![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
confirmat si fahnell ;) (ca doar s-a deschis sezonul de vanat gazele :fluierat:)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
bey, ce ma oftic ca nu pot veni si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Coane......hai la mine ca am retencuit grinzile si nu-ti mai cade nimic in cap :hainoroc: :hainoroc:
Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
ce sa-i cada in cap? >:(
poate doar cu tronc... :P |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine sa cada cu tronc!!!!!!!!!!!! :'(
iar tu ne'a Sorin mai usor cu grinzile!!!!!!!!!! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
vre-o gazela, ceva...
sau o berbecutza, o albinuza...sau cine vrei tu. dulce ca mierea sa fie :P |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE ce sa-i cada in cap? >:( poate doar cu tronc... :P A dat cu capu de o grinda de beton si m-a acuzat ca i-a cazut tencuiala in cap :morideris: :morideris: Pai e si normal...asa de tare a dat ca a picat tencuiala ;D ;D ;D ;D Sorin. ps. Coaneeeeeeeeeeeee...te :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cred ca intotdeauna exista acel 50%, ce faci cind nu mai faci rostul de restul"50%"!!!
si ti-am mai spus ca "asa patesti cind lucrezi cu chiori" |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
:morideris: :morideris: :morideris: Nu esti normal Coaneeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D ;D ;D
Sorin. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
as fi fost cu totul nebun daca aveam curajul sa merg la intilnire la Bucuresti!!!!!!!!
ma oftic de nu mai pot,!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:21 AM |
|