![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://www.smileyville.com/images/misc/bow.gif)
Roaga-te bebi sa-ti faci familia ta unde sa-ti reversi dragostea pe care nu o ai :-* |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
Bebi, imi pare rau pentru ca nu simti caldura in familia ta. Asta ar trebui sa te ambitioneze sa iei la un liceu bun, unde, chiar daca o sa ai doar prieteni, n-o sa fie mai rau decat acum. Pe ai tai n-ai cum sa-i mai schimbi, iti spun asta ca am avut si eu de tras cu tatal meu, nu ma lasa niciunde fara sora mea mai mare si injuraturile erau la ordinea zilei. Abia la 19 ani am mai iesit in cate un club, ce sa mai zic de iubiti! Primul, platonic de altfel, l-am avut in clasa a 12-a.
Capul sus, nu mai e mult si poti avea libertatea pe care o doresti. Ai insa grija sa fie cu masura... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
bebi mic ma bucur ca ai revenit printre noi.
la genul asta de detalii ma refeream cand le-am cerut! acum se vede cu totul altfel problema. parerea mea este ca toti am sarit asa pe tine pt ca ai pus problema din punctul de vedere al copilului neinteles se vesnic revoltat. oricand ai nevoie noi suntem alaturi de tine. ai mare grija cu parintii tai si mai ales cu tatal tau. la fel era si tatal meu. si numai eu si mama(pentru ca sor-mea nu-si mai aduce aminte) stim cate certuri au fost ca sa ne scape pe noi de mustruluiala.nu-i da motive sa se razbune cum a mai spus cineva. vroiam sa mai spun ceva si am uitat. :fluierat: o sa revin! :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebi............. curaj nu renunta la prietenii adevarati!!!
Cel ce-ti spune in fata adevarul, pe acela sa-l consideri prieten, ceilalti, sacali, mistocari, zeflemisti!!!! :P Ma bucur ca esti printre noi!!!! semnat EU |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
niciodata nu i-am dat motive :( doar ca... nu ma baga in seama sub nici o forma, nici beat nici treaz, mai ales treaz. daca il intreb ceva se face ca nu ma aude sau ca e ocupat cu altceva, sau imi da un raspuns din care nu inteleg mai nimic de genul : "nu stiu","ne mai gandim" sau "mai vorbim". cum sa nu fiu asa cu asemenea tata. mama e nervoasa tot tp, intr-un fel o inteleg, dar nu sa isi verse nervii pe mine. nu cred ca cer prea mult de la ei. putina libertate si incredere. si apoi sunt prea de tot pentru faptul ca nu am intimitate. am si eu dreptul la asta. nu sa imi caute prin camera ca cine stie ce or gasi. nu doresc asa parinti la nimeni. cateodata ma gandesc la bebe ce chinuit va fi in familia asta si imi pare rau pt el dar nu stiu ce as putea face :'(
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
bebi,
n-am avut timp sa citesc tot ce s-a scris aici. tu ai o problema. cruciala din puctul tau de vedere. ti s-a pus pata pe parintii tai rai si gata. hai sa fac eu lumina. 1. tu zici ca ai un prieten cu 5 ani mai mare (caci eu zic ca tu nu ai 15 ani impliniti), el 19, tu 14. eu iti spun clar ca nici el la 19 ani nu gandeste responsabil. relatia o ai de cand aveai 13 ani (impliniti) 2. tu zici ca inveti bine. eu zic ca e relativ asta. poate inveti bine la o scoala mica dintr-un satuc. 3. parintii tai spui ca au pretentii anormale ca te vor in casa inainte de 9. acum analiza. aici sunt 2 probleme: relatia voastra si parintii tai relatia voastra: eu cred ca intre voi e numai dorinta de sex. nimic altceva. el, cum scapa de sub privirile tale "o pune" cu alta. tu, cum el este plecat iesi cu baieti mult mai mari ca tine. si, sincer la 19 ani - 14 ani nici nu ma gandesc c-ar putea exista ceva serios. serios din ce punct de vedere? da-mi un exemplu. ajuta-ma. parintii: din pacate TREBUIE sa traioesti dupa legile pe care ei ti le impun. deocamdata nu poti avea independenta financiara. parinti rai n-au cum sa fie din moment ce-ti faci si tu de cap. degeaba mi-i prezinti intr-o lumina asa neagra. faptele vorbesc. daca-ti puneau lacat la usa n-aveai cum sa ai o relatie de la 13 ani cu un individ cu 5 ani mai mare, si n-aveai cum sa "iesi" cu un tip de 22. pe tine te enerveaza ca-ti pun restrictii. well, i got news for you, TOATA VIATA TRAIM DUPA RESTRICTII, fie ca ne place, fie ca nu. tu, poate esti obisnuita sa dai din picior si sa se rezolve. eu, sa fiu in locul lor, ti-as da drumul, caci numai in felul asta relatia ta actuala se poate termina. tu, avand libertate maxima, o sa-i cunosti adevarata lui fatza. n-are chef tot timpul de tine. tu crezi ca daca ai tai ti-ar da voie sa mergi tot timpul la discoteci cu el, el ar fi fericit? yeah, right. vise. el. la varsta lui poate gasi fete care au libertate mult mai mare decat ai tu, unele traind singure si muncind pentru cheltuielile de care au nevoie. de ce n-o gasii? de ce oare pentru a se "simti bine" apeleaza la eleve de scoala generala? iti raspund eu? nu, nu e dragoste. el habar n-are ce e aia. pentru ca n-are succes la fete de varsta lui. parerea mea? cool down. relatia asta n-are cum sa ajunga departe, asa ca, de ce sa te chinui? am fost dur, dar daca te gandesti la cea ce ti-am scris, o sa-mi dai dreptate. nu acum, acum nu m-astept la asa ceva, ci in timp. succes la examen |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc mult pentru sfaturi. Bineinteles ca nu le voi lua in considerare pe toate dar ca sa=ti raspund intr-un fel, cand va da Domnul si va face asa ceva si voi afla eu adio. Mai mult nu pot sa spun ca ajung la cuvinte "nepotrivite" pt varsta mea(iubire, suferinta...) in fine ... asta cu prietenul. Inca ceva, e cu 4ani si o luna mai mare ca mine. nici el nu are 19 impliniti, el face 19 in februarie, eu in martie acum.
Cu parintii, chiar acum o ora mi s-a intamplat acelasi lucru ca de obicei, tata e beat, mama isi varsa nervii pe mine, si mai nou si pe bebe . nu mai pot comenta asta, ma dizgusta si ma doare in acelasi timp. Va jur ca mi-as dori de mii de ori iubire si intelegere din partea lor decat bani si altele. :'( :'( |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebi, cauta si fa in asa fel sa ii duci tu in directia buna!!!
Cauta si lupta-te ca fara sa-si dea ei seama si sa-i tragi in directia in care doresti tu!!! In primul rind tatalui tau nu-i da motiv de "rabufnire", iar mamei tale, cauta sa o ajuti caci tu mai poti sa-i dai satisfactie caci "el" este dus ( pierrdut )!!!!! :'( |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Bebi_mic, fii puternica! Ai grija de bebe atat cati poti si tu, ia-ti in brate mama din cand in cand, asa, fara motiv si spune-i ca o iubesti. Cred ca are mare nevoie de afectiunea ta :-*.
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dore esti tare!!!!!!!(IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/36_1_11.gif)
Este cel mai bun indemn pe care l-am vazut pe aici!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/ole.gif) [img]http://www.smileyville.com/images/happy/ole.gif[/img][img]http://www.smileyville.com/images/happy/ole.gif[/img] |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 04:58 PM |
|