![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Noi invatam vesnic metodele care mediatizeaza facerea nebuniilor visate etern cotcodacind. ???
M S D M C F M S U B :P |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic: ma am si io o preblema.. d U N l G ?? ( de unde naiba le gasiti?? ) scrieti ma mai scurte ca -mi omorati neuronu ala. :-X
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Maimuta sare, Dinozaurul Misaca, cotoiul face miau, sarpele umbla blat :D
n c a N s p a :D :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
albi mai sterge frate din pm-uri. ma tot chinui sa iti dau un pm :-X
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
na ca ai Nimerit-o si pe asta , albi :P
C S G A C S i E |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Care Sare Garla Asta Cade Sigur in Ea
:D t d u S m c V s S? :-* :hainoroc: |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
tu de unde stii ma ce vreau sa spun? :fluierat: am nimerit-o , clar. nu nega albi :D
t O c T G C d J? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Totul orbeste cand trabantul geme cazand din jaguar. ???
C E B C L |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Ce Efect bengos coboara lin :o
M a u e s g s! |
|
|
![]()
|
|
Meg are un elefant singur,gelos,sanatos! ???
M I P G C M |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:44 PM |
|