE sunt de o inocenta rara, remember? de unde sa stiu eu lucrurile astea? da da... fufet inocent ce esti ::) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
as veni si io, da' stau in spatele Garii de Nord.............................................. la vreo 250 km!!!!
[move] :'( :'( :'( :'( :'( :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :'( :'( :'([/move] |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Unde stai mistoace ca venim noi la tine daca ne primesti? :hainoroc:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe linga Brasov intr-un orasel la vreo 60 km! Si sa stiti ca va primesc de ce nu!
Poate mai fac ceva vinzare pe la unitatile de turism din oras!!!!!!!!!! [move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:57 PM |
|