IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ulcer la stomac
katy87
post Mar 12 2007, 03:51 PM
Post #11

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

eu am probleme cu stomacul de cand eram in generala ,aveam vreo 13 ani.am gastrita,am fost la doctor,dar degeaba nici in ziua de azi nu mi-a trecut si am dureri ingrozitoare.mai ales in ultima saptamana ca am racit ingrozitor de tare si am luat si o gramada de antibiotice si nu am mancat mai nik toata ziua,dak mancam un pic de compot k altceva nu puteam,nici raceala nu mi-a trecut de tot,dar stomacul ma "omoara" de durere.si mi-au mai iesit si niste pete maronii pe fata iar in jurul ochiilor nici nu stiu exact ce culoare e maro cu galben,mov.si nu sunt cearcane.si am o fata in mine park sunt o moarta care merge.adevarul e k nici nu mananc,dar chiar k nu pot. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dania
post Mar 15 2007, 04:25 PM
Post #12

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,349

QUOTE(katy87 @ Mar 12 2007, 03:51 PM) *
eu am probleme cu stomacul de cand eram in generala ,aveam vreo 13 ani.am gastrita,am fost la doctor,dar degeaba nici in ziua de azi nu mi-a trecut si am dureri ingrozitoare.mai ales in ultima saptamana ca am racit ingrozitor de tare si am luat si o gramada de antibiotice si nu am mancat mai nik toata ziua,dak mancam un pic de compot k altceva nu puteam,nici raceala nu mi-a trecut de tot,dar stomacul ma "omoara" de durere.si mi-au mai iesit si niste pete maronii pe fata iar in jurul ochiilor nici nu stiu exact ce culoare e maro cu galben,mov.si nu sunt cearcane.si am o fata in mine park sunt o moarta care merge.adevarul e k nici nu mananc,dar chiar k nu pot. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Nu dispera,mai sufera si altii ca tine .Eu ma chinui de multi ani cu aceeasi problema ;am facut acum o saptamana o endoscopie cu sedare la Sanador,la dr.constantinescu gabriel;daca ati auzit de el sa-mi spuneti si mie;eu cred ca e nebun;mi-a gasit helicobacter si nu vrea sa-mi dea nici un tratament,zice ca o sa am infectia si-n 2010 ,chiar daca imi da ceva.Mi-am facut o alta programare la alt medic pe 30.03.2007;o sa va dau vesti dupa;sper sa nu-mi ia din nou sange ca nu prea mai am dupa cate analize am facut -in zadar...

+Quote Post
Xela
post Jul 8 2007, 04:32 PM
Post #13

Tratabil
**

Member No.: 145

kalua: Am facut anul trecut testul de h.pylori si a fost pozitiv...am luat antibiotice si cum ziceam si acum am arsuri si dureri duodenale.

Saptamana trecuta am fost din nou la testare de h. pylori din sange (25 ron) si mi-a dat tratament:
- Ospamox 1000 mg(amoxicilina)
- Fromilid 500 mg (claritromicina)
- Omeran 20 mg

7 zile, cate 2 pe zi, iar apoi sa continui cu omeran doar o data pe zi pana la o luna.

Am inceput tratamentul de 2 zile, dar faza naspa ca am de atunci un gust amarui de medicamente in gura....mananc bomboane-ntruna sa imi amortizeze gustul acela naspa. Oare e normal sa am gustul asta in gura de la antibiotice?

Sper oricum ca de data asta sa dispara h.pylori. O sa imi refac probabil analiza la vreo luna doua dupa tratament.

+Quote Post
kalua
post Jul 8 2007, 11:13 PM
Post #14

Musafir

Xela, eu nu ma pricep, dar din cate stiu gustul amarui in gura vine de obicei de la fiere, nu de la stomac. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 9 2007, 12:29 AM
Post #15

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Xela, dar un regim alimentar urmezi? e foarte important.

+Quote Post
dr_wise
post Jul 9 2007, 07:08 AM
Post #16

Musafir

'Neata fetelor!
Si fiul meu a fost depistat cu HP in febr 2006, in urma efectuarii analizei sangelui. A urmat un tratament timp de 1 luna, dupa care a facut o endoscopie. Am preferat varianta aceasta, fiindca HP apare la analiza sangelui chiar si dupa 6 luni de la omorarea tuturor bacteriilor(am aflat aceste amanunte pe net, site-uri romanesti - ex. www.eLady.ro - si unul american). La endoscopie nu a aparut nimic, in schimb i s-a depistat o gastrita de reflux, cauzata in special de starile nervoase, dar si de alimentatia nesanatoasa a tinerilor de astazi.
De atunci a scos din alimentatie snakurile, toate sucurile acidulate si apa minerala, chiar si sucurile neacidulate, prajelile, shaorma, cioco si dulciuri in exces. Si a functionat. Noroc ca-i nefumator si nu-i place cafeaua. Il mai apuca cand este invitat la cate o petrecere de majorat si e nevoit sa consume alcool. A ajuns la concluzia ca alcoolul nu-i prieste sub nici o forma si l-a eliminat definitiv, chiar si berea o ocoleste.
Ce pot sa va spun e ca endoscopia e tatal si mama depistarii problemelor aparatului digestiv si daca aveti curaj, merita sa faceti acest examen.
Cand mai are probleme, ia NoSpa pt dureri si Omeran(este un pansament gastric) dimineata, cu 1/2 ora inainte de a manca.
Dar baza e o alimentatie cat mai sanatoasa.

+Quote Post
Ala80
post Jul 9 2007, 08:51 AM
Post #17

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

A facut si mama testul saptamana trecuta si i-a iesit de 4 ori mai mare decat limita admisa. Acum i-a tratament o luna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Incerc sa o trimit la o endoscopie, dar nu prea stiu unde.

+Quote Post
dr_wise
post Jul 9 2007, 10:42 AM
Post #18

Musafir

Orice spital care are sectie pt boli ale aparatului digestiv dispune si de un laborator de endoscopie, musai! Numa' ca-i un pic cam scarbos testul cu endoscopul, pana se reuseste trecerea de "omuletz". Fiu-meu, care vrea sa devina medic, a fost f incantat de faptul ca a putut sa-si vada in direct tot aparatul digectiv. Dar a zis ca a doua oara nu-i mai trebuie.
Trimiterea pt examen endoscopic o da med de familie; el va poate recomanda de asemenea spitalul unde se poate face analiza.

+Quote Post
kalua
post Jul 9 2007, 10:56 AM
Post #19

Musafir

Se face si prin nas, nu-i asa scarbos ca pe gura (furtunul ala e mult mai subtire decat la analiza pe gura).

+Quote Post
Xela
post Jul 9 2007, 05:58 PM
Post #20

Tratabil
**

Member No.: 145

Kalua: Am fost la farmacie si am intrebat ce pot sa iau pt gustul amarui din gura si mi-a spus cum ai zis tu ca vine de la fiere si sa iau Colebil de 2 ori pe zi. L-am cumparat si o sa incep de azi sa il iau.

Maat: Nu stiu daca pot sa zic ca urmez regim...caci cred ca regim inseamna numai chestii fierte...De cativa ani nu mai beau acidulat (poate o data la 2 luni imi cumpar un cola...zic eu ca premiu:D), beau apa plata si ceaiuri si mancare gatita(nu junkuri de hamburgeri).

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 12:59 AM