![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
bebi draga! hai sa lasam gramatica acum! tu asculta-ne pe noi ca avem dreptate. si asculta-l pe mistaco, pt ca el sigur stie ce spune.
acum tot ajung la o vb de-a mamei mele:" eu ca tine am fost tu ca mine vei fi."mare dreptate avea. eu am fost un copil tare agitat si neascultator si datorita mamei am ajuns pe un drum oarecum bun zic. asa ca ocupa-te de activitati specifice varstei si lasa baietul si discotecile! si nu o mai critica pe mama pt. ca in mod sigur nu-ti vrea raul. te-am pupat! :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
ei ei , v-ati incins.
Bebe mic, am si eu fetita f apropiata de varsta ta. Si pot spune ca va inteleg, cu toate ca uneori ma umfla rasul/plansul. Prioritar pentru tine acum este scoala si capacitatea, nu? Baiatul, spui ca are 19 ani, ce te face sa crezi ca te va astepta pe tine, ce te face sa crezi ca el este si va fi iubirea vietii :o ? Deci, se mai culca cu o fata, nu? Ti-a zis ca a terminat, dar esti sigura? El are o varsta, tu alta, el are nevoie de o femeie, tu nu cred ca ai nevoie de pe acum de un barbat, nu? Voi nu va ganditi si la alte repercusiuni? Rapid, etichetati parintii, ca sunt rai, ca nu va inteleg, ca bla bla bla. Oare e chiar asa? Cu mama ta ai vorbit? Pune-te putin in locul ei, tu ce ai face, ti-ai lasa fata de 14 ani sa zburde de capul ei? Nu te-ai gandit ca tocmai datorita acestei educatii si restrictii inveti bine? Daca prinzi gustul de altele, crede-ma, nu iti mai arde nici macar de o nuvela sa citesti. Numai bine. p.s. Pareri care te descurajeaza? dar ce doresti, sa batem din palme si sa te invatam cum sa fugi pe geam? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
copila, cu mine nu vorbesti cu "draga" pt simplu fapt ca varsta nu ti-o permite. fa ce vrei cu viata ta, te priveste direct si personal.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
QUOTE nu`s apucaturi doar ca tu chiar zici niste chestii fara rost draga. apoi, daca ai nervi nu mai imi face si mie pentru ca nu ma intereseaza parerea ta atata timp cat ma descurajeaza ok sunt si eu convinsa ca, cu asa exprimare nu ai cum sa ai premiul 3 pe Arges. "nu mai imi face" din cate stiu se spune: nu imi mai face. si parerile cerute sa stii ca nu sunt intotdeauna ceea ce vrei tu sa fie. parerile sunt pro si contra. noi nu-ti dam sfaturi ca sa te descurajam si ca sa te aducem la o lonie de plutire. esti doaro copila revolata la varsta asta!parerea mea! te-am pupat iar :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Da, e relevant si nu, nu am inca. Sper ca voi avea candva dar spun toate astea pentru ca sunt in cunoshtintza de cauza. Am o verisoara primara pe care mama a luat-o sa stea la noi, mai bine zis o crestea de mila. Habar nu ai ce zace in curfutitzele astea mici de 15-16 ani...crede-ma ca ma dusese la disparare, asta pana cand am pus mana pe ea si am altoit-o ca la carte.
La 16 ani voia sa mearga la strand cu prietenid e-ai mei de 30-34 de ani. :o :o Iar cand i-am spus ca nu se poate a facut criza de isterie ca o tin inchisa-n casa... daca o puneam sa citeasca un roman din biblbiografia de la scoala spunea ca nu are chef in schimb ar fi batut strazile la nesfarsit. :evil: As putea continua cu exemplele la nesfarsit. Va spun eu ce vor astea mici: bani, distractie, amuzament si iubiti...daca se poate si sex en gross e nemaipomenit. |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici nu discut cu tine... nervoasa... in fine , voi nu m-ati inteles, eu vreau doar sa ies nu sa bat discotecile si nu sa umblu cu barbati de 30de ani. da s-a culcat cu alta acum un an. si da sunt sigura ca a incetat pentru ca tipa acum are un prieten si ei nu s-au mai vazut de atunci, nici nu aveau cum ea sta in alt oras. SI NU-MI MAI TOT CRITICATI GRAMATICA PENTRU CA ORICUM NU MA INTERESEAZA.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mey, nu fiti rele si nu va certati. :( mai bine pupati-va si impacati-va. :-* :pupaceala:
fetelor, si voi faceti greseli cand scrieti. am vazut o gramada pe forum. asta nu inseamna ca nu stiti gramatica, ci pur si simplu va grabiti si gresiti. :-* iar tu bebi nu trebuie sa te superi. chiar daca oamenii nu-ti dau dreptate intr-o discutie. :-* cat despre prietenii tai, mai greu sa gasesti prieteni adevarati. cel mai bine sa ai tu grija de tine pentru ca nimeni altcineva nu o sa aiba. ii exclud din afirmatie pe parintii tai care chiar daca nu ii intelegi si aparent nici ei nu te inteleg, sunt convinsa ca te iubesc si iti vor binele. |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
SI APROPO O SA VA CONVING DE PREMIUL MEU DISEARA CA ACUM NU AM CUM, CA PLEC LA SCOALA. PA
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Mda, no comment.
Numai bine. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Concluzie: daca as avea o fata ca asta as bate-o pana ar inchide la non-stop. Spuneti ca shtie gramatica? Cititi cu atentie cum foloseste cuvintele, cum se joaca ea cu semnele de punctuatie, doar -doar intelegem si noi ceva...astea cu ghilimelele de rigoare. :D :- :-
In afara ca o mananca rau ce altceva shtie? Nu accepta nici macar un sfat din partea unor persoane mai in varsta decat ea. Vai, cata dreptate au parintii! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:53 AM |
|