IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 36 37 38 39 >  
Reply to this topicStart new topic
> Intilniri Forumistice
fortelady
post Mar 9 2007, 04:31 PM
Post #371

Musafir

berbe, unde? si la ce ora?
ca parca as veni si eu... cine mai vine?
daca nu, luni/marti...
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Mar 15 2007, 09:11 AM
Post #372

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

nu a mai reusit nimeni sa ajunga forte. zimzi era cu petrecerea la firma, silvana era racita cobza, cireasa nu stiu de ce nu a mai vrut, la mine intervenise ceva... doar invisible putea sa ajunga in ziua aia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ca de obicei, greu ne strangem (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
antenutza
post Nov 30 2007, 10:05 PM
Post #373

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 420

dar de ce nu organizam ceva ca intre fete? o iesire la munte...sibiu (doamne cat imi place orasul ala) are paltinisul aproape...unde e partie...e cazare zuper accesibila (nu fac reclama la ceva anume...am fost si mi-a placut) ...si iesim un week end intreg..intre fete...

ce ziceti? poate acum de sarbatori nu e ok..dar dupa?

e? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Nov 30 2007, 10:11 PM
Post #374

Musafir

Sau Brasov (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) daca tot am dat banii deja si alte zile de concediu decat alea nu pot sa imi iau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Anybody? Somebody?

Acu serios..daca se anunta si alti doritori, fac pe draku in patru sa imi iau in ianuarie cateva zilele libere. Sibiu sounds nice...

+Quote Post
Meg
post Nov 30 2007, 10:41 PM
Post #375

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

eee, sibiu e prea aproape de tine. noi facem din B cateva ore.. la mijloc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
angeldust
post Nov 30 2007, 11:05 PM
Post #376

Musafir

Hai mah megule...ia domle harta aia si uita-te mai bine. Eu fac vreo 6 ore pana in Sibiu, deci numa aproape nu e. Fix la mijloc nu stiu ce ar fi, dar sincer nu prea cred ca am avea ce vedea prin Valcea sau Dolj sau whatever (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Propune tu alta locatie interesanta la mijloc nah

+Quote Post
Meg
post Dec 1 2007, 11:06 AM
Post #377

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

timisoara ai zis?
da' oare la ce oras ma gandeam eu?
in valcea facem, domle, si aducem un bastinas sa incinga atmosfera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 1 2007, 11:44 AM
Post #378

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Dolj suna bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
angeldust
post Dec 1 2007, 11:51 AM
Post #379

Musafir

DA mah...voi ati vrea sa ne intalnim, dar daca se poate sa nu isi miste nimeni fundu pentru asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mie una mi-e suficient de drag de voi sa ma deplasez si 6 ore ca sa va vad. Ma gandeam ca ar fi shtoc sa ne intalnim undeva pe teren neutru cat mai multe, inchiriam o cabana vreo 2 zile si stam la barfe si povesti interminabile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar pana una alta ramane la stadiul de vis, ca vad ca doar eu si cu antenutza vrem sa ne intalnim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

BTW...eu maine ma intalnesc cu Ariana,didilica, idd, black_widow si posibil Walpu daca nu pleaca. Deci eladyzurile din Timisoara. E intalnirea trimestriala cu care ne-am obisnuit deja si abia astept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pacat ca nu mai apar fete noi de prin TM sa le cooptam in gashca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
antenutza
post Dec 1 2007, 12:57 PM
Post #380

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 420

meg ..sibiu nu e asa de departe..vreo 4 h de mers lejer de la bucuresti ...siiii daca reusesc sa fac masina (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) o sa avem cu ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

si e fain raaaaaaaau ca nu te intreaba nimeni de sanatate la cabana pe care o am in minte...oameni ospitalieri..aer curat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

haaaaaaaaai fetelor ca ar fi fain sa ne intalnim... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

39 Pages V  « < 36 37 38 39 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 01:26 PM