![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sorry bebitzi ,am inteles io gresit.
Revenind.....nu se poate domle .. io la 15 ani bateam discotecile in lung si in lat :P ( partea a 2-a e ca bunica mea credea ca sunt in camera si dorm in tot timpul asta ) Deci bebi nu se poate tre sa gasesti tu o cale de scapat de acasa . Zi-mi detalii ca te invatz eu la prostii imediat :evil: |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
:'( ce detalii draga, ca nu am cum sa plec eu, ca vai de mine dupaia, nu am cum ca se aude nu am unde ca ma cunoaste lumea si imediat afla
poate de la anu incolo ca plec la liceu, o sa am mai multe cai de scapare pana atunci insa continui asa :'( |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
angeldust.. cand aveati tu 15 ani .. eh..
eu zic sa ai rabdare, toate la timpul lor. in sfarsit. nu ma mai bag 8) dar din ce oras esti? adica.. e unul mic de te cunosc asa multi?? |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
da e un oras pe langa pitesti :( e foarte urat aici nu suport oamenii astia. sunt tarani in adevaratul sens al cuvantului, abia astept sa plec de aici, abia astept sa merg la liceu sa cunosc alti oameni.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
aaa, nu esti inca la liceu? pai daca pleci din oras.. stai linistita, mai ai de suportat cateva luni :D
de obicei oamenii sunt 'tarani' in orasele mici, ca se cunosc intre ei si se barfesc cat cuprinde. |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu sunt la liceu. am capacitatea :'( ma enerveaza si prostia asta, dar abia astept sa treaca sa plec de aici sa scap de "orasul prostilor" ca e chiar asa cum zici tu sunt enorm de barfitori si nu scapa nimic. ii intereseaza pe ei viata mea mai mult ca pe mine >:(
|
|
|
![]()
|
|
stai linistita, acush trece :) o sa iti para rau dupa momentele astea pe care tot le plangi.
unde ai de gand sa te duci la liceu?? vei sta la camin sau la o ruda? |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai merg la pitesti la liceu, nu stau la camin nici la ruda, stau in gazda, sper numai sa intru unde vreau ca sa scap. careva a fost la filologie bilingv ????? ca eu acolo as vrea sa merg,
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai exact asa am facut si io.....generala intr-un oras mic unde stau si acu ai mei ..... si la liceu m-am tirat evident intr-un oras mai mare , unde stateam la bunica pe care am ametit-o de cap cum am vrut eu :D
Lasa mai ai un pic de rabdare si apoi.....trai si viatza neneico :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
eu am fost mate-info :) deci nu pot sa iti raspund.
cred ca ar trebui totusi sa ai idee ce ai vrea sa faci mai departe.. uite eu sunt acum la fac. pe uman si liceul.. ti-am zis. n-au nici o leg. una cu alta :) ai grija peste ce gazda dai ::) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:49 AM |
|