IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Probleme cu parintii, in adolescenta
bebi_mic
post Jan 17 2006, 12:20 AM
Post #21

Musafir

daca as da de o baba  :estiok: :fluierat:  :P ca sa vezi dupaia iesiri  ::) eh... ce vise...  mi-e dor de iubitul meu  :'(
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Jan 17 2006, 12:21 AM
Post #22

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

hahahaha depinde de baba!!
m-am ingrozit de ce povesti imi spun colegele mele.. cu babe si despre babe  :-

noroc :)
si noapte buna momentan!

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 17 2006, 12:22 AM
Post #23

Musafir

noapte buna si din partea mea. ma duc la nani ca maine am scoala.  :(  mai vorbim. multumesc mult pentru sfaturi. maine vreau si eu povesti cu si despre babe :fluierat: sa fiu atenta  ;)

+Quote Post
vad_voci
post Jan 17 2006, 12:46 AM
Post #24

Musafir

imi cer mii de scuze dar eu nu inteleg urmatoarele lucruri si pentru ca am pretentii de la mine o sa intreb:

- cum e cu umblatul involuntar cu unu sau una care sa te pupe? partea cu pupatu e prin surprindere? invaluire?
- cum e sa pupi o balena? eu am vazut balene esuate la mare pe cearceafuri in costum de baie, dar cum se pupa una nu stiu.

:|

+Quote Post
Ciresica
post Jan 17 2006, 10:17 AM
Post #25

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

bebi_mic, sa stii ca eu pana pe la 18 ani nu aveam voie sa vin acasa mai tarziu de 21.00. si asta nu pentru ca ai mei nu aveau incredere in mine, ci pentru ca le era teama de ce mi se poate intampla independent de vointa mea. asta am inteles mai tarziu. lumea e destul de rea. asa ca incearca sa-i intelegi si pe ei un pic.

imi cer mii de scuze dar eu nu inteleg urmatoarele lucruri si pentru ca am pretentii de la mine o sa intreb:

- cum e cu umblatul involuntar cu unu sau una care sa te pupe? partea cu pupatu e prin surprindere? invaluire?
- cum e sa pupi o balena? eu am vazut balene esuate la mare pe cearceafuri in costum de baie, dar cum se pupa una nu stiu.

:|

mai ross, la vara incearca sa pupi una din balenele esuate de pe plaja si o sa afli. eventual ia-o si prin invaluire si poate o sa ai parte de o experienta nebanuita.  :P  ;D

+Quote Post
berbecutza
post Jan 17 2006, 10:23 AM
Post #26

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

:offtopic: vad_ross....stai cuminte... ce intrebare e asta?  :hohote: sau chiar e asa imp. pt tine sa afli?  :fluierat:

p.s. ramai la fanteziile tale cu asistentele purtatoare de jartele  ::)

+Quote Post
albinuza
post Jan 17 2006, 10:40 AM
Post #27

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

draga bebi! trebuie sa ai ceva rabdare. si eul a fel. pana prin clasa a -11-a. ieseam cu bon de voie din casa si la 9 juma cel tarziu trebuia sa fiu in casa. tu nu lua problema ca tu nu faci nimic rau. ca nu te droghezi ca nu bei si alte din astea. ai tai parinti stiuei de ce gandesc asa. se intampla multe in lumea asta. ei nu-ti vor decat binele. crede-ma. si eu am constientizat tarziu treaba asta. cat despre prietenul tau....nu prea stiu ce sa-ti spun.dat fiin d faptul ca tu nu poti iesi..e putin incerta treaba.
ori ai tu foarte multa rabdare cu el, pentru ca el intra-adevar la 19 aninu poate sta in casa, si cel mai probabil vor mai exista si alte fete...ori.....bye bye baby...
te tuc! :-*

+Quote Post
catalina77
post Jan 17 2006, 11:13 AM
Post #28

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 54

:o :o :o
Helooo, fetitza...treaba ta e sa inveti ...esti in clasa a 8-a, de asta parintii tai stau cu gura pe tine. Ce ai vrea? Sa umbli ca disperata, sa nu dormi noptile acasa, sa bati discotecile? Shtii ca o noapte nedormita iti omoara un neuron? Cu ce crezi ca vei mai ramane pe la 25-30 de ani? Eu zic sa iti asculti parintii si sa te pui cu burta pe carte. Distractiile si baietii mai tarziu. Cand eram de varsta ta nu comentam in fata mamei mele...

Fa-ti probleme pentru viitorul tau, gandeste-te la ce liceu vrei sa intri, pune mana si invata, invata o limba straina...lasa draq barbatzii ca o sa ai timp de ei pana la 30 de ani cu gramada. Daca bagi laleaua-n branza de pe-acum la ce te mai astepti? 

