![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
Ciao ce parere aveti despre extensii?Eu am avut doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..una albastra si una alba...erau puse cu cheratina si nu erau din par natural, sincer dupa ce le-am intins cu placa s-au despicat si nu mai aratau nicicum.Acum ma gandeam sa-mi pun din par natural dar nu cu cheratina. Daca am inteles bine se pun cu capse.Nu imi pun mai multe pentru ca stiu ca se ingrijesc greu si se incalcesc repede si e mult de munca cu ele.Voi ati avut sau aveti extensii?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-July 08 Member No.: 4,368 ![]() |
Eu am extensii de par si acum.sunt din acelea cu clipsuri.eu sunt ft multumita de ele.am avut cu ceva timp in urma extensii lipite...dar sincer nu le-as mai recomanda nimanui.se vedea urat la radacina si in plus se si incurcau.cam de 2 luni mi-am cumparat de la o tipa din oradea din astea cu clipsuri...mi le-a trimis prin posta si sunt super ok.nu se fac ca si parul de papusa...si sunt lungi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum imi plac mie.sa stii ca astea care le am eu nu se incalcesc deloc si nici nu e cine stie ce munca cu ele.poate si pt ca tipa de la care le-am luat mi-a zis ca nu sunt de-alea aduse din china cum sunt majoritatea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...ci au calitate.oricum mie imi plac ft mult.sunt ft naturale.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
Super,dar cat au costat si cate bucati sunt?Si daca iti prinzi parul in coada nu se vede urat?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gagici, stiti pe cineva in Craiova care pune extensii? Un salon, doua, trei? Ca io nu stau cu capatina asta ever! Am un ou pe git!
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, nu vreau sa te dezamagesc, dar iti trebuie minim 10-15 cm de par sa-ti poti pune extensii, altfel se vad urat imbinarile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am pus-o de mamaliga! Pe mai putin nu merge?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu prea, ca trebuie sa ai tu suvita de care sa-ti prinda extensia, si trebuie o bucatica mai lunguta, ca altfel nu tine. Poti sa incerci cu o peruca pana mai creste iar apoi sa-ti pui extensii.
|
|
|
![]()
|
|
Nu iti poti aplica extensii daca ai parul mai scurt de opt centimetri. Am citit acum, Baga-mis-as picioru` !
Trebe sa mai stau cel putin 2, 3 luni! Idiotul! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa cum am zis, in timpul ala, poti incerca cu o peruca daca zici ca nu si nu cu freza asta.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu de 8 cm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar eu as spune sa tragi o fuga la Bucuresti la o coafeza profesionista ( tre' sa cunoasca fetele de acolo pe cineva bun) si sa vezi ce se poate remedia sau face...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:56 AM |
|