![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Daca ai merge frecvent la scoala ai shti ca verbul "a shti" conjugat la persoana a 2-a devine "SHTII" cu DOI de I. :-
Nu te descurajeaza nimeni fetitza mica, pur si simplu le dau dreptate parintilor tai. ATAT. Ei sunt poate singurii care-ti vor binele, deocamdata tu nu shtii ce este mai bine pentru tine, te asigur... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
bebe mic, fara suparare, dar mama ta are mare dreptate. sa-ti spun si de ce. nu lasi impresia unui copil care are numai 10 la scoala, altfel ai stii sa te exprimi in scris. intelege ca esti muuuuuult prea mica pt discoteci si probleme din dragoste. spui ca o sa fii o nefericita daca stai in casa. zau? papusa, ai doar 15 ani, realizezi acest lucru?
|
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
auzi, eu cand scriu aici nu ma uit ce scriu, pentru ca scriu foarte repede si daca am gresit asta e nu a fost pentru ca nu STIU sa scriu ci pentru ca ma grabesc. daca nu STIAM sa scriu nu cred ca aveam locul trei pe arges la olimpiada de LIMBA SI LITERATURA ROMANA :pistolar:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
sunt impresionata pana la lacrimi, dar NU TE CRED COPILA
|
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
SUNTETI NISTE RELE :'( PA
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Eu zic ca in loc sa-ti faci probleme ca nu iesi sa bati strazile sau sa pierzi inutil timpul ar fi mai bine daca ai pune mana pe cateva carti de literatura. Iti vor fi de folos in timp. Invata sa cashtigi timpul si nu sa-l pierzi...
Spui ca ai intalnit marea dragoste? :o :o Hai ca ma faci sa rad. Poate ca nici nu shtii ce inseamna aia dragoste ci doar ti s-au aprins calcaiele...e cu totul altceva. Asteapta si vei vedea... |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
SI NICI NU MA INTERESEAZA DACA MA CREZI TU SAU NU :-
|
|
|
![]()
|
|
suntem rele pt ca nu-ti incurajam apucaturile? pa copila
|
|
|
![]()
|
|
Honey, ai copii?
|
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu`s apucaturi doar ca tu chiar zici niste chestii fara rost draga. apoi, daca ai nervi nu mai imi face si mie pentru ca nu ma intereseaza parerea ta atata timp cat ma descurajeaza
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:27 PM |
|