Am o verisoara care facea cam ce faci tu...crede-ma ca si-a revenit dupa numai 6 luni. :evil:

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 17 2006, 11:52 AM
Post #29

Musafir

nu vreau sa fac asa cum ai zis catalina, vreau doar sa ies si eu cu colegii asa cum fac altii. sa sti ca invat prea mult, ca daca nu as invata nu as mai avea nici haine, asa gandesc ei, invata invata invata. eu da comentez pentru ca timpurile s-au schimbat nu mai suntem acum 30 de ani cand era mama de varsta mea, si pe ea o lasa domne sa iasa, unde voia, si multe alea, dar ea nu ma lasa ca , chipurile, e o mama buna si bla bla. nu vreau sa bat discotecile dar nu am voie nici sa intru in una. hei, nici asa. scuza-ma dar sa sti ca nu ai drepate, daca stau inchisa in casa asa o sa stau toata viata si eu nu-s facut pt casa, eu simt nevoia sa ies, ca prea fac ce vor altii si cam deloc ce vreau eu. prieten am cand vreau si pe cine vreau. sa sti ca eu cunosc multe cupluri care sunt impreuna de cand aveau varsta mea si acum sunt casatoriti si unii ai chiar si copii. si eu chiar cred in iubirea asta... nu am nevoie de pareri care ma descurajeaza eu vreau doar sa fiu fericita. ca probabil ca am ce multi altii nu gasesc in toata viata, am iubire. si da am rabdare cu el, am invatat sa am cu oricine, ca nu are rost sa nu am.

ciresica, da prin surprindere, m-a luat de cap si poc, m-a sarutat. avea 22 de ani ce ii puteam face, m-am chinuit cat am putut dar  :'( . si cu balena. nu o balena la sensul propriu, ci la sensul figurat, o nesimtita grasa care mai si era prietena cu mine acum cativa ani, si el a fost de vina dar si ea o vaca. si dupaia culmea mai si vb cu el pe drum si se face ca il pupa pe obraz si o intoarce spre buze  >:(

+Quote Post
Mistaco
post Jan 17 2006, 11:59 AM
Post #30

Musafir

Bebe, eu am o fata de 16 ani este eleva de liceu ain clasa a 10-a si are parte de aproape acelasi tratament, ca si al tau, sau mai bune zis a avut!
Nu ca acum ar merge unde vrea ea si sta pina cind vrea ea!
Insa iti pot spune ca ,tot intr-un oras mic stam si noi, parintii tai vor sa te fereasca de acele clevetir"ale taranilor", ca doar "gura lumii nici pamintul n-o astupa"!
Poate sunt eu demodat sau nu inteleg prea bine generatia asta a voastra, a ta si a ficei mele, insa spune-mi si mie, in procentaj, citi copii care invata bine , catine merg in oras cind vor si unde vor si citi din cei mediocri sau chiar foarte slabi la invatatura isi fac de cap!
Draguta mea, sa stii ca uneori parintii pot deveni obsesivi de grijulii iart voua sa vi sa para ceva abominabil aceasta stare de restrictii!!
Nu dispera, as mai putea sa deduc, ca parinte, poate desi esti buna la invatatura, iti lipsasc cunostintele de la "scoala vietii", acestea de obicei se invata"pe pielea ta", iar ca sa nu fie experienta dureroasa, parintii cauta sa opreasca contactul cu anumite distractii anturaje, pe care ei le considera, dubioase sau nu au incredere in ele!
Incearca sa vorbesti cu ei si despre aceste lucruri!
Desi inca a spune ca iubesti............ iarta-ma draga mea.................. la virsta ta nici macar nu stiam sa sarut.....decit cartea de matematica cind treceam testul........ la asculat pe care mi-l facea tata..... fara sa fie prof de mate!!!
Eu iti recomand ceva prietenesc si vreau sa ma consideri cel mai vajnic prieten al tau si voi incerca sa-ti dau sfaturi pe care nu ai curajul sa le ceri parintilor:
"asteapta ca toate se vor lamuri si vor fi la timpul lor"!

Iar celor care fac pe marii experimentati pe acest topic, va rog in treburi serioase lasati-va parerile  teoretice pentru cei care au experienta, nu derutati fata la virsta la care si asa nu-i intelege sa o mai si inraiti impotriva lor!
Si de incheiere, fat mea vine mai des la mine sa discutam, desi eu sunt cel mai dur din casa, decit cu mama ei!
Iti doresc tot binele din lume, dar lasa-ti "falsii tovarasi sa se consume in suc propriu" si tu sa-ti urmezi cale ta, chiar daca crezi ca parintii sunt duri, cindeste-te ce vei face tu daca ai fi in locul lor!?!? :o

+Quote Post

15 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:34 AM