![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
:'( nu stiu de ce dar gand ma gandesc la sfatul tau parca ma simt straina de aceste lucruri. pot spune ca niciodata nu m-a imbratisat mama, si cu atat mai putin tata. fratele meu de cateva ori... Nu cred ca vreun copil a avut asa familie, sau are... nici o incurajare din partea lor absolut nimic. eu nu ma pot schimba dintr-o data, sa ii imbratisez si sa ii pupacesc , ca si cum viata mea ar fi minunata alaturi de ei... oricum nu prea ma mai consum, m-am gandit ca nu are rost, si apoi, intr-o zi tot singuri vor ramane si vor vedea ce rau e sa fi asa cum am fost noi mereu. multumesc oricum de sfat :-*
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu am avut parte de astfel de gesturi din partea alor mei , stai linistita ca nu esti tu cel mai traumatizat copil de pe fatza pamantului , dar sa stii ca , desi pe la varsta ta nu stimteam acum imi dau seama ca defapt ma iubesc f mult dar pur si simplu au felul lor de a-si manifesta acest sentiment ;)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ei lasa.. cand o sa fii pleacata si cand o sa te intorci.. in vizita.. nu o sa mai scapi de ei ;)
:P |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
:D asa e!!!!! alex nu mai scapa de mama cand vine sambata :P :P :P
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
incearca sa-i arati mamei tale ca existi, nu doar ca sa le aduci note mari, stai pe linga ea, cere-i sfaturi, despre lucruri banale, care sa nu va afecteze pe nici una!!!
Putin cite putin, incearca tu, cauta tu liantul si vezi ce efect are?!?!? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 01:27 PM |
|