IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ochelari, ochelaristi si ochelariste, Noi si ochelarii nostri cei de toate zilele
Ariana
post May 22 2007, 01:33 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Sper ca nu exista alt topic pe tema asta...la cat sunt de "turata" nu m-am mai uitat.
Eu sunt ochelarista de prin clasa a II a.
Am ajuns in stadiul in care m-am obisnuit cu ochelareala mea,iubesc ochelarii si sunt un pic obsedata vis-a-vis de a-mi asorta ochelarii cu tinutele.Asta dupa ce am trecut peste fixatia de a ma opera...

Acum o luna decid ca imi trebuie rame rosii.Ok zis si facut...imi cumpar ramele si urmeaza marea indecizie: unde imi comand lentilele.Desi eram fidela unei anumit loc si patita in momentul in care intr-un execes de zel am fost sa imi fac ochelarii in alta parte.
Doamna care imi vindea ramele fiind draguta, mediul la fel imi zic:"Hai sa mai fac un control si sa incerc sa imi comand lentilele tot la ei."

Dupa consult medicul vroia sa imi ridice dioptriile cu 1 nr.sau ce saracie is acelea...zic nu cu un nr.ca e prea mult.Ii antentionez sa imi pastreze exact pozitionarea axelor si sa ridice cu 1/2 de dioptrie doar la un singur ochi...zis si facut.
Imi iau celebrii ochelari pe nas vineri si constat ca ametesc...sun la tanti si ii spun ca nu e in regula ceva...aia nu ca sunt exact la fel ca si ceilalti doar ca a ridicat la ochiul stang cu 1.2 de dioptrie...
Azi merg sa ii verific in alta parte...si constat ca imbecilii...mi-au bagat si un +0.50 si la stangul si la dreptul dupa ce le-am speicificat mai mult decat foarte clar,megaclar...faptul ca nu doresc +...
Acum urmeaza scandalul...va tin la curent cu desfasurarea ostilitatiilor.
Ieri am avut cele mai infernale dureri de ochi din viata mea.Similare cu durerile de masele si nu glumesc...

Ce poate face o nenorocita de greseala a unui medic!Mie mi se pare incredibil.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Ariana   Ochelari, ochelaristi si ochelariste   May 22 2007, 01:33 PM
splendora   te inteleg perfect. eu am ochiul drept perfect si ...   May 22 2007, 05:01 PM
sweet_girl   splendora, ce ciudat..sa vezi perfect cu un ochi, ...   May 22 2007, 05:16 PM
Ariana   Vesti bune pentru mine.Am fost la cei care mi-au b...   May 22 2007, 07:05 PM
Kitten   B) fain topic... si eu am probleme, am mai scris p...   May 22 2007, 09:45 PM
ala80   Kitten, daca ai dioprtrii asa mari de ce nu incerc...   May 22 2007, 10:16 PM
Kitten  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 12:44 AM