![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
De cand esti normal Coane ??? ??? ??? :hainoroc: :hainoroc:
Sorin. ps. daca erai normal nu discutai cu mine :o :o |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
intrebarea asta este tare grea, ca a spus nevasta ca nu sunt normal...........nici cind dorm!!!!!!!!!!!!!!!1 :o :o :o :o :o :o :o :o :fluierat: :fluierat: :fluierat: :fluierat: :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
QUOTE vre-o gazela, ceva... sau o berbecutza, o albinuza...sau cine vrei tu. dulce ca mierea sa fie :P deci nu...sunt mai dulce ca mierea :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
a ramas stabilit asa:
Data: Joi, 2 februarie 2006 Loc: Trafalgar Pub Ora: 18.30 Lista cu cei care vin 100% este la primul post... restul, care au zis ca mai vin, sunt rugati/rugate sa confirme, pentru a stabili cam ce gen de masa sa rezervam :D |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu as zice masa cu loc sub ea pentru cazare in caz ca se bea prea mult ;)
lista de pe primul post nu e conforma realitatii :) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
noaaa, ce are lista de pe primu' post? :-X
invisible rossdale berbecutza ciresica_dulce fantasy Dubi fahnell simo22 devdas2rhyme (scriu din memorie, oricum, nu sunt multe nickuri asemanatoare) :o Toti acestia sunt confirmati 100%. Am uitat pe cineva? Restul si-au anuntat intentia de a veni, insa nu au confirmat. |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
rossdale este incert pentru partida de shpritz de joi :|
|
|
|
![]()
|
|
trimitem pe asistenta medicului selectionatei nationale de halbere sa te puna pe picioare, nici o problema. Acum ramane de vazut pe cate :D
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
off topic:
as vrea sa cred ca exista ceva, mai dulce ca mierea... ceva natural :D dar nu doar indulcitorii... dar acestia sunt artificiali! >:( >:( si daca tu spui.... :fluierat: QUOTE deci nu...sunt mai dulce ca mierea :fluierat: dar sunt convinsa ca esti la fel de lipicioasa... |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
honey, tu nu esti participanta la aceasta interactiune sufleteasco-alcoolica?
dezbatem orice dulcegarie, poate se ajunge la un consens ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:21 AM |
|