IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Probleme cu parintii, in adolescenta
albinuza
post Jan 17 2006, 12:33 PM
Post #51

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

dragalasa vad ca o tii pe a ta, orice am spune ca nu te intereseaza! de ce ai mai intrebat atunci? ai vrea sa spunem numai ce vrei tu ca sa fii multumita?
nu te inteleg. si nu avem nevoie de dovezi de la tine! daca e adevarat, atunci fii putin mai atenta in exprimare.
pup  :-*
Go to the top of the page

+Quote Post
Mistaco
post Jan 17 2006, 12:34 PM
Post #52

Musafir

Mi s-a blocat p.c.-ul citeva minute si era sa va luati de par!!!
Pentru Honey, dar si pentru catalina77, nu stiu ce relevant este daca ai sau nu ai, insa vad acea renegare a parintilor, pe care eu am simtit-o, la un moment dat mi s-a spus ca sunt cel mai rau parinte din clasa fetei mele!!!
Ajutati fata, sai sa-i acceptam greselile si sa i le indreptam, ca eu asta doresc!!!
Bebe, "ce note ai la scoala vietii", te intreb ca acestea se iau dupa experienta, iar experienta la "scoala vietii se invata pe propria piele"!!! Iar ele pot fi note de 10 care sunt experienta placuta si de 4 cele neplacute, dureroase chiar!!!
Eu zic ca ai tai parinti vor sa te scuteasca de cele de 4!!!
Daca nu ai incredere in ei si pui baza mai mare in ceea ce iti spun colegele, as vrea sa analizezi care procentaj este mai mare de "libertini si discotecari" din rindul celor buni la invatatura sau a celor slabi!!
Nu uita iti sunt un prieten adevarat, asa ii spun si fiicei mele, nu un dusman!!! :fluierat:

+Quote Post
catalina77
post Jan 17 2006, 12:35 PM
Post #53

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 54

Honey, nu trebuie sa sari in sus...te-am intrebat doar daca ai copii si atat. Voiam sa vad cum gadeshti tu prin prisma mamei dar vad ca am fost inteleasa gresit...ma rog...no commnet.

+Quote Post
Mistaco
post Jan 17 2006, 12:37 PM
Post #54

Musafir

Fetele, hai sa punem neuronii in ajutorul fetei si sa nu ne certam, ca la urma urmei de aceea suntem pe forum ca sa nu facem monolog ci divagatie!!!
Eu oricum va apreciez pe toate chiar daca am constatat "iarasi lipsa in gestiune" la karmele mele!!!

+Quote Post
catalina77
post Jan 17 2006, 12:39 PM
Post #55

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 54

Poate ca par mai rigida sau chiar rea dar sunt realista. :(

Iata ce se intampla cu copii in zilele noastre: http://copiidisparuti.jurnalul.ro

PS: Mistaco...eu chiar am pus doua la tine astazi pentru ca imi place cum gandeshti numai ca, in acest caz esti cam "mana larga" ;)

+Quote Post
albinuza
post Jan 17 2006, 12:39 PM
Post #56

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

:offtopic:
uite o karma de la mine.
cred ca avem nevoie de mai multe detalii despre situatie. asta daca vrea sa le dea. si daca vrea sa primeasca un sfat fara sa se aprinda.
:-*

+Quote Post
Mistaco
post Jan 17 2006, 12:41 PM
Post #57

Musafir

Concluzie: daca as avea o fata ca asta as bate-o pana ar inchide la non-stop. Spuneti ca shtie gramatica? Cititi cu atentie cum foloseste cuvintele, cum se joaca ea cu semnele de punctuatie, doar -doar intelegem si noi ceva...astea cu ghilimelele de rigoare. :D  :- :-

In afara ca o mananca rau ce altceva shtie? Nu accepta nici macar un sfat din partea unor persoane mai in varsta decat ea. Vai,  cata dreptate au parintii!

Stai sa si simti pe pielea ta ceea ce ai scris, atunci sa vezi durere in suflet!!!
Cei mai buni prieteni sunt colegii nu  parintii "ca ia te uita ei nu te lasa.....ei nu-ti dau voie..........ei.... si apoi te birfesc draga Bebe, daca unul spune ca.te-a avut, ca te-a sarutat......precum si multe altele..... cind vei ajunge sa incepi sa vorbesti cu adevaratii prieteni(parintii) va fi deja tirziu.....daca "vei ramine corijenta la vreo materie din scoala vietii"!!!

+Quote Post
sunny
post Jan 17 2006, 12:41 PM
Post #58

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 23

"Habar nu ai ce zace in curfutitzele astea mici de 15-16 ani". catalina m-ai facut sa rad...mi-ai adus aminte de profa de chimie de liceu care tot cam asa se exprima....dar ea era o domnisoara batrana de vreo 50 de ani...scuza ta care e?  :)

Adevarul e ca e al naibii de greu sa fii adolescent...e greu daca vrei sa inveti bine, sa te distrezi, sa ai si un prieten...da, e adevarat ca 15 ani pare o varsta frageda pentru cele care, ca si mine, au trecut  de 30 de ani...dar sa nu uitam ca vremurile s-au schimbat enorm...si eu sufeream ca ai mei nu ma lasau sa merg la discoteca cu amicii mei sau cand nu au fost de acord sa fiu prietena celui mai chipes tip din liceu  :) pe motiv ca era cu trei ani mai mare decat mine...degeaba invatam eu bine ca ai mei ramaneau neinduplecati...a trecut ceva timp pana am realizat ca de fapt invatatul nu era pentru ei ci pentru mine. Eu nu am copii, dar din experienta mea personala si din ce am vazut pe la cunoscuti, solutia ideala ar fi sa se ajunga totusi la un compromis...cand e de distrat, e de distrat...cand e de invatat, e de invatat.. eu am fost tinuta foarte din scurt de ai mei si cand am ajuns la facultate am luat-o razna rau de tot in anul I...aveam atata libertate si vroiam sa ma folosesc de ea la maxim...am avut noroc de prieteni adevarati care m-au adus cu picioarele pe pamant dar nu toti sunt poate la fel de norocosi...

bebi draga...prima dovada de maturitate e sa poti sa asculti un sfat...daca vrei sau nu sa il urmezi, asta e alta poveste...

+Quote Post
Mistaco
post Jan 17 2006, 12:42 PM
Post #59

Musafir

:offtopic:
uite o karma de la mine.
cred ca avem nevoie de mai multe detalii despre situatie. asta daca vrea sa le dea. si daca vrea sa primeasca un sfat fara sa se aprinda.
:-*

Ai perfecta dreptate, iar daca totusi vrea sa invete, suntem aici si haide-ti sa nu fim talentosi, sa-i lasam deoparte "teribilismele" de virsta si sa ii indicam calea normala!!!
Asta , asa cum spune sunny , daca vrea si EA !!!

+Quote Post
cecylly
post Jan 17 2006, 12:45 PM
Post #60

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3

" sa ne punem neuronii in ajutorul fetei?" la ce bun? e refractara la tot ce-i spunem noi, ea vrea incurajari. ei bine, nu pot s-o incurajez. daca o duce capatana nu trebuie sa-i explici prea multe. cand eram de varsta ei, tata nu mi-a dat explicatii, mi-a adus la cunostinta ca trebuie sa respect niste reguli atata timp cat locuiesc sub acoperisul lui. si l-am ascultat fara sa cracnesc. acum ii multumesc.

+Quote Post

15 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 07:20 AM