![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu sunt inocent. orice insinuare de natura sa contrazica aceasta afirmatie este pur nefondata si neconforma cu realitatea. va multumesc
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
Fufezeala asta a noastra imi aduce aminte (cum altfel, la cat de dusa sunt :D ) de bancul ala cu stirbii ... care cica 'mufca-ma de fife'...'cu fe, fa, cu fe?'
:morideris: :morideris: :morideris: Si-acum on-topic: Facem alegeri? ...pentru fufet-perfers-sef, fufet-perfers-adjunct si perfersul-perfect! Ha? :fluierat: |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai daca nu vin exista un scaun liber. ar fi ca un cadou din partea mea ca semn de gentilete si nespusa marinimie, lucruri ce ma caracterizeaza atat de fidel
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
QUOTE eu sunt inocent. orice insinuare de natura sa contrazica aceasta afirmatie este pur nefondata si neconforma cu realitatea. va multumesc Am zis ca facem alegeri pentru cat de fufet esti (sau poti fi), nu pentru cat de inocent esti! ::) Anyway, la faza cu inocenta, te-am luat din start, ashea ca... ;D |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
QUOTE eu sunt inocent. orice insinuare de natura sa contrazica aceasta afirmatie este pur nefondata si neconforma cu realitatea. va multumesc inocent si gentil? sau doar inocent? ross sunt onorata. dar cred ca fetele nu pe mine vor sa ma vada pe scaunul acela. ;) sau, corectez, nu numai pe mine :hohote: |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi incalzesc fufetul de dimineata cu cappucino cu ciocolata. buna investitie.
honey, nu as paria. orice ciufulit/ciufulita ar fi o incantare :) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
QUOTE honey, nu as paria. orice ciufulit/ciufulita ar fi o incantare :) ;D ciufulit ;D asta ar presupune sa trec pe la tine mai intai! :P si-atunci ai avea poate motiv sa nu participi. ;) |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
inseamna ca ai trecut pe la mine si dimineata? :|
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE inseamna ca ai trecut pe la mine si dimineata? :| off topic: :hohote: eu? :o asa timida si inocenta cum ma stii? nooo >:( |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
buey, nu mai speriati potentialele suflete nevinovate...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 09:59 PM |
|