IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 13 14 15  
Reply to this topicStart new topic
> Probleme cu parintii, in adolescenta
bebi_mic
post Jan 27 2006, 07:38 PM
Post #141

Musafir

:'( nu stiu de ce dar gand ma gandesc la sfatul tau parca ma simt straina de aceste lucruri. pot spune ca niciodata nu m-a imbratisat mama, si cu atat mai putin tata. fratele meu de cateva ori... Nu cred ca vreun copil a avut asa familie, sau are... nici o incurajare din partea lor absolut nimic. eu nu ma pot schimba dintr-o data, sa ii imbratisez si sa ii pupacesc , ca si cum viata mea ar fi minunata alaturi de ei... oricum nu prea ma mai consum, m-am gandit ca nu are rost, si apoi, intr-o zi tot singuri vor ramane si vor vedea ce rau e sa fi asa cum am fost noi mereu. multumesc oricum de sfat :-*
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jan 27 2006, 09:11 PM
Post #142

Musafir

Nici eu nu am avut parte de astfel de gesturi din partea alor mei , stai linistita ca nu esti tu cel mai traumatizat copil de pe fatza pamantului ,  dar sa stii ca , desi pe la varsta ta nu stimteam acum imi dau seama ca defapt ma iubesc f mult dar pur si simplu au felul lor de a-si manifesta acest sentiment ;)

+Quote Post
Meg
post Jan 27 2006, 09:26 PM
Post #143

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

ei lasa.. cand o sa fii pleacata si cand o sa te intorci.. in vizita.. nu o sa mai scapi de ei ;)

:P

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 28 2006, 12:39 AM
Post #144

Musafir

:D asa e!!!!! alex nu mai scapa de mama cand vine sambata  :P :P :P

+Quote Post
Mistaco
post Jan 28 2006, 10:39 PM
Post #145

Musafir

incearca sa-i arati mamei tale ca existi, nu doar ca sa le aduci note mari, stai pe linga ea, cere-i sfaturi, despre lucruri banale, care sa nu va afecteze pe nici una!!!
Putin cite putin, incearca tu, cauta tu liantul si vezi ce efect are?!?!?

+Quote Post

15 Pages V  « < 13 14 15
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2025 - 01:27 PM