![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
tot timpul honey :)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
hahaa
te-am avut! am modificat... :P |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
tricky
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
buey, va trimit si pe voi la regulament, cu posturile monosilabice. se admit numai asl pls-uri, da? :evil:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
invi, imi anunt si eu venirea.daca nu-i prea tarziu.ca de abia acu am dat si eu cu nasul de topicul asta...99% vin, las o marja de 1%, in cazul in care am probleme cu piticul :P
:-* |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
okey diotima, detaliile sunt aici postate, daca ai vreo nelamurire sau intrebare suplimentara, posteaza aici sau trimite-mi un PM :)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
QUOTE buey, va trimit si pe voi la regulament, cu posturile monosilabice. se admit numai asl pls-uri, da? :evil: off topic: mey, cineva aici este invidios! si rautacios! invi, promit sa te bag si pe tine in seama (la intalnire, daca ajung, ca sa fiu si putin on topic!). :-* ok? :-* dar lasa-l pe ross sa se exprime asa cum stie el cel mai bine... :P |
|
|
![]()
|
|
honey, cum ai ghicit ca atentia ta este lucrul care mi-l doresc cel mai mult de la aceasta intalnire? :rusinosul:
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE honey, cum ai ghicit ca atentia ta este lucrul care mi-l doresc cel mai mult de la aceasta intalnire? invi nu era greu sa ghicesc! esti rosu la fata si te agiti(ma refer la asta :evil:, NU la asta :rusinosul: CARE ESTE ADORABIL). si nu ma mai provoca ca te bip...pt off topisme! >:( |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
e mai aproape de Perla sau de Romana?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:48 AM |
|